משחקים

משחקים

האם אתם מקדישים זמן בשבוע למשחקים? משחקי מחשב, קופסה, ספורט. האם מבוגרים צריכים לשחק? או האם זה נורמלי שמבוגרים ישחקו? אם יהפכו איזה ספר או סרט שאהבתם למשחק, האם הייתם מנסים לשחק בו? אדם

Tiki Torch

New member
איזו שאלה?

משחק זוהי צורת הנאה ככל אחת אחרת למה שמבוגרים לא ישחקו? זה שאתה מבוגר זה אומר שאתה צריך להיות רציני כל הזמן ולא ליהנות?! אממ בעבר די הרבה אבל עכשיו פחות משהו כמו 20 שעות בשבוע ככה... אממ דווקא הסרטים והמשחקים שבמקור הם ספרים או סרטים הם דפוקים לאללה אז לרוב לא

mr Zebra DS

New member
ברור שמבוגרים צריכים לשחק ../images/Emo3.gif

לא יודעת לא הרבה אבל מספיק. בסביבות ה12 שעות בשבוע משהו כזה וקצת הקצנתי. למה שמבוגרים לא ישחקו? זה ממש כיף אז שיהנו. הוא משחק בהכול d&d magic risk ועוד המון.. (נתתי קצת מהכול..משחקי מחשב כול משחק אסטרטגיה שאני יכולה לחשוב עליו.) אבא שלי מכור למשחקי מחשב\קופסא (ריסק). אוי יש לי אבא שולט.. אני משחקת בשר הטבעות בגיים בוי, אז כן.

תגובה לשניכם

תקחו למשל סרטים וסיפורים, BIG, פיטר פן, אנדר, נילס הולגרסון, אפשר למצוא עוד כמה דוגמאות. סיפורים בהם הילדים שיחקו במשחק כי זה מה שילדים עושים. כמובן שמבוגרים משחקים, הצעצועים שלהם רק יותר יקרים... גם הגיימר המבוגר ביותר לא בדיוק ידבר על זה עם חבריו. התפישה שונה בקשר למשחקים. כמו שג'רי סיינפלד התבדח במונולוג פתיחה לפני התוכנית: "בשביל ילדים לא צריך הרבה, אתה יורד לרחוב, רואה ילד אחד ומזמין אותו לשחק איתך", ככה היה כשהייתי בן 6, התחברנו עם הילדים בשכונה. עכשיו? לומדים שיש אנשים יותר מעניינים בדרכים אחרות להכיר, המיקום הגאוגרפי כבר פחות פקטור. אני חושב שצריך להגביר את המודעות של אנשים למחשבים, שיוציאו ככה אגרסיות ולא על הכביש למשל או במקום העבודה. מזכיר לי משהו אחר, יש כאלה שעובדים במשרדים מול מחשב, אז מעלים עליו משחקים והרי זה אסור, אסור לבזבז את הזמן בעבודה על דברים כאלה, אז אנשים פיתחו תוכנות שמסתירות את המשחקים... שבלחיצת כפתור אתה חוזר לעבודה הרגילה... בעיה רצינית בעולם המבוגרים... אדם

EdisonGirl

New member
זו בעיה..

כי לילדים תמיד היה זמן למשחקים, אחרי הגן או הביצפר.. אבל למבוגרים, שגם הם לפעמים רוצים לשחק? אחרי הביצפר (עבודה) יש בית לטפל בו, ועוד כל מיני עניינים של מבוגרים.. אין להם זמן למשחקים. הם צריכים ליצור כזה, ולא תמיד הם מרשים לעצמם (אם בגלל שזה נראה להם טפשי להזניח את כל מה שמסביב, ולהקדיש זמן יקר למשחקים או אם זה סתם כי זה לא נראה להם חשוב מספיק..) ובעבודה יש להם הזדמנות לשחק בלי לעשות יותר מידי רעש, ובמסווה של.. עבודה. כנראה שצריכים לעשות בתקשורת גם מסעות הסברה שיגידו: "למבוגרים מותר לשחק! הקדישו זמן למשחקים, ואל תעשו זאת בחשאי על חשבון העבודה"

EdisonGirl

New member
כן.. אולי..

אבל גם זה עלול להיות לא-הוגן.. יש אנשים שהם איטיים יותר, אבל עובדים ברצינות. אם זה ילך לפי השיטה הזו- אנשים איטיים יקבלו "עונש", כביכול, ויצטרכו להסתפק במשכורת נמוכה רק בגלל שהם לא פועלים בקצב של האחרים..

מה שיגרום להם לעבוד יותר טוב...

או לעגל פינות ואז צריך לבדוק את העבודה יותר מדוקדק... לא משנה איזו עבודה, אפשר לשנות את השכר ע"פ תוצר ולא כמות שעות. בפרוייקט גדול, אם למישהו אחד לוקח 40 שעות לעשות את אותו המוצר שלשני לוקח 30 שעות, זאת החלטה אישית שלו אם לעבוד בתחום בכלל. במקרה ההפוך שמשלמים לפי שעות, אז יש בוס רע שיתן שכר על 30 שעות ממלא, ככה שזה לא משנה, יש בוס טוב שיתן 40 שעות לשניהם ואז יש בזבוז עבור הבחור שעובד ב 30 שעות... לא שהוא יבכה בגלל זה... אפשר פשוט לתת שכר שווה ערך ל 35 שעות עבודה ככה שהבחור של ה 40 יתאמץ קצת יותר. אדם

EdisonGirl

New member
לא ממש..

אני לא כ"כ נמשכת למשחקים.. בעבר היה משחק אחד שהייתי משחקת בו בלי סוף, ואהבתי גם פאזלים, קצת משחקי מחשב.. היום אני כמעט ולא משחקת. כנראה שאני לא מספיק רוצה בשביל למצוא לזה זמן..

../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

זה נושא באמת מעניין {אנלא מאמינה שפספסתי את השיעור ששפרלינג עשה לנו על זה
[טוב, זה היה למען שיעורי-השלמה-בכימיה (של הקבוצה השניה בכלל
) אז זה מובן
]}

Greebo

New member
ארקנום 3>

הממ ולגבי שולחניים זו בעיה.. השה"מ שלי בצה"ל ><

../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif../images/Emo103.gif

האם אתם מקדישים זמן בשבוע למשחקים?כבר לא שיחקתי שח כמו בן אדם שנה, חוץ מי זה יותר ממשחקי ידיים בקונג פו ונוור בשתיה לא עשיתי יותר מידי לאחרונה. משחקי מחשב זה תמיד כיף אבל לא יצא לי לשבת על משחק רציני לאחרונה
האם מבוגרים צריכים לשחק?בטח אחרת מתחילים להזדקן ולהשתעמם בסקס
או האם זה נורמלי שמבוגרים ישחקו? אמור להיות..
אם יהפכו איזה ספר או סרט שאהבתם למשחק, האם הייתם מנסים לשחק בו? אני דיי פרו משחקים אני משאר..בטח!!!.

שלוקמן

New member
גם אני אוהב

לשחק משחקי קופסא כמו מונופול, פופה, טאקי... משחקי מחשב ת'אמת פחות..

juggernaut

New member
morrowind

אני משחק. בעיקר במשחקי פנטזיה וכאלה. וכן אני אנסה לשחק במשחק שמבוסס על סרט או ספר והאמת שאני מקדיש דיי הרבה זמן X:

V e n e r a

New member
אף אחד פה לא יושב על heroes?

משחק טוב, אבל כמה זמן הוא שורף לא להאמין... אבא שלי בזמנו סיים את ווארקרפט וסדרת C&C ועוד משחקי אסטרטגיה... זה לא תלוי בגיל זה תלוי באופי. יש הרבה סרטים שיכולים להפוך לקווסטים לא רעים, בדיוק חשבתי על זה כשראיתי "הטירה הנעה" (אנימה) אבל משחק טוב לא יכול להבנות רק על רעיון של סרט. חבל שאני לא לומדת בת"א נשמע ממש מעניין הקורס ת.משחקים שלכם...

מדהים כמה המשחק הזה ממכר...

HEROES 3 היה כלכך ממכר, שהתקנתי אותו על מחשב מתקדם ממנו פי עשרים, ושיחקתי בו במשך ימים ולילות ואחרי ששיחקתי בכל המפות במשחק (פעמיים - וברמות קושי שונות) ועוד כל המפות שהורדתי מהאינטרנט..... ועדיין לא נמאס לי ממנו. אני עכשיו רק מחכה כבר ל- 5!

למעלה