משחקי השוואות.

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
משחקי השוואות.

הייתה פה השוואה של מס"ב עם בבילון 5 פעם. הייתה פה תקיפה מכיוון מעריצי "מלחמת הכוכבים" פנאטים. אוקיי, מה נשאר? מה עם השוואה ל"אנדרומדה"? (מה גם, שנכתבה במקור ע"י ג´ין רודנברי ז"ל, ומופקת ע"י אשתו) מי הייתם מעדיפים על מי? הצוות של ארצ´ר או הצוות של האנט? הצוות של וויאג´ר או הצוות של אנדרומדה? האם יש מישהו מאנדרומדה שהייתם רוצים לייבא אותו לסטאר טראק? אני יודע שאחותי ממש לא הייתה מתנגדת לראות את קית´ האמילטון קוב (טיר מאנדרומדה) בכל פרק של אנטרפרייז, ואני גם לא הייתי מתנגד לראות את לקסה דויג (רומי) במדי סטארפליט.

jerri

New member
להשוות את אנדרומדה לסטאר טרק זה

באמת חילול הקודש. לדעתי, אנדרומדה היא אחת הזוועות הגדולות ביותר שהועלו על מסכי הטלויזיה (בניגוד, אגב, ליצירה אחרת של רודנברי "הקונפליקט האחרון" שהיא לא רעה בכלל) ולא רק שהליהוק שם רע - קית´ המילטון קוב לא התקדם סנטימטר מאז רמת המשחק הנמוכה שהפגין ב"כל ילדי" וההוא מהרקולס עושה את אותו התפקיד רק בקצר - גם הסדרה משעממת מוות.

SaxonK

New member
אנדרומדה מגוחכת ../images/Emo3.gif

העלילה, הדמויות, המשחק, האפקטים, התפאורה, הכול עלוב. אני לא מבינה למה טרחו להפיק אותה. וג´רי, אתה צופה בכל ילדיי?

DDN

New member
מה איתכם? אנדרומדה זה ה-דבר!

לא כבד כמו מס"ב, קליל, חביב. מעין סדרת אקשן עם טעם קטן של מס"ב. והיא הרבה יותר קרובה למס"ב מאשר מלחמת הכוכבים. הדמות של טיר היא אחת הדמויות היותר מעניינות שם, ואני שם את דילן האנט לפני ארצ´ר ולפני קירק!

jerri

New member
לפני ארצ´ר וקירק זה לא חוכמה -אפילו

אדון מימון - ראש העיר האגדי והמושחת של הקטקטים (ואבא של נאפו)- עדיף על ארצ´ר וקירק.

SaxonK

New member
אדון מימון?! גדול!

ומי זוכר את הזרבובים? זו הייתה סדרה מגונה באמת... ואת נעלולי פלא? מעלץ ונעלוף ונעלולית?
ועד היום אני לא סובלת את שרי צוריאל שדיבבה בקטקטים עם הקול המאנפף המרגיז שלה. אבל לענייננו. אני לא מחזיקה מדילן האנט כקפטן. but then again העלילה של אנדרומדה פשוט מופרכת, כך שאין לו הרבה סיכוי. ניב, אני הולכת לצער אותך: למרות שדילן האנט שמוק, הוא פחות שמוק מארצ´ר (תפסתי מחסה מאחורי הספה).

ה-דבר אתה יודע איפה!...

אנדרומדה זאת סדרה ילדותית ביותר! מה שכן, טיר אנאסזי הוא היחיד ששווה שם משהו, אם בכלל. ולגבי הליהוק שלה - נראה כאילו המלהקים פשוט היו מכורים להרקולס, ואמרו לעצמם "בואו נקרא להרקולס דילן האנט, אם הוא משחק כל כך טוב בעבר, זאת לא תהיה בעיה לשים אותו במדים של *קהילייה* שנכחדה... זה יעלה את הרייטינג של הסדרה - אף אחד לא יצפה בה בגלל הרעיון, אבל אולי הבנות יצפו בה כי דילן האנט יראה סקסי (ועל אותו משקל הבנים יראו אותה בגלל רומי)"

SaxonK

New member
באמת?

אתה צופה אדוק? את מי אתה מעריץ? מה עם היפים והאמיצים? צעירים חסרי מנוח? ימי חיינו?

jerri

New member
את ברוק לוגן האחת והיחידה. אני

בעיקר רואה היפים אם יש לי זמן (אחד היתרונות בזה שיש לך טלויזיה במשרד) ומשתדל לראות לחיות את החיים. ימי חיינו אני רואה בשביל הצחוק (סדרה קורעת) וצח"מ משעממת אותי למוות, אז אני דוגם אותה פעם בחודש.

SaxonK

New member
פעם בחודש

לויקטור ניומן זה מספיק. העלילה לא התקדמה הרבה, כי הרי כל פרק מתאר חמש דקות בחייהן של הדמויות. רק חבל שסילקו את אשלי הקודמת, היא הייתה יפהפיה אמתית. וברוק וסטפני - אלה היו רגעים שהתעלו אפילו על קריסטל ואלקסיס. אבל תכף יצרחו עלינו שפה זה לא פורום אופרות סבון.

jerri

New member
../images/Emo124.gifפה זה לא פורום אופרות סבון../images/Emo6.gif

למעלה