"משחקי הכס: הלורדים האבודים" המשחק של טלטייל

Stark Bannermen

New member
לפרק 2

נו, לא יכלו לעשות אותו הדבר גם בחתונה האדומה? אז מסתבר שרודריק, הבכור עדיין חי..לא זכרתי את חומרת הפציעה, פשוט חשבתי שהוא מת וזה משהו שהוא בגדר עובדה קיימת, כך שהופתעתי לראות אותו חי שוב. בלוח הסיכום הבנתי, שכמו 60+ אחוז מהאנשים לא הצלחתי להציל את האירוסין בינו לבין אלנה..מישהו אחר הצליח?
&nbsp
היה פרק יותר מעניין, במיוחד מה שקרה בטירה של הפורסטר'ס...העלילה ביונקאי הייתה הכרחית בעבור העתיד אבל הייתה קצת משעממת מלבד כמה פעולות חיצים, בחומה היה נחמד לנסות קצת ירי חיצים, קצת קלאשים עם החרבות וכו'. (חיסכון בתקציב הביא אותם להביא דמות כמו אצבעות קפואות? ולא את תו'רן? ). ניסיתי את שתי האפשרויות עם לורד וויטהיל אבל לא ראיתי תוצאה שונה במקרה הזה.
&nbsp
בגדול:
*רודריק הוא סוג של גבר-גבר, מוסיף לעלילה שם, לא כל כך הבנתי מה אפשר עוד לעשות נגד הוויטהיל במצב הנוכחי, בטח ובטח שאחד הבנים של לורד וויטהיל יגיע בפרק הבא, אני לא חושב שיש לו איזה קלף מתחת לשרוול כדי לעצור את ההתרחשויות עד שאחיו הצעיר יגיח מעבר לים הצר. בהנחה שיגיע עד לסוף סדרת המשחק.
&nbsp
*אלנה הזו יצאה קצת כלבה
&nbsp
*ממתי בית פריי הפכו להיות כ"כ נחמדים? ככה שולחים את המתים לכל בית? (שלא אדבר על בדיקת מצב הגופות...כמו כן, עוד תעודת פטירה לעלילת ריברן מהספר הרביעי, וולדר פריי שולט בטירה של בית טאלי, למי שזה לא היה ברור לו עד כה, או פיספס את ההערה של פודריק לבריאן בפרק העשירי של העונה הרביעית).
&nbsp
*הם נותנים קצת יותר נפח לעלילת הצפון, מה שהם לא עשו בסדרה, היה נחמד קצת לשמוע יותר מג'ון מדבר על החתונה האדומה. מעבר למשפט וחצי שנתנו לו לומר בעונה הרביעית. מה שכן,מלבד שילוב ג'ון בעלילה...לא ברור לי מה הפואנטה של הוספת משמר הלילה לעלילה בגדול.
&nbsp
*חשבתי משום מה שהצפונים קוברים את המתים שלהם, לא שורפים אותם..היה לי קצת מוזר, העניין הזה.
&nbsp
*הייתי מהמעטים שלא דקרו את החייל לאניסטר ההוא, איכשהוא חשבתי שאולי זה יועיל לעתיד, כמו שלא כתבתי למשפחה של אלנה בהתחלה..

בהחלט פרק מעניין

אם כי סיום חלש ולא מספיק מותח יחסית לסיום המדהים של הפרק הראשון (ולא, מדהים לא בהכרח משמעו נעים וטוב, רק עוצמתי).

- עדיין לא שיחקתי ולא חקרתי אפשרויות, אבל צפיתי במשחק של הבחור שקישרתי אליו ביוטיוב. אפשר להצליח להציל את האירוסין עם אלנה. הוא הצליח. אני חושד שזה תלוי בהרבה פקטורים, אבל זיוף מכתב ממארגרי יכול להיות פקטור מרכזי ואולי אפילו הכרחי כדי לגרום לאירוסין לצאת לפועל. ווסטרוז היא לא מקום שבו אירוסין ניצלים או מבוטלים על סמך רומנטיקה. מה שהבחור ניסה זה להיות כן איתה, היא מעריכה יושר וישירות (והיא לא העריכה את ההתחמקות שלו מהשאלה מה עושים חיילי ווייטהיל אצלם). בהקשר הזה, ברור שגניבת החותם של הטיירלים בפרק הקודם יכול לעזור. בקווסט כמו בקווסט, איסוף חפצים יכול רק להועיל. לכן אני חושב שכדאי אפילו לשמור את הפגיון של הלאניסטר ההוא אפילו אם דקרו אותו, למרות היותו לכאורה ממצא מפליל.

- ריברן נמסרה לפרייז, אבל לא נכנעה בקלות. קראת את הספר החמישי? בכל מקרה הבנתי שהם לא נחמדים, אלא איזה איכר ניסה למכור את הגופות לפורסטרים בשביל קצת רווח. בכל מקרה קצת טפשי שאפשר להעביר גופות למרחקים כאלה ובמשך המון זמן בלי מקררים.

- אולי זה כי ממילא צפיתי, וכל האקשן עם החיצים הוא יצור כלאיים מוזר בין משחק לבין צפיה, אבל הצפיה שלי בעלילה ביונקאי הייתה מעניינת כמו כל צפיה באקשן.

- מעניין שרודריק לא נדרש לבחור סנטינל חדש. הוא לא נחשב לורד חדש?

- אני לא יודע מה העניין עם משמר הלילה, אבל דאנקן רצה שהאחיין שלו יהיה בחומה וינסה להיות סייר, וטען שזה יעזור. אני מניח שזה קשור למילים האחרונות של לורד גרגור: "אסור לאבד את החורשה הצפונית", מה שזה לא אמור להביע. דאנקן הוא היחיד שיודע את המשמעות של הסוד כרגע.

- אני מתלבט עד כמה המשחק מבוסס על הסדרה וכמה על הספרים. למשל הלחם והמלח בפרק הקודם מראים בקיאות בספרים, אבל בחתונה האדומה הוזכר שהם מתכוונים לצעוד לצוק קאסטרלי, כמו הגרסה (המופרכת) של הסדרה ולא כמו העלילה בספרים. בכל מקרה כמו שבית טאלי שולחים את המתים שלהם על הנהר ואז מציתים את הסירה אבל לא כל הלורדים של ארצות הנהר עושים את זה (למשל כנראה שפריי לא, אם לשפוט לפי הזלזול שלהם בגופה של קייטלין), כך סביר שאם הסטארקים קוברים את המתים שלהם במערות לא אומר שכל הבתים הצפוניים עושים את זה. לא רחוק מהצפון, הפראים (שהם גם ראשוני האדם) שורפים את המתים שלהם, אם כי להם יש סיבות טובות למדיי לעשות את זה. נראה ששמו אצל הגופות של הפורסטרים זרעים של עץ ברזל, ומוזכר שכך הברזל ייצמח שוב מהקרח. אני מניח שהזרעים שורדים איכשהו את השריפה, וכך צומחים עצי ברזל חדשים. בכל מקרה כמו הגופות בלי מקררים, לא צריך לנפק כל דבר. לי אישית הייתה מוזרה הלהבה הכחולה. למה עץ ברזל בוער בכחול?

Stark Bannermen

New member
לפרק השני של המשחק ולספר 5

לגבי ספר חמש, קראתי פעם אחת ובפעם השנייה רק את הפרקים שנוגעים לעלילה הצפונית, פיספסתי משהו? עם טום שביעיות? אני זוכר שהיה את המצור וכו' וכו' אבל הסדרה נתנה את הטירה לפרייז' מיידית. בכל אופן, בהחלט מוזר הקטע הזה של הגופות, הן השריפה הכחולה והן המעבר של הגופות עד לצפון, והחזרה לחיים של רודריק.
&nbsp
אולי שיהיה זמן אשחק בזה שוב, מה שכן..בחירות שבחרת בפרק הראשון כן מקבלות תוקף מסוים בפרק השני, ככה שיש השפעות..השאלה שלי היא האם יהיו אירוסין בכל מקרה או שזה משהו שנתון למסלולים שונים?
&nbsp
&nbsp

טוב, חקרתי קצת את האפשרויות

אפשר להציל את האירוסיגם בלי לזייף את המכתב אם מציעים למשפחה שלה חצי מחורשות עץ הברזל. מחיר כבד ללא ספק, אבל עדיף לשלם חצי מאשר שהמשפחה לא תשרוד.

אם לא מצילים את האירוסין ואז אומרים ללורד ווייטהיל שהמשפחה שלה תומכת בך, היא זועמת והודעה בפינת המסך מציינת ש"היא תזכור את זה". אז אולי יהיה לה תפקיד בהמשך. ואולי לא. במשחק הראשון נאמר שלורד גרגור ייזכור את ההבטחה שלך לא לספר את הסוד לאף אחד, והוא מת שתי דקות אח"כ.

ולגבי ספר חמש

ריברן לא נכנעה בזכות בלאקפיש שהנהיג את הנצורים וסירב להיכנע לבני פריי שצרו על הטירה באופן לא יעיל תוך הפרחת איומי סרק להרוג את אדמור טאלי השבוי אם הם לא ייכנעו. כיבוש או כניעת הטירה היא אחת מהמשימות שהוטלו על ג'יימי לאניסטר במסע שלו בארצות הנהר. הוא הביא את אדמור טאלי להורות לנצורים להיכנע באמצעות טום שביעיות שניגן לו את גשמי קאסטמיר (טום שביעיות מאוד לא אהוד על אדמור טאלי, בגלל תקרית עבר שמוזכרת במקום אחר בספרים, אבל כמובן שהמסר העיקרי היה השיר), ושחרר את אדמור לידי הנצורים. הטירה נכנעה תוך יום, לא לפני שבלאקפיש עצמו ברח בשחיה בחסות החשיכה.

Stark Bannermen

New member
ידוע..התכוונתי לזה

שבסדרה חתכו את הקו עלילה הטוב הזה בשביל עוד רומן של מיסנדיי ותולע אפור....שבמשפט אחד הפכו את פריי לשולט על הטירה.
&nbsp
מעניין מה שאמרת לגבי האירוסין, שווה לנסות כיוונים אחרים..בכל אופן, ממה שהבנתי לשמירה האחרונה שלך, לפני המעבר לפרק הבא..יש השפעה..אז צריך לשים לב לזה.

hagashaga

New member
יש לי שאלה אולי מישהו פה יודע

אם קניתי את הפרק הראשון למחשב אני צריך לקנות גם את השני או עצם זה שקניתי את המשחק מקנה לי את כל הפרקים? ואם זה אמור להיות תשלום חד פעמי אז הפרק השני אמור להתעדכן לי אוטומטית במשחק? כי ניסיתי להיכנס ורשום לי בפרק 2 "Coming soon"...

כמה שילמת?

ולאיזו פלטפורמה קנית את המשחק?
ממה שחיפשתי, המשחק למחשב עולה 30$ וזה מקנה לך גישה לכל הפרקים (כשהם ייצאו), ובפלטפורמות אחרות אתה יכול לקנות ב-5$ כל פרק בנפרד.
http://www.telltalegames.com/community/discussion/67078/game-of-thrones-unofficial-faq

אם קנית מהם את הפרק הראשון למחשב ב-5$ ועכשיו הם רוצים שתקנה הכל כולל הפרק הראשון ב-30$ זה מאוד לא בסדר מצידם. הם צריכים להציע לך לפחות לקנות את הכל ב-25$. קנית את המשחק בסטים? בחנות של טלטייל? נסה לפנות אליהם דרך צור קשר.

ונשמח אם תעדכן פה, לטובת אנשים אחרים שאולי ייתקלו בבעיה דומה.

hagashaga

New member
קניתי ב30 דולר ולמחשב

אז אוקי אני אמור לקבל הכל השאלה היא אם אני צריך לעשות איזושהיא פעולה כדי שפרק 2 שכבר יצא יתעדכן לי במשחק? כרגע זה לא מופיע, אולי זה בעיה אצלי?

אולי זה יעזור:

https://www.telltalegames.com/support/discussion/90738/episode-2-still-reads-coming-soon

נציג טלטייל אומר שם שצריך להפעיל את המשחק מחדש כמה פעמים ולנסות להתחבר לשרתים ולהתנתק כמה פעמים. אחרים שם אמרו שהעברת תוכן תיקיית המשחקים השמורים החוצה עזרה להם.

עצוב שלהיות פיראט פשוט יותר בימינו מלהיות לקוח ישר שמשלם.

למעלה