משחקים טובים לNintendo 64?

TripleHHH

New member
משחקים טובים לNintendo 64?

בבקשה המליצו לי על כמה טובים (שפועלים על Project 64). תודה.

אין הרבה משחקים אז...

אולי פשוט תוריד את כולם?
חחח תשמע משחקי באמברמן של N64 הם אחלה משחקים Bamberman יש אחד מגעיל בסדרה אז אל תשפוט את כולם... אמממ גם משחקי זלדה מאוד מצליחים למרות שאני לא ממש מת אליהם Zelda טוב זהו אני לא שיחקתי מזמן בN64 ביי

ShotokanMaster

New member
הנה:

Super Smash Bros. Kirby Zelda (2 Games) CastleVania (2 Games) Megaman 64 Donkey Kong 64 Batman Beyond Donkey Kong 64 Golden Eye 007

AxBattler

New member
מגה מן 64 הוא משחק גרוע

אפילו מאד גרוע. לדעתי יותר גרוע מ LEGENDS לפליסטישן.

rave47

New member
batman beyond? חרא של משחק...

תעשה לעצמך טובה ואל תבזבז את רוחב הפס שלך על אפילו להסתכל על תמונות של המשחק האיכסה הזה...

ShotokanMaster

New member
תן לאיש לשפוט בעצמו....

הוא לא צריך שיחליטו בשבילו. תן לו לנסות לבד. שיראה לבד אם הוא אוהב או לא.... למה ישר לכפות על מישהו דעה?

eyalgr

New member
כי....

אם למשחק יש גרפיקה חרא, שליטה על הפנים, זוית מצלמה מחורבנת, עלילה ממוצאת ואווירה של גן ילדים, קצת קשה לחלוק על דעתך בקשר לטיב המשחק.

ShotokanMaster

New member
ושוב...

תן לאיש לנסות בעצמו...! חוץ מזה - זוית מצלמה מחורבנת, גרפיקה חרא - שתי אלה מאפיינים של כל משחקי ה-64. תראה לי משחק פעולה/קווסט אחד שלא לוקה בהם! שנית, העלילה לא מומצאת בכלל, היא מבוססת על סרט, אז אל תגיד סתם. אוירה של גן ילדים - מה הכוונה? וכמו שאמרתי. אני נהניתי מהמשחק. לא נהניתם בעיה שלכם. אל תכפו על אנשים דעות לפני שאתם נותנים להם להתנסות בעצמם.

eyalgr

New member
ניסיון אחרון-

גרפיקה חרא בN64 זה בגלל שתי סיבות- א) אתה משתמש באימולטור ב) לזמנה היא הייתה מדהימה זווית מצלמה מחורבנת- המצלמה במריו יופי, בבטמן לא. המצלמה בזלדה יופי, בבטמן לא. המצלמה בריימן יופי, בבטמן לא. מובן? זה שהעלילה מבוססת על סרט לא אומר כלום, אולי זה סרט גרוע? עזוב, דוגמא רעה. אווירה של גן ילדים- מזכיר יותר את הקומיקס\הסדרה המצויירת מאשר הסרט המגניב.

ShotokanMaster

New member
נסיון גרוע.

הגרפיקה של ה-64 תמיד הייתה גרועה. גם באימולטור של פלייסטיישן אני משתמש לפעמים כדי לבדוק אם משחקים עובדים לפני שאני צורב אותם, והגרפיקה נורמלית. צר לי לאכזב אותך, הזוית מצלמה בזלדה, מריו וריימן בכלל אבל בכלל לא טובה. היא כל הזמן משנה זוויות בצורה קיצונית. זאת הבעיה של ה-64. הסרט הזה דווקא טוב מאוד, וזה סרט מצויר אם אתה מוכרח לדעת. זה שהמשחק מבוסס על סרט מצויר לא גורע ממנו כלום. בכל אופן, אין פה על מה להתווכח. מה שאתה עושה היא קביעת עובדות בשביל אדם אחר. אתה מחליט שאתה יודע מה טוב בשביל אחרים. תן לבנאדם לנסות, שהוא יחליט לבד שהמשחק חרא, ולא שאתה תחליט בשבילו. זה אמנם לא המשחק הכי טוב ששיחקתי, אבל זה משחק נחמד. ועוד דוגמה ליכולות הגרועות של ה-64, היא העובדה שגרסת הפלייסטיישן של המשחק בהרבה יותר טובה. למעשה כל משחק שיצא במקביל לפלייסטיישן ול-64, גרסת הפלייסטיישן תמיד לקחה.

eyalgr

New member
כי הN64 לא נמכר בכלל... ../images/Emo3.gif

נו, מילא. שיחליט לבד ואז יבוא בטענות אליך, לא אליי

למעלה