משחקים לשנה ו- 9 מהארץ...

talsada

New member
משחקים לשנה ו- 9 מהארץ...

היי יעל, חברים קרובים מגיעים אלינו מן הארץ (אנו גרים בחו"ל) ורציתי לנצל את המצב ולבקש משחקים. באופו עקרוני, חשבתי יותר בכיוון של משחקי קופסא, ספרים וכו', גם אם הם אפילו מתאימים לעוד כמה חודשים. (משום מה, אין פה משחקי קופסא הולמים...) כמו כן, אשמח לשמוע על רעיונות נוספים. תודה, טל.

talsada

New member
ניו-יורק ו..

אני לא כ"כ מוצאת כאן משחקי קופסא לגיל שלה, אלא אם כן פיספתי. בכל אופן, אם את מכירה משחקי קופסא שמוכרים פה, אשמח לשמוע. כמו כן, אשמח לשמוע שוב על משחקים מהארץ. תודה שוב, טל.

יעל כץ

New member
משחקי קופסה

טל שלום, כמעט כל מה שיש בארץ בתחום משחקי קופסה יש בניו-יורק בוריאציות שונות, כולל משחקי קופסה של חברת 'יצירה' הישראלית. תסתכלי בטוי אר אס - בחלק של imaginerium. בחנות בטיימס סקוור - יש המון משחקי קופסה ופאזלים.. בדר"כ מתחילים עם משחקי קופסה בסביבות גיל שנתיים. משחקים ראשוניים הם משחקים כמו 'לוטו' - כדאי להתחיל עם לוטו פשוט. my first כזה. אפשר להמשיך עם משחקי התאמות. התאמה בין שני חלקים על בסיס מושג/נושא כלשהו. למשל, התאמה בין תמונה לצורה שלה, תמונה לצללית שלה, אמא וגור, צבעים וכו'. למשחקים האלה אין מגבלה של שפה, וגם אם כתוב משהו מתחת לתמונה - זה לא חלק אינטגרלי מהמשחק. משחקי התאמות מקרטון משובח יש למשל של אינפנטינו, ששילב מייבאת מארה"ב. הם מצויינים! גם משחקי הקופסה של רבנסבורגר שיש בארץ - יש גם בארה"ב, למיטב ידיעתי. בכל אופן אם את רוצה להביא מהארץ, אז יש את משחקי הסקוצ' של צ'ופצ'יק (בשילב) - סקוצ'יקיד חיות לגיל שנתיים ומעלה, וגם סקוצ'יקיד צורה וצבע לעכשיו (את יכולה לראות ולקרוא עליהם כאן, באתר של שילב). משחקים נוספים רלוונטיים הם 'גופים לפעוטות' של אורדע, ואפילו 'אוניברסיטה לגן 1' של 'יצירה' (את יכולה להסתכל על 'הפרופסור הקטן 1' כאן באתר. סדרת ה'אוניברסיטה לגן' היא שידרוג משמעותי של סדרת 'הפרופסור'.

talsada

New member
תודה...

אני מודה לך מאוד. בדיוק מחר אני אהיה באזור מנהטן, כך שאוכל לבדוק ולחפש. טל.

למעלה