משחקים לאמבטיה (אני מחליפה נושא ...

תפוח עץ

New member
משחקים לאמבטיה (אני מחליפה נושא ...

אז יש לנו ברווזים, דובוני ה"סול"
וספוגים למיניהם. הם לא עושים הרבה רושם על יונתן. הברווזים טובעים לנו תמיד, החיות שאמורות לנסוע על המים (של סאסי לדוגמא) רק עושות בכאילו. לעשות קצף וצבעים זה נחמד אבל אני שומרת את זה למקרים "חגיגיים". תפתיעו אותי ברעיונות חדשים

כוכבי האמבטיה!

יש לנו סל שנתלה בואקום על הקיר, ואליו זורקים את הברווזונים שגם לנו טובעים. האמת, אצלנו הם יותר צוללים מטובעים. יש לנו גם צפרדע ירוקה שמשפריצה מים מהפה, וככה גם אמא מתקלחת. אבל הכי הכי בעולם גלי אוהבת את בקבוקי השמפו והמרכך שלי, למלא אותם ולרוקן, ולהטביע ולראות שהם תמיד,אבל תמיד, קופצים חזרה, כמה מפתיע!! ולהשפריץ. הרבה להשפריץ. וגם לשיר ולעות תנועות "לסבתא של אפריים היו שני ברווזיים..."

דלי ומשפך של הים

היום אריאל אוהבת כל דבר שאפשר למלא בו מים ולשפוך. מצחיק גם לתת לה מסננת ולראות איך היא לא מבינה למה המים בורחים לה... כשהיא היתה יותר קטנה היא מאוד אהבה את הברווזים (שאצלנו צפים) ואת הכוכבים והדגים מסול, הייתי עושה לה הצגות איתם והיא היתה מתפוצצת מצחוק.

אנחנו מצאנו בסופר, חבילה של חיות

מסול לאמבטיה. יש שם בערך חמישים, כל החיות בכ הצבעים הבסיסיים. אנחנו עושות הצגות, את הקולות וההליכה שלהן, וגלי מתה מצחוק בכל פעם. לדעתי תוכלי למצוא את זה בכל כפר-שעשועים. את הכוכבים וכו´ לא בעיה לגזור מגיליונות סול ע"פ שבלונה או סתם ציור בגודל מתאים.

רותי ע

New member
הנסיון שלנו הראה שקופסאות

פלסטיק, בקבוקים ושאר ג´נקיאדה שיעשעו אותו לא פחות ממשחקי אמבטיה מתוחכמים. הלהיטים בחודשים האחרונים הם קצף, קצף ו..קצף. אז יש ימים שעושים אמבטית קצף ויש ימים שעושים מקלחת והקצף מוגבל לדלי קטן.

zimes

New member
פקקים ורשתות של אמבטיה

יכולים להיות באמבטיה 17 ברווזים, 8 אניות, 35 ספוגים ופקק אחד - הם יריבו על הפקק. אם אני אתן עוד אחד, הם יריבו על שניהם. אה - ועוד להיט ששוה להרוג תאום בשבילו - מברשת שיניים.

Iris-1

New member
המשחקים שלנו. ../images/Emo19.gif

אקדחי מים ומכשירי בועות סבון שאני מרשה לשחק רק בתוך המים ולהשפריץ קר בתחומי האמבטיה ולא בחוץ על הרצפה. כמובן כל דגמי הסול למיניהם שבקו חיים ומונחים כאבן שאין לה הופכין בארגז הצעצועים של האמבטיה. אחרי בועת הסבון והאקדחים יש לי צפרדעים וערכת רופא מושלמת שמשתמשים בה במים וכלל להפשיץ עם המזרקים שאבא הביא להם מהניתוח האחרון שלו. והכי כייף עכשיו זה לראות איך מתמלא בקבוק מים מיוחד שהכנו למדידת גשם ואיך מרוקנים אותו בסוף (זה גם מלמד אותן משהו על הגשם ועל המים בישראל).

אצלנו הולכים הדברים הבאים:

בובות פלסטיק משפריצות (שנמצאות בתוך סל שנדבק לדופן קיר הקרמיקה או דופן האמבטיה), חיות ספוג שנצמדות לקיר, דלי, כפות, משפך, כדור פלסטיק שקוף עם דינוזאור (או משהו כזה) בתוכו), משחק שקנינו שנצמד לצד האמבטיה ויש בו מגלשה, גלגל מיים ועוד כל מיני דמויות ופעילויות. הוא בעיקר לועז את הבובות השונות, משחק בכפות ובדלי, מסתובב בכל רחבי האמבטיה, משפריץ לכל עבר (פץ´ במים) ובכלל זמן האמבטיה הוא כיף אדיר!!! (ואגב, תומרון בן 10 חודשים בעוד יומיים
). תהנו, שירלי.

אסנת+

New member
כל מה שהזכירו

וגם מזרק גדול שאפשר למלא בו מים ולהשפריץ הכל החוצה
. גם חיות פלסטיק של דגים וצפרדעים שמצחיק אותו לראות אותם על הקרקעית, ולסדר בשורה על דופן האמבטיה.

ר-חלי

New member
כלי מיני מטבח

מפינת הבובות שלהן - לפעמים גם בובה קטנה שאינה מבד והכי הכי זה כפיות פלסטיק קטנות - חד-פעמי, מפינת הבובות, מהתרופות, של המטרנה ןכו´ הן אוספות עם זה את הקצף....

נירית1

New member
בועות סבון , מכונית טרקטורים

בובות וכל מה שיכול להכנס למים ומשחקים בו רגע לפני האמבטיה, נכנס אתו כל יום משהו אחר שהוא בוחר וכך אף פעם לא משעמם

mom&shaked

New member
מים מים על האוזנים....

הבועות סבון אצלינו הם חלק בלתי נפרד מהאמבטיה וזה בכלל לא משנה אם יש משחקים נוספים בסביבה... צבעי מים זה להיט היסטרי ושקד ממש לא נפרד מהם, כל אמבטיה הוא מקבל צבע אחר לפי בקשתו ומצייר ציורים על קירות האמבטיה. כוסות פלסטיק בגדלים שונים הן בהחלט להיט נוסף שקד ממלא כוס אחת במים ומעביר את המים לכוס אחרת (הוא מסוגל לעשות את זה במשך 20 דקות וזה לא נמאס עליו). שירים וסיפורים, לפעמים אנחנו שרים שירים באמבטיה ולפעמים מקריאים סיפורים וכל זה בזמן ששקד צובע, משחק, משפריץ וכו... להיט נוסף ספוגים בצורות שנדבקים על קירות האמבטיה - נחמד מאוד. אצלינו האמבטיה היא בערך 20-30 דקות כל יום...ושקד ממש לא רוצה לצאת, אני צריכה לשכנע אותו שנעשה משהו שווה בחוץ (כמו לצייר או פאזל) בשביל שיסכים לצאת מהמים. ושכחתי לספר שממשחקי האמבטיה שקניתי לו (אוניה, בובות טלטביז,מיקי מאוס,...) הוא מתעלם.

למעלה