משחקי וידאו, עזוב אותך או שהיא תלך תחפש?

xcalibur

New member
משחקי וידאו, עזוב אותך או שהיא תלך תחפש?

אני בן 25 כיום, אדם מבוגר לכל ודי בוגר (יחסית) לעניות דעתי. אחת האהבות הקטנות שלי בחיים - המחשב מפלצת שלי והפליסטיישן 3. אין על QUALITY TIME עם עצמך, נשקי יום הדין ואלך, ראשים מתפוצצים וערימה בלתי מבוטלת של דם מפוקסל. זה משחרר לחצים, מגניב, אף פעם לא נמאס, משתפר ממשחק למשחק ובעיקר כיף אחד גדול. על המרקם העדין הזה יכול להעיב רק דבר אחד - האסטרוגן. בינינו הגברים, לאף אחד לא באמת אכפת אם אתה משחק משחקי המחשב, כמה אתה משחק ומה אתה משחק. כל עוד זה לא עם ביצים של גבר אחר, לא יעשו לך סצנות. אבל כשבחורה נכנסת אליך לחדר למטרות שהן לא לצורך משחקי דבורה ופרח - כלומר, שתמצוץ ותעוף - אין מצב בעולם שהיא תצליח להתעלם מערימת הגדג'טים שלא תבייש גם את אבא של "קיו" שיש לך על השולחן כאשר מתחתיו קופסא שחורה ענקית כשאור כחלחל מבצבץ מתוכה. הן תמיד מעקמות את הפרצוף כשאני חושף בפניהן את ההובי הזה שלי. "מה? אין לך משהו יותר טוב לעשות בחיים?", שמעתי את זה לא פעם ולא פעמיים. רבאק, אפשר לחשוב. לדעת לעשות מעטפה מפאקינג מפית ב-25 צורות זה יותר טוב? ללכת לישון עם בובות כשאת בת 30? לאסוף עוד ועוד בשמים עד שהארון שלך מדיף ריח של פליט של האסלה בבית אבות? העיקר לי אין מה לעשות בחיים :p

Matsman

New member
תראה, כל אחד ותחומי העניין שלו

תאמין לי שאם אתה לא מבזבז על זה את רוב הזמן שלך, אז אתה כנראה יוצא עם כונפות שמדברות שטויות. או זה, או שאתה פשוט משום מה מתחיל להסביר להן על זה. אם זה ככה, אז בטח שהן ישאלו שאלות כאלו, כי נשים וטכנולוגיה אלה שני יקומים מקבילים. גאדג'טים זה אחת מהנאות החיים ואין ספק בזה בכלל. אז גיסנו, בוא נדבר על דברים מעניינים באמת- ספר לנו איזה מחשב יש לך שאתה קורא לו "מפלצת" ? ואיזה גאדג'טים יש לך ?

Matsman

New member
בא לך לפרט לנו, שנפתח איזה שירשור גאדג'טים ?

...........................

למעלה