משחקי בגרות

tairon

New member
משחקי בגרות

שהייתי ילד היינו משחקים משחקי ילדים בחוץ אחרי שיעורים אלו היו שעות ההתפרקות שלנו מלחצי הילדות שם בחוץ היינו מוצאים את כל האנרגיה ואז בשעה מסויימת שהחושך היה יורד היה נשמע קולן של האמהות שקוראות לנו להכנס לבית ישירות למקלחת לארוחת ערב ומיטה היום אני קצת מבוגר וכבר לא משחק משחקי ילדות אני מקווה אלא מה מסתבר שגם כמבוגרים אנחנו משחקים משחקים ומחבואים ככל הנראה אחד מהם רק בצורה שונה תחשבו על זה הכרתם מישהי והיא לא רוצה להראות קלת השגה אז במקום לומר מילים בצורה ישירה של`` אני רוצה..ככה וככה`` או ``לא מוצא חן בעיני ..ככה וככה`` למה לומר את המילים ישירות אם יאמרו אותם ישירות זה יהווה סימן לחולשה כלשהיא? או מה בדיוק לא פה נכנס משחק המחבואים אתה מרים אליה טלפון והיא אדישה לחלוטין או שבוחרת לה להעלם לכמה ימים אולי זה מה שיחדיר את התובנה של גבר ממוצע ושלא תבינו אותי לא נכון גם אנחנו הגברים משתפי פעולה ויודעים לשחק משחקים אנחנו אוהבים משחקים שלא יהיו לכן טעויות במיוחד כאלו שמפצחים שם גרעינים אצלכן במקום גרעינים אתם מנסות לפצח אותנו ברוב רובו של המקרים זה לפעמים עובד אבל ראבק מה קרה למשהו שנקרא דו -שיח? למה אי אפשר לשבת לשוחח על דברים לא משנה נעים לא נעים למה כל המשחקים הללו כאילו מה זה איזה שהוא חוסר מילדות? הרי כל המשחקים האלו מוצאים את הרוח מהמפרשים מאמללים את שני הצדדים וגורמים לאי שקט וחוסר בטחון שלא מוסיף לקשר כל קשר שום תרומה אז אולי נשאיר את המשחקי ילדות לאן שהם שיכים ונתחיל להתנהג כבוגרים שיכולים ומסוגלים להתבטא אפילו שזה לא נעים

libertad

New member
אני לא אוהבת כאלה משחקים

משחקים צריך להיות כ י ף , יווווופי איי או, כאלה. משחקים זה אחלה והרבה. משחקים שאף אחד לא נהנה מהם, זה לא משחקים, זה סתם מעצבן. אני אוהבת כנות, וישירות ולהגיד דברים באמת. בלי לפגוע. ובכ``ז להיות אמיתי. ואם כבר להתחיל מערכת יחסים עם מישהו- מה יש לי להיות עם מישהו שלא אמיתי איתי? נראה לי משעמם. מכירה את כל המחבואים המעצבנים האלה. מ ש ע מ ם!!! תמיד נראה אותו דבר. בגלל זה עכשיו אני נמצאת עם מישהו שלא עושים כאילו. אלא נמצאים שם באמת. ואז... אפשר להתחיל לשחק משחקים כיפיים.... אבל לא נכנס לזה...

קרני

New member
תופסת...

מחבואים... כדור... כן, המשחקים האלו מורידים את הרוח מהמפרשים לאחד, אבל לאחר הם מנפחים ולך תדע מי מתנפח יותר ומי מתנפח פחות... אישית, אני לא אוהבת משחקים, ודוגלת באמת הישירה בפרצוף... אבל לצערי, נתקלתי בגברים ונשים גם יחד שנהנים מחווית ``המשחק המקדים``, אף יותר ``מהמשחק`` עצמו... (מקווה שהכוונה ברורה...) אני לא מבקרת כרגע את הרגש שלהם, ואת האמת שלהם... אני אומרת שבמשחק הזה, גם אם מישהו אומר לך שהוא לא אוהב משחקים, הוא בהחלט בסופו של דבר משחק איתך בבוץ, ושם ברוך השם אפשר לבנות יופי של ארמונות... וגם להרוס אותם... הממממ........ אבן ירו מספרים המנצח בין השניים חד-שתיים-שלוש...

למעלה