משחקים

טלי ב

New member
משחקים

אני זקוקה לחומרים בנושא משחקים הכוונה למשחקים קופסה שאפשר להמיר אותם למחשב אשמח גם למשחקים שאפשר ליצור בעזרת המחשב כמו תפזורת, פזל ועוד דוגמאות ואתרים יתקבלו בברכה

אאידה

New member
משחקים

היי טלוש עונה לך כאן - כי בדואל קצת קשה לי אתך. מצרפת לינקים לאתר לעשיית תפזורת ולשני אתרים בהם ניתן להוריד תוכנה לעשיית פאזלים זה בשלב ראשון בהמשך אוסף עוד בייי בינתים אאידה נתבת האם לזה התכוונת ?

חילו

New member
יצירת תפזורות ושאר משחקי למידה

תפזורת ניתן ליצור בקלות גם עם הילדים: 1. בוחרים נושא ורושמים את שמו בראש הדף 2. ע"י סיעור מוחין לנושא מוציאים מילים הקשורות ורושמים אותןבתחתית הדף 3. ממלאים את המשבצות הריקות באותיות אקראיות- ניתן לרשום אותיות בהתאם לסדר הא"ב. 4. מציינים בתחתית הדף את הכיוונים, בהם ניתן למצא את המילים (משמאל לימין, מימין לשמאל, מלמעלה למטה, מלמטה למעלה,באלכסון...) ** אני מצרפת קובץ, ובו תוכנית עבודה להכנת משחקי למידה עם ילדים בכתה. מקווה שזה עוזר (נמצא בו גם דף להכנת תפזורת).

mml

New member
חדומינו - בקשת הסבר

לחילו שלום! מאד נהניתי מהסדנה שלך. האם את יכולה לפרט יותר או להציג דוגמה ביחס לחדומינו? מאד אודה לך. mml

חילו

New member
הבהרה בנושא ה"חדומינו"

משחק ה"חדומינו" הוא משחק דומינו שבו לכל חלק יש רק מקום אחד, ומכאן שמו של המשחק. בקובץ שצרפתי מופיע תרשים לבנית המשחק. העקרון הוא שלמשחק יש 9 קלפים, וכל אחד מהם מורכב מארבעה "מיני" קלפים. בתרשים מופיע כל מספר מ-1 ועד 9 ארבע פעמים. נניח שהמשחק מתרגל משפחות מלים. כל ספרה תציין משפחת מלים ותכלול שלושה "מיני" כרטיסים עם מלים מהמשפחה ו"מיני" כרטיס אחד עם השורש. המטרה היא להצמיד את כל ארבעת ה"מיני" כרטיסים יחד וליצור מעין צומת מארבעת ה"מיני" כרטיסים. חשוב לי לציין כי אינני ממציאת הדור ואני התוודעתי למשחק ולתרשים דרך תמר טל-שיר, מדריכה בסמינר הקבוצים לנושא המשחקים, שלמיטב ידיעתי גם הוציאה ספר בנושא. מקווה שעזרתי...

טלי ב

New member
משחקים לימודיים

תודה רבה על הקובץ המצורף אולם כוונתי הייתה אחרת , אנחנו מלמדים בסביבה ממוחשבת , ניתן ואפשרי ליצור משחקים בעזרת ישומי האופיס. כגון שימוש בהיפר קישור ועוד אני אמורה לתת השתלמות בנושא הזה ולכן הפנתי את בקשתי בדבר משחקי לימודיים לקהל המורים מצטערת שלא הייתי די ברורה

למעלה