משחקים משחקים?

TalKz

New member
משחקים משחקים?

מה הטקטיקה שלכם בקשר? אתם משחקים משחקים של "הוא יתקשר אני אתקשר, הוא צריך אני צריכה" וכל זה או שאתם אמייתים עם עצמכם, ואם בא לכם להתקשר תתקשרו, ותעשו מה שהראש והלב חושבים? אני אציין אישית שאני די לא משחק, ומי שמשחקת איתי אז אני די אוותר עליה

ChilD SouL

New member
אני שונאת משחקים בקשר...

זה כזה מפגר וילדותי. ניחא, יש את המשחקים של "ההתחלה", אבל כשאתה כבר בקשר עם בנאדם - בשביל מה צריך את כל השטויות האלה

TalKz

New member
התכוונתי למשחקים של ההתחלה

כי אחרי זה כבר לא משחקים, הרי זה ברור..

נועם m

New member
בלי לשחק.

לא בהתחלה ולא בכלל. אני אהיה הכי דוגרי בעולם, ואעשה מה שמרגיש נכון... אם אני רוצה להתקשר, למה לא?

Dark Muse

New member
משהו שקרה לי עם ידידה שלי...

שלחתי לה הודעה, היא ענתה לי דיברנו בהודעות. שלחתי לה כמה ימים אחרי זה עוד הודעה, ענתה לי ודיברנו בהודעות, הכל טוב ויפה. כתבתי לה על ידידה אחרת שלא שולחת לי הודעות ואני מרגיש שאני צריך לרדוף אחריה... מאז, היא לא יזמה ושלחה לי הודעה, והיא אמרה לי שנפגשנו "מה, זה צריך להיות פעם אני פעם אתה?" עדין לא שלחתי לה הודעה מאז, שהיא תרצה, שתשתלח. אני שונא לרדוף אחרי אנשים, שיהיו קרובים ככל שיהיו...

ס22ית

New member
תורת המשחקים../images/Emo103.gif

אני ממש לא אוהבת את המשחקים האלה... אם בנ"א ישחק אותה קשה להשגה או קשוח איתי..זה רק מרחיק אצלי..לא גורם לי להמשך אליו יותר. נראה לי מיותר משחקים כאלה..הרבה יותר נעים ובריא להיות בקשר שאתה מתנהג הכי אמיתי ועושה מה שמרגיש לך טוב באותו רגע..בלי לחשוב ולתכמן מה "נכון לעשות" או "לא נכון לעשות".

משחקים....

זה היה נחמד לתקופה... אבל עכשיו אין אצלי מקום למשחקים, פועלת לפי הרגש

חחחח

עברתי דירה.... וגם המחשב עשה קצת בעיות... אבל עכשיו אני פה... :) שמחה לראות ששמים לב להיעדרי.. מה שלומך מיטללל?

מיטללל

New member
ברור ששמנו לב

אפילו התגעגענו :) אצלי הכל מצויין! מה איתך? מה התחדש בזמן הזה? :)

למעלה