משחקי חורף ברחוב קומקום - 3-5/12, חנוכה 2013

koomkoomstreet

New member
משחקי חורף ברחוב קומקום - 3-5/12, חנוכה 2013

פסטיבל רחוב קומקום בירושלים מזמין את הקהל הצעיר לחוות אמנות מופע על סוגיה השונים - ליצנות, תאטרון רחוב, בובנאות, מוזיקה, אקרובטיקה ואנימציה.

במשך שלושה ימים נשוטט בין תערוכה תיאטרלית אינטראקטיבית, סדנאות ומופעים העושים שימושי במגוון אמצעים תיאטרליים כמו בובות, גוף האדם, כלי נגינה מיוחדים ואפילו פנקייקים קטנטנים.

בין ההצגות והסדנאות שיוצגו בפסטיבל: סודות תיאטרון הבובות של תיאטרון פופיק, דומי ודומה של מיטל רז (מייקל) וקרן דמבינסקי, אפצ'י ודייג ודג הזהב של תאטרון קומקום.

בין הסדנאות: סדנת אנימציה מביתWILD KIDS, סדנת הליכה על קביים והכנת מכוניות מחומרי מחזור. כל המבנה ישמש כרחוב ובו בובות, מוזיקאים, פעלולנים וליצנים שינגנו, יצחיקו ויפתיעו לאורך כל הפסטיבל.

הכניסה חינם
בכל יום יתקיימו שתי סדנאות גדולות בתשלום סמלי של 15 ש"ח

פסטיבל רחוב קומקום
מרכז קנדה, שבטי ישראל 22, ירושלים
3-5 בדצמבר, ימים ג-ה, חנוכה
טלפון להזמנות: 050-7705389

תודה רבה ששיתפתם אותנו

הצצתי בדף הפייסבוק של הפסטיבל ובתוכנית וזה באמת נראה פסטיבל מבטיח ומעניין.
כניסה חינם (גם להצגות או רק למתחם?) וסדנאות ב15 ש"ח בלבד, בהחלט שווה.
לא יודע מי העלה כאן את ההודעה הזו, קטיה או אנדרי אבל בכל אופן נפגשנו באחד הפסטיבלים של המרכז בחולון (לדעתי לא בפסטיבל האחרון שהיה אלא לפני שנה או אפילו שנתיים) הופעתם אז בחוץ על הבמה של תפוז, אם אני לא טועה אז זה היה עם הצגה בשם קרקס הבובות או משהו דומה, נגשתי אליכם והזמנתי אתכם להצטרף לפורום.
אני שמח שסוף סוף זה קרה

מוטב מאוחר מאשר לעולם לא...

אני מקווה שנראה אתכם יותר בפורום הזה ומזמין אתכם לשתף אותנו בעוד פרטים על הצגות, הפקות חדשות, תמונות ולספר קצת לחברי הפורום עליכם ועל התיאטרון שלכם

למעלה