משחקי הלילה 29/4

OrEl74

Well-known member
מנהל
02:00 - ההוקס מארחים את הנטס

אחרי שהפסידו 2 משחקים בברוקלין, ההוקס חוזרים הביתה וינסו לעלות ליתרון 3:2 בסדרה.
&nbsp

Executioner

New member
ההוקס עלו ל3-2

פתחו את המשחק עם רבע ראשון מצויין, כל מטאטא ירה כמו שאומרים. החמישייה נתנה מה שמצפים ממנה, משחק סולידי אבל התרומה מהספסל לא ממש הגיע. מה שמפתיע אותי זה שהגיבורים האנונימיים מהעונה שעברה, סקוט ומאק לא מקבלים הרבה דקות בסדרה הזו והם דווקא אלו שיכולים לרווח את המשחק גם כשהחמישייה השניה על המגרש. לא ראיתי את ההוקס מספיק במהלך העונה כדי לחוות דיעה אבל זה מוזר.
בכל מקרה, רבע ראשון טוב, ברוקלין רדפה לאורך שלושה רבעים, התעלות של ג'ק ברבע הרביעי סגרה יתרון דו ספרתי והיום ההוקס ידעו לסגור את המשחק. משחק מספר 6 יום שישי בתקווה שאטלנטה תסגור את הסדרה. בברוקלין אלן אנדרסון היה מצויין, ג'ו ג'ונסון היה טוב אבל דרון ווילאמס חזר לסורו עם משחק חלש והפעם הוא גם לא עשה עבודה טובה על טיג שהגיע למשחק אגרסיבי יותר.

billc

New member
לא ראיתי את המשחק, אבל זה נראה שהמאמן איבד אמון בספסל

וזה לפי כמות הדקות שהחמישיה הראשונה שיחקה

לגבי סקוט ומאק

שלווין מאק גורש לספסל כבר באמצע העונה לטובת שרודר והוא כבר לא חלק משמעותי מהרוטציה תקופה ארוכה.
&nbsp
סקוט עבר עונה די מוצלחת. היו לו הרבה משחקים טובים עם הרבה שלשות ודאנקים וגם במשחקים חשובים כמו 17 נקודות ב"משחק העונה" נגד גולדן סטייט, 14 בניצחון על קליבלנד ועוד. הוא נפצע לקראת סוף העונה ופספס איזה 10 משחקים אבל חזר ושיחק דקות כבדות בסוף בגלל מנוחה ופציעות של שחקנים אחרים.
הוא נתן בערך 12 דקות בארבעת המשחקים הראשונים שזה בערך מה שגבוה רביעי ברוטציה מקבל בדרך כלל בפלייאוף ואפילו מעט יותר, ובמשחק האחרון שיחק רק 3 דקות, לא שמתי לב במהלך המשחק לשומדבר מיוחד אבל להערכתי זה בגלל רצון של באד ליותר הגנה וגודל כנגד המאסה של ברוקלין על חשבון ריווח המשחק שהוא מספק, במיוחד ששאר הגבוהים של ההוקס (מילסאפ, הורפורד ואנטיץ') מספקים ריווח לא רע (אבל אף אחד מהם לא קלעי שלשות טוב כמו סקוט).

Executioner

New member
תודה דאמפי

גם אני קיבלתי את הרושם שהוא חיפש לשים גוף על לופז כי אנטיץ' קיבל הרבה דקות כבר בפתיחה. אבל הוא ויתר על זה כשהורפורד התחיל לקלוע את הג'אמפרים ולקחת ריבאונד התקפה. במשחק האחרון בודנהולצר ממש קיצר את הרוטציה אבל ההוקס לא נראים טוב. אני חושב שהוא מאמן נהדר, אבל הדרך שבה הוא מנהל את הסדרה הזו, היא לא מהמשובחות.
&nbsp
תודה על ההסבר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
04:30 - הגריזליז מארחים את הבלייזרס (שידור בספור 5)

הגריזליז מובילים 3:1 בסדרה אבל הם איבדו את קונלי וההפסד במשחק הקודם היה בלעדיו.
יהיה מעניין לראות איך הם יסתדרו בלעדיו בבית.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווינס קארטר ממציא את עצמו מחדש

דקות נפלאות שלו בסיום המחצית הראשונה.
&nbsp
אולדריג ממשיך לקלוע באחוזים מחרידים והוא עם 2 מ 7 במחצית

Executioner

New member
דקות מצויינות של ג'ף גרין

וההגנה הרגילה של ממפיס עוזרות לגריזליס לברוח לפורטלנד בדקות הסיום. במקרה של כל קבוצה אחרת בליגה הייתי אומר שהמשחק גמור אבל אי אפשר לדעת עם ממפיס.

הולכת להיות אחלה סדרה בין גולדן לממפיס

גולדן תנצח אותה 4-1 או 4-2, אבל נוכל לראות כדורסל וטוב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נצל"ש - אנדרו וויגנס רוקי השנה

לא מפתיע במיוחד...
&nbsp

TheReturn23

New member
לפי דעתי עדיף לקאבס לוותר עליו ולא לחדש איתו חוזה

כמו שבלאט אמר מוקדם יותר העונה, לאב לא שחקן של מקסימום והוא צודק.
לפי דעתי יש תחליפים טובים ממנו בליגה בשכר הזה, אם נשים את הקליעה שלו משלוש בצד, יש לו לא מעט מנוסים
1. הוא רכרוחי ונוטה להפצע, עכשיו הקבס משחקים בשבלב הכי קריטי בעונה כאילו יש להם 17 מליון פנויים בתקרת שכר.
2. הוא מתקשה מתחת לסל עם מגע פיזי, לא זוכר מתי הוא הצליח לשים קרש סל בצבע שיש איתו מגע פיזי.
3. הוא חור בהגנה.
למרות כל החסרונות האלה אני מחבב אותו אבל הוא בעייתי לא מעט, אבל אי אפשר לקחת ממנו שהוא רבאונדר הגנתי ברמה הגבוה ביותר ואת היכולת לקבור שלושות מחוץ לקשת.

billc

New member
כעקרון יש לו אופצית שחקן ולקלבלנד אין מילה אם הוא ישאר או לא

אבל בגלל שיש ללאב אגו, אם הם יאמרו לו שהם לא רוצים אותו לדעתי הוא לא יחתום בכוח

תוסיף לזה גם את מערכת היחסים הקרה עם לברון

לדעתי הם ממש לא סובלים אחד את השני ואני לא חושב שלאב יסבול בשקט כמו בוש במיאמי

picki23

New member
בוש במיאמי?

אתה יכול להרחיב לי? לא ידעתי שלא הייתה ביניהם מערכת יחסים טובה

rapgamer4ever

New member
האופציה של לאב היא לצאת מהחוזה. כלומר ה-default שישחק בקאבס

לכן אני לא רואה אותו מבצע צעד פעיל ויוצא לפרי אייג'נסי כשהוא פצוע בצורה רצינית, קיץ אחד לפני הקפיצה הדרסטית שתהיה בתקרת השכר.

אם הלייקרס יאותתו לו אז לא תהיה שום בעיה עם זה

כמו שאנחנו רואים בשנים האחרונות, ללייקרס אין בעיה להחתים שחקנים שחוזרים מפציעה על חוזים שמנים

למעלה