chrono היחיד
New member
משחקי הפלוס (PS PLUS ) לחודש אפריל.
PS4.
Dead Star
Zombi (הרימאסטר של משחקי האימה שהיה משחק השקה אקסקלוסיבי לWII U )
PS3
I Am Alive (PS3)
Savage Moon
משחקי הויטה.
A Virus Named Tom (PS Vita)
Shutshimi (PS
מהרשימה הזו אני אסמן רק את זומבי U שצירפתי ביקורת שלו.הוא תמיד עניין אותי ואין סיבה שלא אנסה אותו בחינם.
הוא סוג של דארק סלוס/אימה. כל פעם שהורגים אותך אתה הופך לזומבי ועובר לשחק דמות אחרת, ואז אתה צריך למצוא את הבחור הקודם שהיית ולקחת לו את הציוד כדי לשרוד וכו'.
מעצבן רק שבגלל שכמעט אין שימוש בנשק חם במשחק (יש אבל לא הרבה)
I Am Alive שיחקתי במשחק על המחשב שלי לפני שנים, אהבתי את הקונספט הביצוע היה מאוד בינוני, בכל זאת אולי יהיה שווה סימון לאנשים שלא שיחקו.
בתור בחור שאוהב שוטמאפס הייתי אמור לאהוב את Shutshimi אבל זה עוד שוטמאפ מוזר שמתמקד במולטיפלייר ויש בו שלבם רנדומלים.
אני לא יכול להתלונן על השוטמאפים שהם מחלקים אחרי שהם הביאו את Galak-Z,
בחודש הקודם (שהוא משחק מעולה!) אבל די עם שוטמאפס של מולטיפלייר!!@#$#@
PS4.
Dead Star
Zombi (הרימאסטר של משחקי האימה שהיה משחק השקה אקסקלוסיבי לWII U )
PS3
I Am Alive (PS3)
Savage Moon
משחקי הויטה.
A Virus Named Tom (PS Vita)
Shutshimi (PS
מהרשימה הזו אני אסמן רק את זומבי U שצירפתי ביקורת שלו.הוא תמיד עניין אותי ואין סיבה שלא אנסה אותו בחינם.
הוא סוג של דארק סלוס/אימה. כל פעם שהורגים אותך אתה הופך לזומבי ועובר לשחק דמות אחרת, ואז אתה צריך למצוא את הבחור הקודם שהיית ולקחת לו את הציוד כדי לשרוד וכו'.
מעצבן רק שבגלל שכמעט אין שימוש בנשק חם במשחק (יש אבל לא הרבה)
I Am Alive שיחקתי במשחק על המחשב שלי לפני שנים, אהבתי את הקונספט הביצוע היה מאוד בינוני, בכל זאת אולי יהיה שווה סימון לאנשים שלא שיחקו.
בתור בחור שאוהב שוטמאפס הייתי אמור לאהוב את Shutshimi אבל זה עוד שוטמאפ מוזר שמתמקד במולטיפלייר ויש בו שלבם רנדומלים.
אני לא יכול להתלונן על השוטמאפים שהם מחלקים אחרי שהם הביאו את Galak-Z,
בחודש הקודם (שהוא משחק מעולה!) אבל די עם שוטמאפס של מולטיפלייר!!@#$#@