משחקים בפייסבוק

גלגלית5

New member
משחקים בפייסבוק

לאחות שלי יש הרבה משחקים מגניבים בפייסבוק אני פתחתי גם כרטיס בפייסבוק אבל אין לי משחקים אחותי לא זוכרת מאיפה יש לה משחקים ולא יודעת איך להעביר לי אותם יש למישו רעיון? פיתרון? משהו??? תודה

meital always

New member
../images/Emo134.gif הצטרפות לאפליקציות בפייסבוק

ברגע שאת רואה אצל מישהו משחק או אפליקציה שמוצאים חן בעיניך, את יכולה מיד להצטרף לאפלקיציה גם את. בדרך כלל ניתן להצטרף ישירות מהקוביה שאת רואה אצל החברים, בהרבה מקרים מופיע שם לינק כמו "הצטרף לאפליקציה" או "נסה כך וכך" וכו'. אפילו הקלקה על האפליקציה תוביל אותך ברוב המקרים למסך שיציע לך מיד להצטרף. בחלק (קטן) מהמקרים אין אפשרות כזו ואין על מה להקליק. במקרה כזה רשמי בצד את שם האפליקציה (או אפילו באמצעות Copy ), הקליקי בפינה השמאלית התחתונה של דף הפייסבוק שלך על Applications ואז למעלה על Find More , ואז בתיבת החיפוש רשמי את שם האפליקציה. משם תגיע ישירות לאפליקציה זו ותוכלי להצטרף. בהצלחה...

גלגלית5

New member
תודה על התשובה, ויש לי עוד שאלה

היות ומדובר בפייסבוק של הנסיך שלי אין הרבה ילדים בגילו (10) ואז אין הרבה אפליקציות האם אפשר לבקש קישור לאפליקציות רלוונטיות לגיל שלו- יש לו את משחקי הגאוג' ומשחק כלבים כלשהו יש לך משהו נוסף להציע??? תודה

meital always

New member
חיפוש אפליקציות מתאימות

בתפריט שהזכרתי בהודעה הקודמת, מגיעים לחלון שבצד ימין שלו יש רשימת נושאים שניתן להקליק עליהם. חפשי שם נושאים שמתאימים לגיל שלו. למשל ברור שלא תקליקי שם על Business או Dating , אבל נסי נושאים כמו Gaming או Just For Fun . ברשימות שתיפתחנה נסי למצוא נושאים שמתאימים לגיל או לכיוון שלו.

למעלה