משחקים ל - PS 2.

eladoren

New member
משחקים ל - PS 2.

הי, מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד משחקים ל - Ps2 ואיך אני עושה את זה ? תודה מראש, אלעד.

game boy

New member
התשובה לשאלתך לא תינתן בפורום זה

הכוונה לכל נושא: ההורדות,צריבות,שכפולים וכד´,של מישחקים. אמיר

la lei lu la

New member
תגובה לא לעניין של game boy !!!

game boy היקר, התגובה שלך לשאלת חבר הפורום איננה לעניין כלל וכלל. אומנם ברור מהיכן מגיעה תגובה שכזו וברורות "התחיבויות" מסוימות שחלות עליך, אבל אם היינו רוצים לדון רק בנושאים "כשרים", הרי שלא היינו עושים שימוש באתר זה, אותו אתה משרת. פורומים באינטרנט נועדו להחלפת מידע חופשי(כמובן ללא לשון הרע ולא בצורה ברברית)וזכות הקיום של פורום זה, בדומה לאחרים, הוא דווקא ביכולת החברים להפנות שאלות מעין אלו לחברים אחרים בעלי אותו תחום התענינות. על כן הצעתי היא כי תאפשר לזכות חופש הביטוי לבוא לידי ביטוי גם בפורום זה, שמטרתו הסופית היא לשרת את חבריו, בלעדיהם אין לו זכות קיום כלל. נ.ב. : בנוסף, בוודאי אתה מודע לכך כי בהעברת אנפורמציה בלבד בנושא המדובר,כזו המועברת באין ספור אתרים אחרים, שלא כוללת ביצוע פעולות של ממש, אין שום דבר העומד כנגד החוק. בברכה ובתקווה להבנה, la lei lu la.

game boy

New member
תגובה ל- la lei lu la

צר לי,אבל אני נאלץ לדחות את הצעתך. הסיבה לכך -ידועה,ואף ציינת אותה בהודעתך. דע לך-שברגע שאתן במה,ואפילו "קטנה" ביותר לנושא הנ"ל-כל הפורום הזה יהפוך את עורו ויעסוק אך ורק בנושא זה,שאינו חוקי. אכן,ישנם הרבה מאד אתרים שמאפשרים העברת מידע בנושא,אבל להבדיל מפורומים-כאן העניין שונה,ולידיעתך:קיימים בארצנו פורומים נוספים בנושא משחקי מחשב וקונסולות החוסמים הודעות בנושא מישחקים צרובים ומשוכפלים. צר לי,אבל עלי לפעול בהתאם להנחיות שקיבלתי מהנהלת פורומי תפוז. אמיר

רונן ס

New member
יש לי שאלה...

אמיר- אני מבין ומכבד לחלוטין את ההוראות לפיהן אתה פועל. א ב ל יש פה פרדוקס לא קטן: כל הזמן אנשים שואלים כאן שאלות ומתעניינים בהתקנתם של צ´יפים כאלו ואחרים (במיוחד "המשיח"). מטרתם היחידה של צ´יפים אלו היא לאפשר לשחק במשחקים צרובים/ מגובים והשד יודע מה עוד. אני יכול לקבל בפורום אינפורמציה על כל הדרכים להתקין את הצ´יפ אך לא מילה לגבי מה אני עושה איתו אחר כך. למשל, היכן ניתן להשיג משחקים כאלו?(אני מדבר על משחקים שמועתקים אחד לאחד ללא הורדה של מוסיקה וסרטים מהמשחק). ללא הידע הזה של זמינותם ואיכותם של המשחקים המגובים, כיצד ניתן לשקול את כדאיותו של הצ´יפ? שבוע טוב ושקט לכוחותינו, רונן

game boy

New member
תשובה,לא בטוח שהיא תספק אותך...

התקנת ציפים-מעבר לזה שהיא פוגמת באחריות המקורית של המוצראין בה שום מעשה שאינו חוקי. דיון פומבי ומיסחר גלוי מעל גבי הפורום בנושא שיכפול והעתקת מישחקים מקוריים- נושא זה אינו חוקי,ומהווה עבירה פלילית.-(אין בכוונתי בכלל לעסוק בפירושים לנ"ל). האפשרויות העומדות בפניך: 1.לחפש באתרים אחרים פיתרונים לשאלותיך. 2."לתקשר" עם "מקורות" כאלו ואחרים שמהם תוכל להשיג מישחקים שהינם זולים יותר מאלו המקוריים באופן אחר מאשר יצירת קשר מעל גבי פורום זה. 3.אתה לא ה"טיפוס" להתקנת צ´יפ
אמיר

רונן ס

New member
תודה על התשובה../images/Emo13.gif

מקובל עליי איש
אשמח אם תסביר לי את סעיף 3... (פשוט, מדובר על ניתוח מעניין מאוד
) רונן

למעלה