משחקי הפלוס לחודש אפריל

מישהו 2

New member
never alone

עוד אחד מהמשחקים האלה שלא הייתי קונה, אבל הייתי רוצה לשחק.
לפחות יש משחק אחד איכותי יחסית כל חודש
ונראה לי שבעלי PS3 וויטה יכולים להיות מרוצים

איכס רגע רגע, זה Never alone או thomas was alone????

כי never alone מסריח כמו מאורת בואשים.

PlayGirl3

New member
never alone

באמת התפלאתי כי זכרתי שכתבת פה לא מזמן ששנאת אותו.

דווקא never alone חמוד מאוד, אני נהנהתי ממנו

עדיין מבאס לקבל משחק שכבר שיחקתי ומבאס לקבל אינדי לפלוס.מה שלא יהיה אם היינו מקבלים לויטה זה היה אחלה לפי דעתי. הכי מעצבן, שניים מהניחושים האפשריים שזרקתי לPS4
(child of light וAC4 ) בסוף הגיעו החודש לבעלי האקסבוקס ולא לנו :( דאמט.

בנוגע לויטה, דווקא זה החודש הכי טוב מזה זמן רב :) הלוואי שהיו מביאים לנו איזה JRPG או אפילו ויזואל נובל, עדיין המון זמן רצית משחק לויטה שהוא
mid tier אז קילזון הוא משחק כזה. יודע שאת מעדיפה להתרחק ממשחקי FPS בכל זאת קילזון הזה נחשב אחד המשחקים הכי טובים שסוני הוציאה לויטה
אז יש לנו סיבה לפחות לסמן ולנסות אותו ולא להיות שלילים :(

Aaru’s Awakening מבאס, בטח סוני רצתה להביא לנו משחק כמו ORI בגלל שכולם מתלהבים ממנו, חבל רק שהמשחק הזה זכה לציוני פח אשפה בביקורות :((

לא מבין מה הבעיה של סוני לתת לפחות את קילזון לפס4 אחרי שיפן קיבלה אותו.

PlayGirl3

New member
הסטנדרטים בפלוס היפני שונים מאוד

אל תצפה לקבל דברים שמקבלים שם.
היה חודש שהם קיבלו לויטה משהו כמו 40 משחקי PSP.

הקילזון לויטה לא ממש מעניין אותי. בכל מקרה נראה לי שכבר קניתי כמעט את כל משחקי הויטה שכן מעניינים אותי, ככה שאין לי הרבה מה לצפות מהפלוס.

זה אומר שיש לך את ...

פרסונה 4
danganronpa
demon gaze
freedom force

אם יש לך את demon gaze אפשר להתחיל לשחק אותו באותו הזמן, כשיבוא לך לשחק בו תגידי לי, אני גם אתחיל :)
אגב משהו נחמד שאולי תרצי לדעת, העדכון האחרון לויטה ולפס4 הפך את הremote play על הויטה לממש משתלם ואיכותי, עכשיו משחקים שהם 60FPS
על הפס4 הם גם 60fps על הויטה, ומשחקים שהם 30FPS עובדים נהדר גם כן. למעשה זה הרבה יותר כייף לשחק בבלאדבורן על הויטה מאשר על הPS4

לא יכול לחכות עד שיגיע פרסונה 5 ולשחק בו על הויטה בלי לצאת מהמיטה

אוף..

כי בפרסונה 4 אני לא יכול לאתגר אותך את יכולה ללמד אותי לשחק.. הויזואל נובל אנחנו יכולים לדון על העלילה אבל את זה אפשר לעשות תמיד.. ופריידום פורס כייף רק במולטי כשמדברים בטלפון באותו זמן בשביל הצחוקים .. ואת לא אוהבת מולטי.

לא נורא יום אחד נמצא משחק להתחרות בו.. אולי יוקאי watch או משהו

PlayGirl3

New member
Tales of Hearts R כרגע במבצע חצי מחיר

שוקלת לקנות, זה אחד המשחקים היחידים שאני מאוד רוצה לויטה ועדיין אין לי.

אם אין משחק אחר בזמן הקרוב

שאת יודעת שתצטרכי לשמור כסף בשבילו אז קדימה :) אני קצת התבאסתי שירדו על המשחק בכל מקום אבל אני עדיין אנסה אןתו.

מראש אני מודה בהפסד .. אני הולך לשחק אותו בנורמל או רמה אחת. הטיילס האחרון זה עם מילה עשה לי תמוות ברמות הקשות.. כל הזמן הרגשתי שאני צריך להשתמש במתקפות המחוברות של מילה והבחור הראשי :(

PlayGirl3

New member
באמת? זה דווקא אחד הטיילס הקלים

אני עכשיו בשלב מתקדם בהמשך שלו, אבל גם הוא לא מאתגר במיוחד. לפחות התוכן יותר נחמד.

דמויות הai כל הזמן מתים לי בבוסים אני

לא יודע איך את מצליחה להשאיר את האידיוטים האלה בחיים. אני מצליח להישאר די הרבה זמן בחיים.. אבל שאר החבורה מתה לי במהירות האור

ניסיתי לתת לכולם טקטיקות מועילות כמו להתמקד באויבים החזקים ולרפא דמויות שצריכות עזרה וכאלה.. אבל הן פשוט לא מפעילות תמוח שלהן.. וכנראה שלהסתובב עם איזה מליון apple gel רק כדי לעבור בוסים זה לא בשבילי :(

א

לויטה אין כפתורי l2 r2זו הבאסה

גם אין כפתורי r3 וl3 זה די מבאס לראות כמה כייף לשחק בלאדבורן על הויטה ולהצטרך את המסך האחורי לכמה מהדברים.. עדיין הremote play יהיה מושלם למשחקי jrpg... וכל מיני משחקים שלא דורשים המון כפתורים.

מישהו הכין תוסף של כפתורי l2 r2 לויטה אבל הוא הכין את זה רק לדגם הlcd באסה

evilplate

New member
קילזון בשביל הויטה זה AAA

זו פחות או יותר הההפקה הכי גדולה על הויטה אז אם המשחק הזה לא גדול מספיק בשביל אנשים על הויטה אז שום משחק לא יהיה ככה שזה באמת חודש טוב לויטה מבחינת המשחק שהם מחלקים גם אם יש אנשים שהוא לא לטעמם.
&nbsp
הפס3 מקבל משחק ישן יחסית אבל מצויין, הפס4 לעומת זאת די חלש :/

כן, אני הייתי בטוח שמדובר בתומאס was alone

לא יודע מה עבר עלי, שזה בכלל משחק פלטפורמה מגניב עם מספר שמקריא לך את כל העלילה הממש חמודה של המשחק
never alone זה המשחק הדוחה עם הילדה והחיה.

statrix

New member
קילזון לויטה בררה ...FFF

יש לו גרפיקה טובה מאוד יחסית למכשיר נייד ( אפילו די הפתיע אותי שהזבל הזה יכול לסחוב ככה ) אבל בכל שאר האספקטים הוא נופל חזק ....
הסטורי משעמם
הגיימפלי בררה
השליטה עם הפי#*&^ של הויטה זה בכלל התרסקות
וגם הפריים רייט לא כזה להיט ...
&nbsp
קילזון מרסנרי זה אחלה בנצ'מרק לויטה אבל רחוק מאוד מלהיות משחק טוב ...
&nbsp

למעלה