משחקי הplayoff מתקרבים

gadotmi

New member
משחקי הplayoff מתקרבים

ואיתם תחילת ההתארגנות לצפיה קבוצתית. ההודעה ארוכה אבל אבקש שתקראו ותגיבו לפי שאלותי הרשומות בסוף. להלן המשחקים שנראים רלוונטיים להתארגנות שכזו (מבחינת שעות "נורמליות", באופן יחסי) להשתלט על מקום מסויים כדי שנוכל צפות יחד במשחקים (לא כולל הסופרבול, כמובן). 1. משחק ראשון ב- AFC Divisional Playoffs, בלילה שבין שבת 15/1 לראשון 16/1,בשעה 4:30 p.m שלהם (חצות וחצי אצלנו) - זכויות שידור של CBS. 2. משחק שני ב- NFC Divisional Playoffs, בערב של יום ראשון 16/1, בשעה 1:00 p.m שלהם (שעה 20:00 אצלנו) - זכויות שידור של FOX. 3. משחק שני ב- AFC Divisional Playoffs, בלילה שבין ראשון 16/1 לשני 17/1, בשעה 4:30 p.m שלהם (חצות וחצי אצלנו) - זכויות שידור של CBS. 4. NFC Championship Game, בלילה שבין ראשון 23/1 לשני 24/1, בשעה 3:00 p.m שלהם (שעה 22:00 אצלנו) - זכויות שידור של FOX. 5. AFC Championship Game, בלילה שבין ראשון 23/1 לשני 24/1, בשעה 6:30 p.m שלהם (שעה 01:30 אצלנו) - זכויות שידור של CBS (זה המשחק שיכול להיות המעניין מכולם - אבל חבל שהוא בשעה לא סימפטית מבחינת ישראל). רשמתי בכוונה את הזכיניות כי נראה הגיוני שלמי שיש ממיר עם fox יוכל לראות בבית את המשחקים של FOX, אבל לא ברור האם ESPN ו/או METV ישדרו את יתר המשחקים, שהזכויות שלהם בידי CBS. ועכשיו ההסבר למה אני מפרט כל כל העניין. מה בעצם אני מבקש מכם: 1. מעניין לדעת האם "שווה" לפנות לפיצ'ר בהרצליה ולבקש לשריין את הערבים הנ"ל עבורינו גם עבוד המשחקים המוקדמים יותר. לגבי הסופרבול - אין ספק שהם ישדרו אותו שם, ולגביו תהיה התארגנות מיוחדת (אני כבר אכתוב על כך בנפרד במועד יותר מאוחר). חשוב לדעת האם תהיה הענות להתארגנות למשחקים אלו, ואם כן, לאילו משחקים מתוך הרשימה. 2. אילו רעיונות יצירתיים יש לחברים לגבי האופן שבו נבצע את הקשר עם המקום. השיטה של המקום היא שאין עלות כניסה וכל עוד יש מקום - "כל הקודם זוכה", כאשר התשלום הוא רק עבור ההזמנה (יש עלות מינימום למזמין). אם יש התארגנות מסודרת של קבוצות אנשים - הם "סוגרים" את המקום לאורחים מזדמנים ורק מי ששייך לקבוצה נכנס. אני חשבתי על רעיון לפיו נארגן שתהיה כניסה במחיר מינמלי (נגיד משהו בסגנון 10 ש"ח להבטיח ששמו של המשלם יהיה רשום בכניסה למקום) רק כדי להבטיח את המקום עבורינו ותמורת זה לקבל הטבות כלשהן, כמו להוריד את סכום המינימום למזמין, לקבל תפריטים מיוחדים או להוזיל מחירי חלק מהמנות/משקאות . באופן עקרוני, למי שזוכר את המקום משנה שעברה - זה פיצוץ של מקום, ומי שיגיע לא יתאכזב. אני ממתין לרעיונות של החברים היצירתיים לגבי שיטות התקשרות שנציע למנהלי הפיצ'ר כך שיבטיחו לחברי הפורום עדיפות בכניסה לצפיה במשחקים שלנו וגם עלות סבירה בסופו של דבר. בקיצור: אבקש התייחסויות לשתי השאלות שלעיל: תשובה אחת היא מי מעוניין (וגם כמה חברים שאינם רשומים הוא מצפה שיגיעו איתו) למשחקים השונים. תשובה שניה היא רעיון לשיטת התקשרות הם הפיצ'ר שתתאים לנו וגם תהיה אטרקטיבית עבורם. שבת שלום. גדי

ofribecker

New member
תגובה

גדי, קבל ח"ח על היוזמה! אני עדיין לא יודע בוודאות, אבל בהחלט נראה לי שפעם-פעמיים ארצה ואוכל להגיע. אני לא יודע לומר באילו מועדים עדיין. שמור לי מקום ברשימה בכל מקרה.

קודם כל ח-ח על היוזמה.

גדי, אשמח להיות שותף לצפייה משותפת במשחקים. את משחקי אמצע הלילה, אלו שמתחילים אחרי חצות, אראה כנראה בבית (חוץ מהסופרבול כמובן). אל תשכח שבפיצ'ר אין להם לווין אלא כבלים, כלומר, כל משחק שרואים שם ניתן לראות גם בבית. לצערי אני חובב הפוטבול היחידי בין הסובבים אותי כך שלא יהיו לי עוד אנשים איתי (במחשבה שנייה אולי אחד). לגבי דרך ההתקשרות, לדעתי הרבה תלוי בכמות אנשים שיגלו עניין פר משחק. אני מניח שבשלבים המוקדמים המקום לא יהיה מפוצץ כפי שהיה בסופרבול שנה שעברה. בסוף הסופרבול שנה שעברה פגשתי מכר שלי מהעבר והסתבר שהוא הבעלים של המקום. אשמח להצטרף אלייך לשם על מנת לנהל איזשהו משא ומתן.

JakeTheSnake16

New member
מה לגבי המאש?

כבר לא הולכים לשם? דווקא לפלייאוף תכננתי להגיע. אפילו עשיתי תוכניות כבר למחזור 17 להגיע עם שני חברים בתקווה אולי לראות את דנבר-אינדי ושאר המותחנים. לגבי כל הפלייאוף, אני אמור להיות במילואים אבל כרגע עושה רושם שאני אצטרך לעשות רק שבוע במקום חודש ואז אני אשתדל שזה יפול על השבוע חופש בין האליפויות AFC/NFC לסופרבול ואז אני אנסה להגיע לכמה שיותר משחקים. בגדול,אני לא זוכר בשנים האחרונות שהיה איזשהו משחק פלייאוף שלא שודר בארץ בלפחות אחת מהרשתות. METV די טובים בקטע הזה ומה שהם לא משדרים בטח אי אס פי אן או פוקס ישדרו. אבל עדיין מאוד נחמד לשבת עם כולם לראות,אז אם תהיה התארגנות אני מאמין שאני אבוא.

Reshefgarcia

New member
אגב מאש...נצל"ש...

מישהו מגיע לשם היום? יש אחלה משחק ב 8... קולטס נגד צ'ארג'רס... מישהו בא?

למעלה