משחקי טלויזיה ישנים...

OldGuru

New member
משחקי טלויזיה ישנים...

מישהו מכיר מקום שמוכר משחקי טלויזיה ישנים (עם קלטות)? אני מתכוון למשחקים כגון אטארי, מגאסון, אדיוקאט וכו´. כמו כו, אני מעוניין לקבל/לקנות (במחיר סמלי) מחשבים ישנים מאותה תקופה (טרום פי.סי) כגון סינקלייר ספקטרום, דראגון 32, אפל IIe וכו´. תודה!

OldGuru

New member
כן , אבל...

1. There are not too many PAL system on eBay. 2. The shipping cost is mostly unreasonable (sometimes way more than what you pay for the game itself). 3. Due to the age of the games in some cases when you get them they do not work... 4. ...and... yes, I´m using eBay for some very unique things I need Thanks.

למה אתה צריך את זה ?

היום יש אמולטרים על גבי פיסי לכול המשחקים הללו. אני בזמנו התעסקתי הרבה בכול האמולטירם של קומדור 64, הזכיר לי נישכחות מימי ילדותי בלונדון (אין כמו המלי
). הנה לינק להתחיל את כול העסק, רק אזהרה קטנה זה ממכר !!

OldGuru

New member
זה בדיוק העניין...

ככה התחלתי, עם אמולטור של אטארי, לאחר מכן, בניתי מתאם לפי.סי כדי לחבר בינו ובין ג´ויסטיק מקורי של אטארי - זה נתן הרגשה של המשחק האמיתי... השלב הבא היה להשיג אטארי מקורי עם כמה משחקים... אין מה להשוות... מסיבה זו התחלתי לאסוף את המשחקים האלה...

*גלעד*

New member
למה אין מה להשוות?

מקסימום תחבר את המחשב לטלויזיה, למה לך לקנות את המכשיר? האמולטורים של המשחקים הקלאסיים מדמים את המכשיר במאה אחוז, וכל מה שנשאר לך זה לראות הכל בטלויזיה! היום כל מחשב אישי ניתן לחיבור בטלויזיה!

OldGuru

New member
כן אבל,

עבורי המשחק האמיתי מחזיר את ההרגשה המקורית של המשחק... גם אם ניתן לחבר את המחשב לטלויזיה, אבל לא את הג´ויסטיק המקורי, מבחינתי זה לא אותו דבר... בנוסף, חלק מהאמולטורים עדיין לא יכולים לדמות את כל המשחקים המקוריים...

*גלעד*

New member
למה אין מה להשוות?

מקסימום תחבר את המחשב לטלויזיה, למה לך לקנות את המכשיר? האמולטורים של המשחקים הקלאסיים מדמים את המכשיר במאה אחוז, וכל מה שנשאר לך זה לראות הכל בטלויזיה! היום כל מחשב אישי ניתן לחיבור בטלויזיה!

Deadpool

New member
יש לי..

קלטות מקוריות של מגה-דרייב ואני מוכן למכור במחיר סימלי..

למעלה