משחקים.. הסבר

s h l a v

New member
משחקים.. הסבר

שלום לכולם :) בעבר, פרסמתי כאן בקשה לקבל רעיונות למשחקים. בין היתר,נתנו לי את המשחקים האלה שלא שמעתי עליהם מעודי
אשמח לקבל הסבר..
תודה!.

s h l a v

New member
כמובן ששכחתי לצרף את המשחקים ../images/Emo6.gif

משחקי חדר: 1. אורגייה בשחקים 2. ארץ עיר מכות 3. פסיכולוג תודה.

dragonit12

New member
אוקיי:)

ארץ- עיר מכות מטרת המשחק: לנקוב בשמות ע"פ קטגוריות שהחניכים נותנים. הערה: יש לדאוג שלא תהיה יותר מדי אלימות. מהלך: בחר שני מתנדבים ותן לכל אחד חפץ שניתן להכות בו (בקבוק, גליל נייר, חולצה). אמור לחניכים לעמוד גב אל גב , ולשאר החניכים בקבוצה לזרוק קטגוריות שונות עם אותיות שונות למשל- חיה ב-ד', על המתנדבים לזרוק תשובות. הראשון שעונה מכה את השני עד שהשני עונה ואז ניתנת קטגוריה נוספת. אורגייה בשחקים אם אני לא טועה זה שאתה מעמיד את כולם על כסאות ואז לאט לאט מוציא ת'כסאות.. אבל אני לא ממש בטוחה.. מקווה שעזרתי:)

L I L O C H

New member
....=]]

שלום...
אז באמת אורגיה בשחקים זה מה שרשמת..רק מפורט יותר: -אורגיה בשחקים מטרת המשחק: לא ליפול מהכסא. מהלך: העמד את כל החניכים על כסאות, כאשר יש כסאות כמספר החניכים. אמור לחניכים להסתובב במעגל על הכיסאות ובזמן זה הוצא כסאות מהמעגל. מי שנופל מהכסא נפסל, המשחק נגמר כאשר נגמרים הכיסאות או כשכל החניכים נפסלו. החניכים צריכים לעמוד כמה שיותר צפוץ...כמה שיותר חניכים על כמה שפחות כיסאות... -פסיכולוג מטרת המשחק: לגלות חוקיות שהקבוצה המציאה. מהלך: בחר מתנדב שיצא החוצה. מטרתו היא לגלות את החוקיות שהקב' המציאה ע"י שאילת שאלות. השאלות יופנו לבני הקב' ויהיו אישיות. החניכים יענו ע"פ החוקיות. דוגמא: החוקיות היא האדם שיושב מימיני. החניך שיצא שואל את אחד החניכים "יש לך סוודר?" והוא עונה על זה שמימינו וכן הלאה. כך ינסה המתנדב לגלות את החוקיות. אם אחד החניכים טועה בתשובה/לא ידע את התשובה (למשל לא ידע את שם הסבתא של היושב מימינו), אומרים "פסיכולוג" ואז כל הקבוצה קמה ומחליפים במקומות. ממשיכים כמובן עם אותה חוקיות.

טעות קטנה..

באורגיה בשחקים אז כולם עומדים על הכיסאות שלהם, ולאט לאט פשוט מוצאים, בלי הקטע שמסתובבים בין הכסאות. המשחק נגמר כשנותר כסא אחד..

אדיר1990

New member
אורגיה בשחקים - קצת אחרת............

אורגיה בשחקים - הסבר (ככה אני עשיתי את המישחק עם כיתות ד') מסדקים את הכסאות במעגל (לפי מס' הילדים) הילדים (בישבה על הכיסא) שמים את הראש שלהם זה על זה( הם שוכבים) ואז המדריך עובר, ומוציא כיסא, הילד שהוצאת לו את הכיסא צריך להחזיק מעמד ולא ליפול.(עד לרגע זה הוא שכב על הכיסא). שימו לב - המשחק הזה מתאים לגדולים, אם תעשו אותם עם הקטנים אז הם יפלו, יקבלו מכה...ויהיה בלאגן.לי לא הלך לעשות את זה עם הקטנים. שיהיה בהצלחה. אני לא יודע איך להסביר את זה טוב...מקווה שהבנתם.

L o l e e t a

New member
אוי.זה חדש.

האמת שהרכזות שלי החליטו לעשות לנו את זה באחת הישיבות.. זה דיי דופק את הגב,אבל זה מהנה..

מטרת הפעולה של אורגיה בשחקים

היא להשאר כמה כמה שיותר חניכים על כמה שפחות כסאות. לגבי השאר הסבר מצויין

למעלה