משחקי הפלוס (PS PLUS ) לחודש אפריל.

משחקי הפלוס (PS PLUS ) לחודש אפריל.

PS4.
Dead Star
Zombi (הרימאסטר של משחקי האימה שהיה משחק השקה אקסקלוסיבי לWII U )
PS3
I Am Alive (PS3)
Savage Moon
משחקי הויטה.
A Virus Named Tom (PS Vita)
Shutshimi (PS
מהרשימה הזו אני אסמן רק את זומבי U שצירפתי ביקורת שלו.הוא תמיד עניין אותי ואין סיבה שלא אנסה אותו בחינם.

הוא סוג של דארק סלוס/אימה. כל פעם שהורגים אותך אתה הופך לזומבי ועובר לשחק דמות אחרת, ואז אתה צריך למצוא את הבחור הקודם שהיית ולקחת לו את הציוד כדי לשרוד וכו'.

מעצבן רק שבגלל שכמעט אין שימוש בנשק חם במשחק (יש אבל לא הרבה)
I Am Alive שיחקתי במשחק על המחשב שלי לפני שנים, אהבתי את הקונספט הביצוע היה מאוד בינוני, בכל זאת אולי יהיה שווה סימון לאנשים שלא שיחקו.

בתור בחור שאוהב שוטמאפס הייתי אמור לאהוב את Shutshimi אבל זה עוד שוטמאפ מוזר שמתמקד במולטיפלייר ויש בו שלבם רנדומלים.

אני לא יכול להתלונן על השוטמאפים שהם מחלקים אחרי שהם הביאו את Galak-Z,
בחודש הקודם (שהוא משחק מעולה!) אבל די עם שוטמאפס של מולטיפלייר!!@#$#@

CallMeCavanaugh

New member
אותי זה משמח

גם אותי מאוד סיקרן Zombiu אבל אני תוהה איך הוא יעבוד בלי שלט ווי יו - הרי חלק מהקטע במשחק היה לעשות דברים על השלט בלחץ כשכל הזמן צריך לבדוק גם את המסך ולראות שלא מגיעים זומבים בינתיים. אם הוא יתממשק עם הטלפון/טאבלט וייתן את האופציה הזאת זה יהיה מגניב.
&nbsp
גם I am Alive משמח אותי כי התלהבתי ממנו כשהוכרז אבל אחר כך היה איזה טריילר שגרם לזה להיראות כאילו העתיקו לתוכו מכניקות מאססינז קריד וזה הרגיש לא קשור בעליל (בעיקר כל מיני קטעי טיפוס שהוצגו באותו טריילר) אז ויתרתי עליו.

דווקא אנשים באינטרנט אומרים שהוא יותר טוב על הPS4/ONE

ובליך הטאבלט. כי עם הטאבלט אתה חצי מהזמן צריך להסתכל למטה על הטאבלט ואז שוב על המסך ושוב בטאבלט ואנשים אומרים שזה הופך למעיק יותר מדי. מה שכן חבל שהם לא עושים איזשהו פאץ שיעבוד עם סמארטפונים למי שרוצה את זה!

I am alive באמת העתיקו לתוכו המון מכניקות מאססניז קריד זה גם מה שביאס אותי. זה הרגיש לי כמו the last of us פרמיטבי בדיעבד.

הAI של האויבים הוא הכי גרוע שראית בחיים שלך באיזשהו משחק. אתה מכוון עליהם אקדח, הם נכנעים ואז הם שוכחים שיש לך אקדח אחרי כמה דקות ושאתה מכוון הם שוב נכנעים, גאד.

CallMeCavanaugh

New member
אז מגניב, זכינו

באמת רציתי לשחק בו אבל לא הייתה לי כוונה לקנות ווי יו רק בשבילו.

כן :) גם אצלי הוא היה בראדר, אבל רציתי מריו גם

PlayGirl3

New member
חודש

אם התכוונת להוציא כסף על המשחק זומבי הזה, זאת בסך הכל תעודת עניות לספריית המשחקים של הקונסולה. ברור לך שאם משחק כזה היה מגיע בתקופת ה-PS3 אף אחד לא היה פוזל לכיוון שלו. וגם אם הוא טיפה יותר טוב מהזבל הרגיל שמחלקים בדר"כ ל-PS4, מה שנותנים ל-PS3 ולויטה זה פשוט עלבון.

אם חשבתי שלפחות את המנוי האמריקאי אולי אחדש בשביל הנחות עכשיו גם את זה כנראה לא אעשה. גם ככה בזמן האחרון ההנחות המשמעותיות יותר הן דווקא בלי הפלוס.
סוני מראה לנו בדיוק מה התוכניות שלה לפלוס ולא משנה כמה טובה התחרות ממייקרוסופט שהביאה חודש פצצה ולא משנה כמה תגובות זועמות הם מקבלים.

For the players

אז את אפילו לא מסמנת אותו? :(

תכננתי לקנות אותו כשיעלה איזה 40 שקלים או פחות חחח :) זה עדיין לא רע, כשעיקר הפלוס משמש אותי לסטריט פייטר 5 :)

אני חושב שגם אם סוני היתה רוצה לתת תגובה הולמת לחודש הפצצה של מייק אז הם לא יכלו להביא משהו טוב תוך ימים ספורים, אנחנו נצטרך לחכות לראות את התשובה שלהם בחודש מאי, לפני שאנחנו זורקים עליהם עגבניות

מתי נגמר המנוי שלך לפלוס? אני תמיד שומע שהוא עומד להיגמר אבל זה לא קורה.

אין ספק שהפלוס ביזיון ושני החודשים האחרונים של מייק היו פצצה. ואני מעדיף את
lord of the fallen על המשחק זומבי הזה, אבל אני רוצה להאמין שסקוור גם ככה
עומדים להציע אותו לסוני וקודם כל הם רוצים להרוויח עליו אצל מייק.

אם ראית באתר של פלייסטישן הם אפילו לא סקרו את המשחקים שהם חילקו לויטה ולPS3 נעלבתי בשביל בעלי הקונסולות האלה.

אבל לא נורא, עדיף לנו שיבטלו את משחקי הפלוס לPS3 ויתנו לנו משחקי PS4 יותר טובים, גם את זה מבקשים מהם בתגובות.

אני אומר ככה, שחקי על הPS3 את מה שנשאר מהבקלוג ופרסונה 5 ובE3 תדעי אם כדאי לך כבר לקנות פס4 בספטמבר או לחכות לPS4.5 :)

עטלפוני

New member
אגב, למה לא להוריד בכל מקרה ?

אלא אם אני שיחקתי במשחק בעבר ולא אהבתי, אני מוריד כל משחק גולד שהם מחלקים. חלק אני מוחק שעה אחרי שהתקנתי, אבל לפעמים מגלים הפתעות.
&nbsp
אני לא מדבר על לחדש מנוי בשביל המשחק, אלא על תסריט שכבר יש מנוי ממילא, אז למה לא לנסות ? אין הגבלת נפח תעבורה חודשי בישראל אז גם זה לא שיקול.
&nbsp
לגבי התגובה של סוני למיקרוסופט על אפריל, אתה צודק שריאלית מאי הגיוני יותר כי אפריל היה סגור כבר. אני מהמר שהם יזרקו עוד משחק גדול חודש הבא (פורזה 5/רייז/דד ריזינג 3), וסביר שיהיה משהו מיוחד ביוני לכבוד e3. אפשר לראות תבניות מבחינת הנחות למשחקים שהם מחלקים, ולהסיק מזה.

אם אני אוריד את כולם הם יתפסו לי מקום בספריה.

שאני בא להסתכל על הבקלוג אני אוהב שבPS4 הבקלוג מסודר יפה בקוביות ואתה יכול להיזכר בשניה מה יש לך מותקן ולהתחיל לשחק, או מה מחכה להורדה.

ולהציף את הבקלוג באינדים שלא מענינים אותי מעמיסים על העין :( מסכים שבמקום אורלי הייתי מסמן את זומבי U.

(אורלי זה לא יכול להיות יותר גרוע מjust cause 2 )

מייק כאלה תותחים עם הגולד, אם הם ימשיכו ככה זה בהחלט יהיה שיקול להרבה אנשים לטובת הONE כשהם באים לרכוש קונסולה.

כאילו פאק, אם היה לי ONE הייתי משחק עליו עכשיו סאנסט אוברדרייב ודד ספייס וlord of the ... כאילו לא הייתי קונה משחק חדש כמה זמן.

אני מקווה שסוני תביא לנו לפחות קילזון או אפילו סליפינג דוגס.
רק לא AC.

עטלפוני

New member
לא ממש הבנתי את הכוונה

יתפוס מקום בכונן ? או ברשימה של "המשחקים שלי" ? (סורי, פשוט לא התעסקתי עד כדי כך עם הממשק של הפס4).

ברשימה של "המשחקים שלי" :)

אין לי בעיה להסביר חחח, למרות שהתפרצתי על הטמבל ההוא ששאל על משחקים צרובים אבל וואו הוא היה טמבל ודרש את זה.

אתה בא לרשימת ה"משחקים שלי" ופתאום הכול אינדי זה מעמיס על העין.

PlayGirl3

New member
הבעיה בסוני שאי אפשר לעשות חיפוש או מיון ברשימת ההורדות

ה-download list שלי, כלומר כל המשחקים שרכשתי/קיבלתי מהפלוס ואני יכולה להוריד לקונסולה מתי שארצה, מורכב מיותר מ-10 עמודים בכל אחת משתי החנויות שאני רשומה אליהן. כדי למצוא את המשחק שאני רוצה להוריד כרגע וקניתי לפני חודשיים אני צריכה לעבור על 700 משחקים אחרים שמסודרים באופן אקראי לחלוטין ולא לפי שם/תאריך רכישה/מתאים לקונסולה X, עד שאני מוצאת אותו. ככה שלא להוסיף לרשימה את משחקי האינדי מהפלוס שגם ככה אני לא אשחק בהם גם אם ישלמו לי עוזר קצת.

PlayGirl3

New member
האמריקאי כבר נגמר, האירופאי במאי

חשבתי אולי לחדש את האמריקאי כשהאירופאי יסתיים בשביל השמירות בענן, הנחות וכו', אבל כבר לא נראה לי שזה שווה את זה. אם אני ארצה גיבוי לשמירות אני יכולה לעשות את זה ידנית על הדיסק הקשיח וכמו שאמרתי קודם, הם התחילו לתת הרבה יותר הנחות בלי קשר לפלוס. סירסו את השירות הזה לחלוטין.

כרגע לא אכפת לי לסמן הכל. ברגע שיסתיים המנוי הכל ימחק לי מהרשימה.

דווקא רציתי לשחק את P5 על קונסולה חדשה אבל אם זה עניין של כמה חודשים עד שתצא הקונסולה המשודרגת אז אולי באמת אשחק אותו על ה-PS3. בינתיים באמת יש לי עוד מספיק משחקים שיכולים להחזיק אותי עוד לפחות שנה על הדור הקודם.

כן, בE3 נהיה יותר חכמים.

אני מקווה שהם ידברו על זה ועל חלון השקה לפחות ולא ישחקו אותה ראש קטן וידברו רק על משחקים.

מקסימום אם תראי שהלא יאמן קרה וסוני מתחילה לחלק משחקים טובים תוכלי לחזור לעשות מנוי בפלוס לא ביג דיל.

למעלה