משחקי הכס - הסדרה והספרים

טריגון

New member
משחקי הכס - הסדרה והספרים

היי
הבנתי שבעונה החדשה של משחקי הכס לקחו את העלילה של תיאון מהספר החמישי, שעדיין לא קראתי אותו, ואני לא כל כך רוצה לראות בסדרה דברים שעדיין לא קראתי. נראה לכם שזה סביר לקרוא בינתיים רק את הפרקים של Reek בספר החמישי, או שזה יכול להרוס את הספר? פשוט אין לי כל כך זמן בינתיים לקרוא את הספר כולו.
 

מיכאל ג

New member
זה לא ממש נכון

הם שינו את העלילה ומה שרואים בסדרה לא מופיע בצורה הזאת בספר, ולדעתי הם גם ירככו את מה שקורה לו בהמשך כי - אני לא רוצה לספיילר יותר מדי אבל זה יהיה קשה מדי לצפיה אפילו לצופי משחקי הכס. אז מבחינת תיאון הסדרה היא ככל הנראה לא ספוילר לספרים. לפחות לא מה שהיה עד עכשיו.
 
הם לא לקחו את העלילה מהספר החמישי

אלא לקחו את מה שסיפרו לנו כרקע למצב שלו בתחילת הספר החמישי, והחליטו פשוט להראות לנו את זה.
 

Serf SaN

New member
לא ממש.

בתחילת הפרקים שלו בספר החמישי הוא נזכר במקרים שקרו לו בעבר. בגלל שבסדרה לא מראים פלאשבקים החליטו להמציא את כל מה שקורה שם בין לבין, כי לא רוצים להעלים אותו לכמה עונות.
 
למעלה