משחקי חיזור.

newKiticat

New member
משחקי חיזור.

פילרטטתי עם בנים מאז שהתאהבתי ונכוותי. אפילו התעניינתי קצת באחרים, אבל לא חששתי מעולם כמו שאני חוששת כרגע. ואני יודעת שזה נידון לכישלון מראש, כי אני יותר מידי "מתלהבת" ממנו עכשיו. ואני לא יודעת כלום. לא יודעת אם הוא מעוניין או שיש לו כבר מישהי. וזה מציק לי. והוא עובד איתי, במסעדה של מזון מהיר, שחברה אחרת שלי מהתיכון עובדת שם פעם-פעמיים בשבוע. ואני רואה אותו, וכיף לי איתו. והוא חמוד ומדהים. הייתי מאוהבת פעם, ומערכת יחסים, הייתה לי אחת, אבל לא רצינית. אז ניסיון אין לי. ואני כל כך פוחדת וחוששת. איך? למה? ואני בדרך כלל "פה גדול". ואומרת הכל על עצמי ולא משאירה שום דבר לדימיון. אבל לחברות שלי (מלבד אחת שלא נוטה לפתוח את הפה, ולא נוטה להיות בסביבה שכן היא גרה מחוץ לעיר במשך השנה הזו) לא סיפרתי. לא צריכה להרגיש שאני בתיכון שוב. לא צריכה שמישהו יתנהג בצורה מוזרה בגללו, וזה יקרה. ואני יודעת. והכחשתי לעצמי. ולא הבנתי את זה. עד שיום ראשון, כשפינטזתי וכתבתי סיפור אירוטי (שזה אירוע נדיר- הכתיבת סיפור אירוטי. אם כי אני כותבת המון....) ראיתי אותו בבירור. בדרך כלל, אני יודעת על מי אני חושבת, אבל אני לא רואה אותו בבירור. לא בטוחה שזה הוא, אבל מאמינה שזה הוא. אבל יום ראשון. בדיוק הוא. לכל פרט. זה היה מדהים וזה לא יוצא לי מהראש. ואני כל הזמן שואלת את עצמי עד כמה זה אפשרי שזה יגיע למימוש. ואני לא רוצה לצאת כמו מטומטמת ולשאול אותו לגבי חברה. הרי זה יהיה שקוף מידי. ואני מעדיפה לשמור על דיסקרטיות. ואני לא יודעת איך להתנהג פתאום. או אבוי, איך להתאפק ולא לגעת בו בכל הזדמנות.... גאד. אני מטורפת.

pain is MY love

New member
לא מטורפת

חרמנית

newKiticat

New member
האמממ

נפלת על מישהי שחרמנית די הרבה ולא בדיוק מחביאה את זה, אבל במקרה הזה זה יותר מחרמנות. זו אשכרה כמיהה לבן האדם הספיצפי הזה...... כך שסתם סקס עם אדם אחר לא היה פותר את הבעיה.

HyPeR SoNiC

New member
תראי.......

לדעתי התשובה לשאלה שלך נמצאת ממש בחתימה שלך..... כוח הרצון...... כוח מדהים. בעזרתו אפשר לעשות הכל. את רוצה אותו? תשאלי אותו לגבי חברה! תציעי לו להיפגש מחוץ לעבודה! מה את שמה זין בכלל על זה שתיהי שקופה? מה כבר יכול לקרות? הרי אם הוא יגלה שאת דלוקה עליו, זה יהיה רק יותר טוב, לא? תיהי כנה עם מה שאת רוצה, ותיהי אמיתית איתו. תשדרי לו את המסר שאת רוצה לשדר! שידע! שידע, ושיפעל בהתאם
מקווה שעזרתי

newKiticat

New member
אני בן אדם מאוד כנה וישיר ביסודי

אבל הניסיון שלי הוכיח שבקטע הזה עדיף להיות מתונים. לא סתם קראתי להודעה שלי "משחקי חיזור". אף אחד לא מעוניין במישהו שמתמסר לגמרי מהרגע הראשון. כל כך מעצבן אותי אבל, זה תהליך, מין התפתחות של הדברים. רמיזות, עד שמגיע הרגע הנכון להיות ישירים.... בניגוד אל בנים- זה לא מי-יודע-מה משתלם להיות ישירה. מניסיון.

HyPeR SoNiC

New member
ברור, ברור ../images/Emo13.gif

תרמזי לו..... תדברי איתו, וב"דרך אגב" תשאלי אותו אם יש לו חברה.... מי אמר להתמסר? אמרתי רק "ליידע".... והתכוונתי בדרך הרמיזה, ולא בדרך הישירה

דבר ראשון- תנשמי עמוק!

עכשיו להרגע, זה בנאדם- לא שום דבר יותר מזה, איש רגיל כמו כולנו. יופי- עם המחשבה הזאת תלכי ותדברי איתו. לדעתי תצאי איתו- אבל אל תפלי עליו מהרגע הראשון, ספרי לאט לאט, יש זמן, לא היום, גם לא מחר- יש מספיק זמן.

newKiticat

New member
הרבה הרבה מאוד זמן

מאז שהרגשתי משהו דומה לזה, אבל אני מסתובבת עם חיוך מטופש. חוץ מזה שהחלטתי של מיני גמילה של 24 שעות. כדי לא להטריף את החברות שלי לחלוטין. האממ.... קשה להתאפק.. אה? לפחות הוא לא עובד היום כשאני עובדת, ובמוצ"ש הוא אולי עובד- אבל אני לא... זה יהיה נחמד אם שנינו נעבוד ביום ראשון... שזה בדרך כלל יום רגוע ונחמד....

אני שמח מאוד שאת מרגישה ככה-

זאת הרגשה שאין משהו טוב ממנה, אבל אם הוא יראה את זה- הוא ירגיש שהוא יכול לעשות מה שהוא רוצה ואת תשארי שלו. בגלל זה כדאי להיות רגועה ליידו.

newKiticat

New member
עבר הרבה מאוד זמן

מאז שהרגשתי משהו דומה לזה, אבל אני מסתובבת עם חיוך מטופש. חוץ מזה שהחלטתי של מיני גמילה של 24 שעות. כדי לא להטריף את החברות שלי לחלוטין. האממ.... קשה להתאפק.. אה? לפחות הוא לא עובד היום כשאני עובדת, ובמוצ"ש הוא אולי עובד- אבל אני לא...

למעלה