משחקים משחקים משחקים משחקים

SpecialNight

New member
משחקים משחקים משחקים משחקים

זה שאנחנו מתכנתים זה לא אומר שלא צריך להיות לנו משחקים במחשב...הלא כך? ספרו לי איזה משחקים יש לכם במחשב
יש לי Red Alert 2 וזהו
מתכנת שמכבד את עצמו (כמוני) לא שם יותר ממשחק אחד במחשב
אולי נארגן איזה מולטיפלייר

well...

after i completed deus-ex for the one million time and and warcraft III my computer games end up with mine sweeper like "rudaey"(hotspaey). and i'm sure i better then him... what is you expert high score
mine is 174 seconds.​

חוצפאי

New member
הו הו, זה היה מזמן... כשלא היה לי

אינטרטנט קבוע, ויכולתי להתחבר לאינטרטנט רק אחרי השעה 18:00...

[eLad]

New member
משחקים ../images/Emo13.gif

אז יש לי שני מחשבים בבית (פעם היה נייד, אבל החזרתי אותו) והשני זה המחשב שמסוגל להריץ משחקים
המשחק שהכי אהבתי אי פעם היה max payne. אחריו enter the matrix. אהבתי את oni מאוד מאוד. שלושתם זה משחקים באותו סגנון, מכות/יריות ממבט שלישי, הסגנון האהוב עליי. וחשוב ביותר - עלילה טובה. שתהיה כמו סרט. מקס פיין היה סרט בתור משחק. לאוני הייתה עלילה מעולה וגאונית עם טוויסטים רבים, כנ"ל לאנטר דה מאטריקס הקצת פחות מובן
לשלושתם, אגב, אני נותן ציון 10
יש לי את נקמתו של וולברין (אקס-מן) שוכב שם, לא נגעתי בו ליותר מ5 דקות, וגם יש את הענק הירוק, שלא התקנתי עדיין
משחקי רשת - היינו משחקים בבצפר בהרבה מאוד אנריל טורנמנט, ולפעמים האף לייף. קיצר, אני אוהב משחקים, ומנסה למצוא זמן. וכשיש משחק שאני אוהב, אני מסיים אותו

SpecialNight

New member
Unreal Tournament

זה המשחק שאהבתי הכי הרבה בחיים שלי...בעצם את זה ואת Red Alert 1 וגם Red Alert 2...אלו פשוט משחקים שולטים. והמשחק הכי מפגר שיש זה Startcraft...משהו כזה...כמו Red Alert רק עם מפלצות...בעע.זה לא יפה...

אמממ...

יש לי מותקן סימס שקיבלתי במתנה, ואני מפעילה אותו רק כשאני נורא עצבנית ובא לי להתעלל במישהו... אז אני שורפת אותם חיים, משאירה אותם להשתין בתחתתונים ומרעיבה אותם למוות. בסוף בא מלאך המוות והורג אותם
וזהו... חוץ מזה אין לי כלום

ek2906

New member
לי... (להזכירכם, yuval k)

יש את Civilisation, ואני מפעיל אותו רק כשנורא משעמם/נמאס לי. וזהו בערך, חוץ מהמשחקים שבאים עם החלזונות

tomashin

New member
אלו המשחקים שאני אוהב

1.מקס פיין 2.splinter cell 3.unreal 4.gta 3 5.gta vice city 6.driver 7.command and concord 8.flashpoint 9.מטריקס 10.היטמן 2 11.סולגר אופורגן

gilad g

New member
../images/Emo45.gif

משחקי בנייה שולטים - Transport Tycoon Deluxe - המל הבלתי מעורער של הז'אנר
Rollercoaster Tycoon 1/2 - משחק נהדר. אני גם מאוד אוהב את Command and Conquer על כל גירסאותיו - C&C, RA1, TS, RA2. עוד לא יצא לי לראות את המשחק החדש בסדרה
הסימס, לעומת זאת זה BAH

gilad g

New member
כל ה-Sim-ים למיניהים

שבהם אתה בונה פארק שעשועים, מנהל מערכת רכבות משוכללת, מגדל משפחה, או מנהל בית חולים

למעלה