משחקים!!!

טים ג

New member
משחקים!!!

אנשים בואו נחליף משחקים! אני מחפש : Neverwinter Nights Morrowind Icewind Dale 2 יש לי להביא בתמורה : Warcraft III GTA3 ויש עוד כמה דברים ישנים (מאוד) : Starcraft, SC-expansion Half-Life Blue shift DIABLO - II Soldier of fortune Red Alert - Renegade אם למישהו יש משהו טוף, שיגיד MORROWIND

Sound20

New member
לאאאאא&#1

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..... בשום פנים ואופן!!!!!!!!!!!! זהו פורום של אריאל ולא בית בושת של משחקים!!!!!!!!!!!!!!!!!

טים ג

New member
מה הקשר יא מטורף?

נכון שזה פורום של אנשי אריאל ולמה שאנשי אריאל לא יחליפו משחקים? מה הקשר זנות?

crazy dreamer

New member
בטח שכן למה אתה משמיץ

טוב אני יכול להשיג כל משחק רק מתי יצא כבר אנריל 2003 כוס אמק אין לי כח לחכות כבר!!! ובכלל השמחק הכי הכי הכי שווה שיהיה בעולם בקרוב זה... .... ***DOOM III*** The Legacy בערך המשחק עם הגרפיקה הכי מציאותית שיכולה להיות!! מי שרוצה שיוריד את הסרט ויווכח בעצמו. אהה וכדי שההודעה לא תימחק..- בטח למה לא בוא נחליף משחקים ברחבי אריאל אולי נפתח פורום שחקני ואולי הפילו משחק רשת שלא היה באריאל כמה שנים!

אסאל

New member
אל תדאג קיבלת יד חופשית -ההודעות

לא ימחקו...אתם יכולים לעסוק בהחלפת המשחקים בצורה חופשית לגמרי בפורום הזה תהנו....

טים ג

New member
סליחה על ההשמצות

יש לך אחת מין המשחקים הבאים : 1. MORROWIND 2. ICEWIND DALE 2 3. NEVERWINTER NIGTHS ??? אם אין לך אחד מאלה מה כן יש לך?

crazy dreamer

New member
אני יכול להשיג כל אחד אבל

את NEVERWINTER NIGTHS אני הולך להוריד עכשיו שמעתי שזה טוב אז יהיה לי אותו מתישהו עוד...oh....שעתיים שלוש

טים ג

New member
אז יש לך את MORROWIND במחשב?

הבנתי את הקטע שאתה יכול להוריד כל משחק. האם יש לך אחד משלושת המשחקים שאמרתי על המחשב? ד"א אם אין לך את MORROWIND עדיף שתתחיל להוריד אותו קודם. תגיד לי את כל המשחקים שיש לך על המחשב (לא בתהליכי הורדה). תשימו לב לתמונה , אני קלוע בבועה ימינית.

טים ג

New member
משחק תפקידים

אתה יוכל לקרוא ב-GAMER ביקורת על המשחק. יש לי אותו אם אתה רוצה אני אביא לך. אני רוצה את נוורוינטר. תבחר כל משחק שאתה רוצה מהרשימה מהודעות קודמות תגיד לי את שמו ונחליף.

למעלה