משחקים.

fwave

New member
משחקים.

שלום רב לכולם. לאחרונה החלטתי לנסות ולהתקבל לעיצוב תעשייתי, וכעת אני בשלבי הכנת תיק העבודות. האם משחקים שהמצאתי יכולים להכלל כעבודות בתיק? המשחקים הם משחקי חשיבה, לוח וקלפים. הם לא נראים טוב מבחינה גרפית. אני לא מעצב. האם המשחק עצמו יחשב כעבודה, ולא העיצוב שלו? האם כל משחק יחשב כעבודה נפרדת, או שכולם יכללו תחת כותרת אחת? תודה מראש!

oritag

New member
רעיון של משחק

בהחלט מראה על יצירתיות. אבל אתה רוצה ללכת ללמוד עיצוב, ולכן כדאי שתפתח את העיצוב של אחד המשחקים שלך. זה גם וודאי יבהיר לבוחנים את רעיון המשחק!! המשחק עצמו כולל עיצוב שלו ייחשב כעבודה. ואם המשחק לא נראה טוב מבחינה גרפית אז ייתכן שהוא אפילו יעשה רע לתיק עבודות שלך. לגבי השאלה האחרונה, תלוי עד כמה המשחקים שונים/דומים אחד לשני. ב ה צ ל ח ה !!!

fwave

New member
תודה רבה!

לטענתי, הבוחנים לא מחפשים ידע בעיצוב, אלא יצירתיות. אם היה לי ידע בעיצוב, לא הייתי צריך ללמוד... האם הטענה הזו מופרכת? בקשר להבדלים בינהם: יש לי משחק חשיבה אבסטרקטי ומשחק קלפים חברתי. אני מסיים בקרוב משחק לוח. נראה לי שהם שונים במהותם אחד מהשני. שוב, תודה רבה!

zazza

New member
אתה טועה

הבוחנים מחפשים בנוסף ליצירתיות גם מכלול תכונות שמראות על גישה עיצובית. עיצוב זה לא רק "ידע". מי שאין לו כשרון "עיצובי" מולד לא יוכל להפוך למעצב טוב ע"י הלימודים. יכול לבוא למבחנים סקסופוניסט ג'אז יצירתי להפליא - אבל בלי שום חוש אסטתי, חוש לקומפוזיקציה, תפיסה תלת ממדית, יכולת רישום מינימלית - אתה חושב שיקבלו אותו? כל עבודה שנכללת בתיק העבודות תשפט בצורה כוללת - על הצד הרעיוני, על הצד העיצובי ועל הקשר בינהם. אתה מוזמן לקרוא ולהתייעץ בקומונה למועמדים לבתי ספר לעיצוב בהצלחה

אני מסכימה עם אורית שעלייך

לדאוג לעיצוב הקלפים וכד'. יחד עם זאת אולי כדאי שתוסיף משהו נוסף לתיק ולא רק משחקים... אם אתה לעיצוב תעשייתי תחשוב על מוצרים נוספים שהיית רוצה לעצב,לשפר וכד'.. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

fwave

New member
כן, המשחקים הם לא העבודות היחידות.

תודה רבה לכם!

למעלה