משחקי השבוע בליגה הישראלית

effkef

New member
משחקי השבוע בליגה הישראלית

אחרי שהעונה נפתחה באופן רשמי במוצאי שבת במשחק בין הסייברס ובאר שבע (48:0 לאלופה) משחקי השבוע הראשון של העונה ימשיכו ביום חמישי במשחק כפול בירושלים. במשחק הראשון ייפגשו הליונס והרבלס שהוא (לדעתי) אחד המשחקים הכי מסקרנים שיש בליגה הזאת-המשחקים בין 2 הקבוצות האלה תמיד צמודים וקרובים ולדעתי זאת היריבות הכי גדולה בליגה המשחק יערך ביום חמישי בשעה 7 באיצטדיון קראפט בירושלים ואני מזמין את כולכם לבוא כי אין ספק שהולך להיות אווירה מחשמלת ומשחק נהדר. למי שלא יככול להגיע המשחק ישודר בשידור ישיר באינטרנט ככה שתוכלו לצפות בו גם מהבית. (אני מצרף את הלינק בסוף של הפוסט הזה).
המשחק השני יהיה בין הקינגס לטרופרס הטרופרס היא אחת הקבוצות הכי מדוברות באוף סיזן בעקבות הגעתו של הק"ב החדש מסטנפורד כמובן וביחד איתו הצורפות של רסיברים צעירים וכמה שחקני הגנה צעירים שמרגישים שזאת העונה של הטרופרס. הקינגס לעומתם נראו אנמים לחלוטין במשחק קדם העונה שלהם בשבוע שעבר נגד הרבלס וזאת תהיה שאלה גדולה האם זה היה רק בגלל הרבלס או שככה הם ייראו במהלך כל העונה.
המשחקים יימשכו ביום שישי כאשר בפעם הראשונה בתולדות הליגה ייערכו 2 משחקים במקביל. משחק אחד בתל אביב (במגרש האוניברסיטה) שם ייפגשו הפיונירס נגד חיפה והמשחק השני ייערך בקיבוץ סער בצפון שם ייפגשו כוכבי הצפון עם רחובות.
הפיונירס נראו טוב התקפית במשחק הפרי-סיזן שלהם נגד הסייברס המתחדשים אבל דווקא קו ההגנה האחורי (secondary) שלהם שהוא לדעתי החוזק שלהם בהגנה היה נראה קצת פגיע. חיפה נראתה טוב מאוד במשחק שלה נגד כוכבי הצפון בקדם העונה ב-2 צדיי המגרש ולכן אני צופה משחק מאוד מעניין.
המשחק בצפון יהיה סוג של מלחמת עולם בין 2 הקבוצות שנחשבות לחלשות בליגה בכוכבי הצפון קשה לראות שיפור ניכר מהעונה שעברה (במיוחד בהתקפה) אבל לעומתם אצל רחובות רואים שהם עבדו קשה מאוד בפגרה ויש שיפור מאוד יפה אצלם במיוחד בהגנה. יהיה משחק צמוד שקשה מאוד לחזות מי ינצח את המשחק אבל אני בהחלט מציע לכם לבוא לקיבוץ סער לצפות במשחק הזה.
מזג האוויר אמור להיות גשום אז למי שכן מתכוון לצאת לראות את המשחקים אני מציע בגדים חמים ומעיל, אווירה טובה תמיד יש

למעלה