משחקים שנבדקו ומומלצים (עד כה):

shakedunay

New member
משחקים שנבדקו ומומלצים (עד כה):

MvsC 2 - רק בעיית השכבות קיימת, לפעמים הרקע עולה את התמונה של השחקן Powerston 1 & 2 - עובד ממש, אבל ממש מצויין rival shcools 2 - אחד האהובים עליי, עובד מצויין, גם ישנה בעיית שכבות, אבל היא ממש מינורית DAYTONA USA 2001 - חברה, כשהמשחק עולה ואתם לא רואים מה את התפריט, תלחצו w ואז תראו את המשחק בלי טקסטורה(הכל קווים) ואז תוכלו להשתלט על התפריט ולהכנס למשחק. מומלץ בחום, משחק שווה ביותר. ולבסוף, שאלה: אממ, מישהו הצליח להפעיל sonic 2 טוב? הבנתי שזה לא עובד טוב למי שיש geforce... אני יכול לראות את התנהלות המשחק רק עם אני לוחץ על w

yoo

New member
פאוור סטון עובד מצויין? מגניב!

הבעייה ב MVC2 היא גם בעייה בסאונד, וגם האימולטור הזה עושה בעיות בהחלפת הדמויות (צריך ללחוץ ממש על כל המקשים) ולפעמים גם המשחק נותן את ההודעת שגיאה הזו של XP קאפקום ורסס אסנקיי 2: עובד טוב, הרקעים נראים מעולה, (לא עולים על הדמויות) הבעייה היחידה היא שעל הדמויות ישנם פסים שבורים כאלו. וכמו תמיד, שהמשחק רץ בקצב יותר איטי מאשר בדרימקאסט (וזה לא המחשב, כי המוזיקה לא נשמעת קטועה מהאיטיות וגם התזוזות חלקות מאוד, זה פשוט האימולטור עוד לא מתמודד עם הקצב)

AxBattler

New member
את הפסים השבורים האלה אני מכיר..

אם ניסיתם לשחק בסטריידר 2 על זינק באופציית D3D קיבלתם פסים דומים. צריך לעבור ל OGL וזה פותר את הבעיה. אני מניח שבגירסאות הבאות תהיה אופציה כזו.

למעלה