משחקים כדורגל חחחחחחחח
J jolia roberts New member 24/8/03 #4 חחחחחחחח חחחח שו האדא קאין תחארב טייב ווין בקיית אלחברה ווין מנסי ווין אנא ווין אלבקייה יעני בדדק תנשהר לחאלק
חחחחחחחח חחחח שו האדא קאין תחארב טייב ווין בקיית אלחברה ווין מנסי ווין אנא ווין אלבקייה יעני בדדק תנשהר לחאלק
ה הנסיךH New member 24/8/03 #5 ליש בתדחקיי ../images/Emo3.gif בדאל מא תדחקי קולילי נעימן ואנא טאלע מן אלחמאם מש שאייפי אלבשקיר יעני ?.
ליש בתדחקיי ../images/Emo3.gif בדאל מא תדחקי קולילי נעימן ואנא טאלע מן אלחמאם מש שאייפי אלבשקיר יעני ?.
J jolia roberts New member 24/8/03 #6 נעימן אחלה נסיך ../images/Emo8.gif נעימן יאכי בס שוף שקלי אחלה לממא בטלע מן אלחמאם ובעדין בדדק איאני אבקי יעני ? יעני בתחבוני אקתר אזא בבקי???
נעימן אחלה נסיך ../images/Emo8.gif נעימן יאכי בס שוף שקלי אחלה לממא בטלע מן אלחמאם ובעדין בדדק איאני אבקי יעני ? יעני בתחבוני אקתר אזא בבקי???
מ מנסי New member 26/8/03 #13 נעימאן נעימאן בעד אלחמאם יא עריס אלהניה! ובפרחאק בעמיל סטלאן ובידי מאסיק קניה! והאי אזפה לגלובאל .ונסיך מו לאקי בניה!חחח
נעימאן נעימאן בעד אלחמאם יא עריס אלהניה! ובפרחאק בעמיל סטלאן ובידי מאסיק קניה! והאי אזפה לגלובאל .ונסיך מו לאקי בניה!חחח
J jolia roberts New member 25/8/03 #8 איאהן בקית אלחברה יעטיקו אלעאפייה חברה וואללה רפעתו ראסנא באנתסארקו בהאי אלחרב ואללה בתרפעו אללראס
J jolia roberts New member 25/8/03 #9 סורי נסית אחוט אלסורה בס מן פרחתי יעטיקו אלעאפיה אחנא אלביד ואלאעדא אלסווד
N neko New member 26/8/03 #10 ג'יבריש ג'יבריש ג'יבריש בערבית וואכף וואלה בתוחק! (וואלה, אחלה מטבוחה בתרגום חופשי... )
מ מנסי New member 26/8/03 #11 מסכן מסכן החתול הזה! אני מרחם עליו! אני? הייתי עומד במקומו! ומרים יד ימן ורגל שמאל...אגב! זה אקדח מים?????? אם אחר? אני מחוץ לארץ! חחח.
מסכן מסכן החתול הזה! אני מרחם עליו! אני? הייתי עומד במקומו! ומרים יד ימן ורגל שמאל...אגב! זה אקדח מים?????? אם אחר? אני מחוץ לארץ! חחח.
I ILL take the rain New member 27/8/03 #15 חחחח,זה מבויים התמונה../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif
I ILL take the rain New member 27/8/03 #16 ../images/Emo108.gif ../images/Emo54.gif ../images/Emo29.gif
מ מנסי New member 26/8/03 #12 נפגעת? אחי באמת שלא התכוונתי! מה קרה לביצ....? אם נפלו אז נפלו על הדשא! יוהוווו יהיו לנו אפרוחים בפורום! תודה אכי. אועא תזעאל הא..דב בידא..!
נפגעת? אחי באמת שלא התכוונתי! מה קרה לביצ....? אם נפלו אז נפלו על הדשא! יוהוווו יהיו לנו אפרוחים בפורום! תודה אכי. אועא תזעאל הא..דב בידא..!
ה הנסיךH New member 30/8/03 #18 חחחחחחחח מנסי ../images/Emo6.gif בעד גומעא תפהמת מע מין בתחקי חחחחחחחחחחחחחחחחח אלקליטה תעבאני עינדי
מ מנסי New member 1/9/03 #19 חחחחחח אני הסיבה! ימקן אלאזאעה ענדי אנא כרבאנה ואלממסר מא עם בוסיל מניח..טלעת עלחיט ושפת אנו אלאנתינה מקסורה והיאני זבטתהא! ...יא אכוי האי אזאעה בדויה ובתאכוד וקת תתסאל! בעתתהא אלאק מו בסיארא ולא בטיארא בעתתהא עלא...אלחמ...!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחח אני הסיבה! ימקן אלאזאעה ענדי אנא כרבאנה ואלממסר מא עם בוסיל מניח..טלעת עלחיט ושפת אנו אלאנתינה מקסורה והיאני זבטתהא! ...יא אכוי האי אזאעה בדויה ובתאכוד וקת תתסאל! בעתתהא אלאק מו בסיארא ולא בטיארא בעתתהא עלא...אלחמ...!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח