משחקי חיזור

משחקי חיזור ../images/Emo194.gif

האם לדעתכם חשוב שיהיה בתחילת קשר ובמהלכו משחקי חיזור, של לא להתקשר ישר יום אחרי הדייט או לחכות שהצד השני יתקשר, ודברים כאלה
אני כל כך שונאת את כל המשחקים האלה והאמת שתמיד הייתי מתקשרת אם התחשק לי ושולחת אס אמ אס אם בא לי, ולא מסתירה שמעוניינת והבנתי שזה דווקא מלחיץ בחורים כשהבחורה טבעית ואמיתית ושזה פחות מושך, אז החלטתי הפעם כן לשחק את המשחק הזה. אתמול.בליינדייט. הוא ידיד של חברה טובה שלי. די חמוד ומתוק. הייתה כימיה. מבחינתי זה בהחלט יכול להימשך, מבחינתו- נראה לי שגם, לפי דברים שהוא אמר במהלך הדייט ובסופו. ועכשיו... להתקשר אליו בצהריים או לשלוח אס אמ אס או לחכות שהוא יעשה זאת

תמי 20

New member
השאלה הגדולה

והתשובה היא תמיד שעדיף פרופורציה. לדעתי, יש מקום לקצת להשאיר מתח אולי אבל גם לא להגזים ותמיד לחכות שהוא יעשה הכל... בקשר אלייך...המממ הייתי הולכת על סמס אבל אולי מחר בצהריים. תני לו גם לחשוב על זה
והכי חשוב: תיהני!

נועם m

New member
הממ...

אישית, אני לא סובלת משחקים כאלה. אני שונאת לשבת ליד הטלפון ולחשוב "נו מתי הוא יתקשר" כשאני יכולה לעשות את זה בעצמי בדיוק באותה המידה. כמובן, לא צריך להיות אובססיביים, אבל אני מאמינה שהכי טוב ללכת עם תחושות הבטן- אם בא לך לשלוח לו הודעה אל תהססי. ואם יש כאלה שמישהו אמיתי וכן מרתיע אותם, באמת חבל לי עליהם. זה נשמע ממש לא הגיוני- לא הרבה יותר מרתיע כשאת לא מסוגלת להבין מה הצד השני חושב?

מיטללל

New member
לא סובלת ת'משחקים האלו

הפגישה זרמה? הלכה טוב? כולך מחוייכת? בא לך לדבר איתו? לכי על זה :) זה עדיף מאשר לשבת ולחכות שהוא יתקשר. וזה בטח שלא "יוריד מכבודך" / "יוריד לו ממך" (אם הוא שווה משהו:)) תעדכני אותנו

בסוף הוא סימס לי כשהייתי בלימודים..

וקיבלתי הזמנה ל-dinner &movie
אבל חברה שלי עושה מסיבת סיום פסיכומטרי, והיא זאת ששידכה ביננו, אז כנראה שניפגש קודם אנחנו ואז ביחד נבוא לפאב שהם נפגשים בו כולם.

מיטללל

New member
איזה כיף, נשמע מבטיח :)

אני לאו דווקא אוהבת כבר בפגישה השניה להפגיש 'אותו' עם "כולם" אבל אני בטוחה שיהיה נחמד:) כאמור, תעדכני אותנו

הוא מכיר את הרוב שיהיו שם ../images/Emo13.gif

המסיבה היא של זאת ששידכה ביננו, ועם אחת הוא שירת במקרה בצבא.

מיטללל

New member
אזזזז

מה היה
ופיירו, תעדכן גם אתה מה היה עם ה"כוסית" התורנית

למעלה