משחקי האולימפיאדה בהוט VOD

MayTheBee

New member
משחקי האולימפיאדה בהוט VOD

שלום לכולם, בדקתי ב-VOD וראיתי שיש את כל המשחקים בשידור חוזר, מכל הימים. לא "קניתי" את השידורים (עולה 10 שקל השכרה לשלושה שבועות) אבל בפירוט ראיתי שיש גם התעמלות מכשירים... אז למי שפיספס - זאת ההזדמנות. אם מישהו יכול בבקשה לבדוק ולהגיד אם המחיר להשכרה הוא של כל יום שידורים בנפרד או של הכל ביחד - אודה לו :) צפייה מהנה...! מאיה.

survivor112

New member
אני השכרתי את זה..

ההשכרה היא לחודש וזה הכל ביחד במחיר הזה..

Oo Idan oO

New member
לא עדיף לך לצפות בתחרויות באתר של NBC?

במקום לרכוש את השידורים לזמן מוגבל? למרות שזה על מסך טלויזיה והכל. יש באתר את כל הארכיון, מהתחרות של המוקדמות ועד חלוקת המדליות. ואפשר גם להוריד הכל ולצפות במדיה פלייר, זה יוצא באיכות ממש טובה, אמנם שוב פעם לא כמו בטלויזיה אבל אפשר לפחות לשמור את זה על דיסק. אגב בסוף הצלחתי להיכנס ל- NBC עם תוכנה אחרת של Proxy ולא עם ה utra surf שנתת, אבל זה עובד על אותו עיקרון.

MayTheBee

New member
ובכן...

קודם כל אני לא מצליחה לשמור את מה שאני רואה ב-NBC על המחשב, מה גם שזה איטי ועוצר הרבה פעמים. דבר שני, אם כל החבילה עולה 10 שקלים, זה מחיר סביר ביותר ואני יכולה להקליט על DVD את כל ההתעמלות וזה יוצא באיכות מצויינת.... אז נכון שיש את הפרשנות הישראלית, אבל זה לא מעניין אותי, אני בעיקר מסתכלת על ההתעמלות....:)

N B I

New member
|נצל"ש|אגב משחקי אולימפידה

ראיתן שיש משחק אולימפידה של האקס-בוקס? זה כזה מגניב. למרות שהצעדי ריקוד שם בקרקע ובקורה אפילו יותר מטומטמים מהצעדי ריקוד של הבריטיות.

למעלה