משחקים לשעת לילה מאוחרת...

L i l o s h

New member
משחקים לשעת לילה מאוחרת...

(או.קיי, לא כ``כ מאוחרת...) אז ככה: אני אתן שורה משיר של רם ואתם תמשיכו ומהמילה האחרונה של אותו משפט תתנו משפט חדש משיר של רם מכל התקופות וההרכבים, שמתחיל במילה הזו וכך הלאה. יש? אז משהו קל להתחלה: ``הבנות לא אהבו את זה, אבל הבנים מאוד אהבו את זה`` מתוך ``פיקציה`` של נושאי המגבעת. יאללה תמצאו משפט שמתחיל במילה `זה`..

mulon1984

New member
"זה כל כך מרגש אבל חסרה האווירה"

מתוך "התחבטות" של הפה והטלפיים: "זה כל כך מרגש אבל חסרה האווירה. המים כל כך יבשים הזרדים עולים באש..." עכשיו תורכם למצוא שיר שמתחיל ב"אש"

mulon1984

New member
נראה לי צריך לעדכן את החוקים

אולי כדאי לשנות את החוקים. במקום "משפט שמתחיל ב-" אפשר לשנות ל"משפט שיש בו-". איזה שיר של רם מתחיל בחשמל?

L i l o s h

New member
``אבי דווקא חשמלי``

`אנונימי`, הפה והטלפיים. ``אבי דווקא חשמלאי חכם בראש בידיים``.. משפט שמתחיל בידיים?

mulon1984

New member
רק שנייה,

חייבים שמתחיל בידיים, או אפשר גם כזה שיש בו את המילה ידיים?

L i l o s h

New member
עידכנו את החוקים, לא?

מאחר ובינתיים רק שנינו משחקים ראש בראש אז נרשה לעצמנו לשנות את החוקים... חח יאללה מולון, תתחיל לחפש

mulon1984

New member
ידיים?

הממ... הא! זה קל! "פנים עצובות, עיניים שקועות, ושתי ידיים חשופות אתה ודאי איבדת את הדרך..." עכשיו את צריכה שיר עם "דרך"

L i l o s h

New member
נו, באמת... קל ביותר!

``הדרך לא קלה להגיע את יודעת שטעיתי, לי אין תלונות רק תחייכי חיוך קטן``. אני זזה לים, בינתיים חפשו משפט עם ``קטן``

mulon1984

New member
הא הא! אין לך סיכוי!

מתוך "בלאדי" של נוודי האוכף: "המלפפון הפך לצנון והצנון כל כך קטן הכל כל כך קטן לסלט יש טעם של שתן לקולורבי יש טעם של גשם" עכשיו תמצאו "גשם"

dsol

New member
"שוב הגשם" דפנה ורם עושים קאבר_../images/Emo189.gif

לפיקיות
"שוב הגשם יורד אני בוכה מתרגשת ומחכה לך והקשת כמו חלום נשכח" "נשכח"

"לא נשכח ולא נסלח!"

רם אוריון יוצא נגד מפני הישובים XD יאללה משהו עם "נסלח" "סליחה" "סלחתי"

L i l o s h

New member
אין לי נסלח אבל יש נשכח!

גיבור גיטרה: ``שריד של טקס שנשכח מאה אחרת``. יאללה למצוא שיר עם ``אחרת``. לילה טוב ...

mulon1984

New member
אבל

רם לא באמת אמר "לא נשכח ולא נסלח" לא באחד השירים שלו ולא בהקשר לפינוי ישובים, אז אי אפשר להמשיך מזה.

L i l o s h

New member
אפשר, בטח שאפשר להמשיך

אחרי הכל, אנחנו קובעים את החוקים... תן לזרום עם הבחור...

mulon1984

New member
חחח טוב,

אז גם אני אמציא משפט: "אין לנו ארץ אחרת! יש לגרש א ת האויב הספרדי" (רם אוריון בכנס הזדהות עם המיעוט הבסקי בספרד) עכשיו תמצאו משפט עם "ספרדי" (ולא, רם אוריון מזמין ספרדי כפול בבורגר ראנץ זה לא נחשב).

mulon1984

New member
תודה, תודה

רם אפילו כתב עלי שיר פעם. מכירה את "קרוע"? זה עליי.

למעלה