משחקי חוץ

El Raanan

New member
משחקי חוץ

באיזה טקטיקה \סגנון משחק אתם בוחרים לשחק בשחקי החוץ? קרה לי כמה פעמים שהעברתי למצב התקפי באמצע משחק חוץ וסיימתי עם חמישיה או שישיה לטובתי וגם להפך. הטקטיקה הרגילה שלי היא 4-1-2-1-2 ולפעמים המגנים עולים למעלה. מצד שני לפעמעים קורה גם שנגד קיקיוניות כמו קווינס פארק ריינג´רס, אני מגיע למאה מצבים מול השער, מבקיע רק אחד ובסוף חוטף גול אחד בהתקפה היחידה שלהם על השער שלי..

קיר קמט

New member
תקראו לי שמרן

אבל אני בוחר את הטקטיקה שלי , ונשאר איתה בכל משחק , גם משחקים שאני בא לשחק על תוצאה , ולא משנה גם אם השגתי את התוצאה אבל קיים חשש.

tomash11

New member
כמעט כמוך...עקרונית לא משנה טקטיקה

אבל יש מקרים יוצאי דופן שבהם אני כן משנה, כמו למשל משחק שאני חייב לנצח (גם במשחק ליגה שאני מפגר 1:0 לקראת סיום, אבל קל וחומר במשחקים באירופה שהפסד או תיקו פירושם לעוף...), אז אני מטיס למעלה את כולם, ממלא את ההתקפה בחלוצים, למרות שלפעמים אם אני עושה את זה לא חכם אני מקבל שניים מהצד השני... לפעמים גם במשחקים שאני מוביל כבר בארבע אפס, אני מנסה שיטה אחרת תוך כדי משחק. אני מנצל את העובדה שהשחקנים חמים ומלאי בטחון, בשביל לראות עד כמה הם מסוגלים לשחק משהו אחר. ועוד מקרה שאני זוכר ושאני משנה בו טקטיקה, זה אם אני מוביל אבל מרגיש שזה לא זה, שהכל הולך קשה. אז אני מנסה לעבור לשיטה אחרת... כן, זה נשמע כאילו אני מעביר כל הזמן טקטיקות אבל רוב הזמן אני נדבק לאותה אחת, אולי אולי אולי משנה קצת מהתקפי לרגיל במשחקי חוץ.

system Rulz

New member
אני.....

אני בד"כ משחק עם אותה שיטה בבית ובחוץ....... אני משנה שיטה רק כשהיריבה עדיפה עלי בהרבה (אני מדבר על משחקי חוץ) ואני גם משנה שיטה,כשמובילים עלי ואין לי מה להפסיד אז אני מכניס לוץ במקום בלם או קשר ודברים בסיסיים כאלה......

KaZaM

New member
אני עולה התקפי תמיד אלה אם

אני צריך לשחק על תוצאה

ליטן א

New member
יש לי מקרים

במשחקי גביע (שבהם משחקים בית וחוץ, כמו אופ"א או רבע הגמר צ´מפיונס ליג ומעלה), שבמשחק הראשון ניצחתי 1-0 או משהו כזה בבית, ואז אני אומר לעצמי: "אם עכשיו אני אשחק התקפי, ואכבוש, אז הם יצטרכו לשים לי שלושה ברשת, ולא סתם אחד.." אז אני משחק התקפי, ומצידי שיכבשו שער אחד, אפילו שניים. אני את שלי אשים ברשת..

El Raanan

New member
אז מה קורה...

שאתה מגיע לשחק בברנבאו או קאמפ נואו (ברצלונה היא ממש אוברייטד במשחק). בעונות קודמות שלי שהגעתי לשם קיבלתי חמישיות ורביעיות בקלות, ואני מדבר על קבוצות שהיו ממש טובות בהגנה...איך אתה משחק במשחק כזה? בעונה שעברה אגב יצא לי לשחק מול בארסה בגמר האלופות. היו להם הרבה מצבין, החטיאו, ואז יצאתי להתקפה, הבקעתי שער איכשהוא בדקה החמישים,וכדי לשמור על התוצאה שיחקתי מאוד נסוג עם 4 מגינים, קשר דפנסיבי אחד ושלושת הקשרים ההגנתיים מאחורי עיגול האמצע כשהקשר ההתקפה גם יותר קצת למטה. עד סוף המשחק כמעט לא היו ארועים וניצחתי. אני בד"כ משנה טקטיקה במשחק רק אם אני בפיגור...לגבי להעלות את כולם למעלה ולהפוך אותם לחלוצים אני עושה את זה רק אם אני בפיגור בדקה ה90. פעם אחת זה אפילו עבד והשוותי כשגם השוער היה שחקן שדה.

tomash11

New member
זה נכון שהיא אובר-רייטד לפעמים

אבל אם יש לך קבוצה באמת טובה, אז גם אם אתה מפסיד לבארסה, אתה מגיע למשחק הזה בדרך כלל כשההפסד הוא לא משמעותי...אחרי שאתה ניצחת את כל השאר ובארסה או ריאל כבר הפסידו כמה משחקים במירוץ לאליפות. בגדול, נגד בארסה אני לא סוגר משחק, אני משחק רגיל, אולי עושה איזה שינוי שניים קוסמטיים כשאני עובר ממשחק התקפי למשחק מתון יותר (בכל זאת בארסה בחוץ...). בארסה, כמה שהיא אובר רייטד, עדיין קלה יותר מרומא...מול רומא תמיד קשה...זה ממש מבעס.

למעלה