משחקים

קארין29

New member
משחקים

גברים יקרים, תסבירו לי בבקשה האם בתחילת קשר אתם נמשכים יותר לאישה שמשחקת אותה אדישה ומחכה שאתם תיזמו טלפון בד"כ, או שדווקא אישה שנותנת לכם פידבק שהיא מעוניינת בכם ושמעדיפה שתתקרבו ללא משחקים תגרום לכם לפתח כלפיה רגשות אהבה מהר יותר? איך אתם מציעים לאישה לשחק אותה "ליידי" כך שתגרום לגבר לחזר אחריה יותר במרץ ולהתאמץ בשביל להשיג אותה? ואיזה התנהגויות מצידה יגרמו לענין שלו בה לרדת או להרגיש שהיא בכיס שלו ולכן לא שווה יותר מאמץ?

שגיא24

New member
תלוי את מי מנסים להשיג

אם למשל מדובר באיזה בחור ככה ככה, אז מן הסתם משחקים וכאלה יעבדו עליו יותר. אבל אם את רוצה לכבוש בחור איכותי וטוב, לא סתם, כזה שאין הרבה כמוהו, אז ברור מאליו שמשחקים זה לא הקטע שלו. תנסי לשחק איתו והוא יברח מהר מאוד. למה אני אומר את זה? כי אני מחשיב את עצמי ככזה ובחורה שמשחקת משחקים ורוצה שאני ארדוף אחריה כאילו אני כלב והיא חתולה, יש לה טעות. לא אוהב את זה. באהבת אמת אין משחקים של כוח, יש אהבה טהורה, אין דבר כזה שצד אחד מתאמץ והשני יושב בצד ומסתכל. יש הדדיות, יש רצון עז להיות ביחד, יש תשוקה, יש מחשבה על עתיד משותף, אין רגשי נחיתות. הכל שאלה מי הבחור ומה מנסים להשיג. הנה השבוע נפגשתי אולי אם אהבת חיי אם אפשר לקרוא לזה ככה, לא היה שום משחק בינינו, בדיוק ההפך הגמור. ככה לדעתי זה צריך להיות וככה אני גם מעריך מישהי פי מליון.

משחקים ?

זה קצת לא בוגר..לא ? אני חושב שאם את/ה רוצה מישהו/י אז פשוט תחזר/י אחריו/ה בצורות הרגילות ובלי לשחק משחקים..

goldboxer

New member
השוקו צודק- השוקו ינצח!

או שלא, אבל צודק אחי.. עברנו את גיל-16.5-חצ'קון באף-אהבה שלא מגיבה-משחקי רוצה לא רוצה... לא?

../images/Emo12.gif

ויחד עם זאת

אני מכירה בחור בן 20+ שעדיין משחק משחקים.... כך שהגיל הוא לא תמיד מראה על רמת הבגרות של האנשים... קחו אותי לדוגמא אני נשמעת לכם כמו מישהי בת 17???
(שוקו אתה בטח יודע על מה אני מדברת...)

shloמי

New member
בלי משחקים

היא צריכה להיות היא עצמה כך אפשר להכיר אותה באמת
במידה שמעוניינת בקשר שתאמר
רגשות אהבה לא משיגים מהר אהבה מתפתחת עם הזמן
התנהגויות שמורידות את החשק : פגיעה באמון , התנהגות זולה

רק לא זה!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש לא .....למה כל המשחקים המטופשים האלה זה רק יוצר עוגמת נפש וכאב , זה גם גורם לאי הבנות רבות. תיהיו אתם תגידו מה שאתם חושבים ומרגישים.

הצחקתם אותי!

גברים יקרים! (טוב, אולי לטווח הגילאים פה עדיף לפנות כ"נוער יקר!") בכל אופן - תיאורטית, כל האמירות המיופיפות שנוסחו בסגנון 'משחקים זה לילדים' או 'אהבת אמת מנצחת ואין בה מקום למשחקים' - אז תיאורטית הן באמת שובות לב. אבל בפועל, יקיריי, רבים אלה שמשחקים כאלה עובדים עליהם מאלה שלא. וזה אפילו לא עניין רצוני - יש לאנשים (גם גברים וגם נשים) נטייה לפול שבי אחר כאלה שיש ניחוח דק של חוסר עיניין מצידם. בחורה שאין ספק לגבי להיטותה לגביכם - לא תמצא מקום של כבוד במה שקוראים אותו לב-שלכם. או יותר נכון, נקרא לו אגו-שלכם. ואני מרגישה צורך עז לסייג את כל מה שנאמר מעלה ב- כלל, שכמו כל כלל - יש לו גם יוצאים.

למעלה