משחקי טעמים קלילים עם גבינה לבנה רכה רגילה.

אבי בן 1231

Well-known member
[IMG alt="אבי בן 1231"]https://www.tapuz.co.il/data/avatars/m/4003/4003936.jpg?1593879344[/IMG]

גבינה לבנה רכה כוונתי לגבינת סקאי או כל גבינה רכה אחרת.
המרכיבים פשוטים.
1. גבינה לבנה, קופסת אנשובי לאחר סינון מהשמן, קיצוץ האנשובי על קרש עם סכין, בצל קצוץ גם כן, מנה יפה של פפריקה מתוקה ולערבב היטב.2. גבינה לבנה, בצל קצוץ קטן, זיתים שחורים יווניים קצוצים קטן קטן, מנה יפה של פפריקה מתוקה ולערבב היטב.
יש בעיה קטנה עם מתכונים אלה, בא לך לאכול כריך ועד כריך.
אני מה 'כפת'לי אני רזה, אך השמנים, או הנוטים להשמנה הזהרו! חחחחחחחחחחחחחח

SupermanZW

Well-known member
[IMG alt="אבי בן 1231"]https://www.tapuz.co.il/data/avatars/m/4003/4003936.jpg?1593879344[/IMG]

המרכיבים פשוטים.
1. גבינה לבנה, קופסת אנשובי לאחר סינון מהשמן, קיצוץ האנשובי על קרש עם סכין, בצל קצוץ גם כן, מנה יפה של פפריקה מתוקה ולערבב היטב.2. גבינה לבנה, בצל קצוץ קטן, זיתים שחורים יווניים קצוצים קטן קטן, מנה יפה של פפריקה מתוקה ולערבב היטב.
יש מאכלים שיכולים לגרום אפילו לך להשמין. למשל - פוטין. אם בטעות תתמכר לפוטין אפילו אתה תהיה שמן.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

המרכיבים פשוטים.
בדרך כלל מטעמי הגבינה עולים על שולחננו בשבת בבוקר. אנסה את הגבינה עם זיתים שחורים, אנשובי מלוח לטעמי, לכן לא הוסיף לגבינה.

SupermanZW

Well-known member
בדרך כלל מטעמי הגבינה עולים על שולחננו בשבת בבוקר. אנסה את הגבינה עם זיתים שחורים, אנשובי מלוח לטעמי, לכן לא הוסיף לגבינה.
אני למשל מאוד אוהב חצ'פורי, אבל יש רק מסעדה אחת בנובה סקושה שיש בה חצ'פורי והוא עלוב עבור הסטנדרטים שלי, לכן רק כשיש לי פנאי וסבלנות אני מכין לבד. גם חצ'פורי מאכל מאוד משמין, במיוחד בגרסת מגראולי, אבל זה כל כך טעים...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני למשל מאוד אוהב חצ'פורי, אבל יש רק מסעדה אחת בנובה סקושה שיש בה חצ'פורי והוא עלוב עבור הסטנדרטים שלי, לכן רק כשיש לי פנאי וסבלנות אני מכין לבד. גם חצ'פורי מאכל מאוד משמין, במיוחד בגרסת מגראולי, אבל זה כל כך טעים...
מאכלים הטעימים בדרך כלל משמינים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
וזה מעודד את השאלה האם עדיף להיות רזה ועצוב או שמן ושמח.
אני בחרתי שמן ושמח...
רזה ועצוב וודאי לא רצוי
כך גם שמן ושמח לא רצוי
לרוב השמנים לא שמחים אלא אוכלים כי אין להם אמונה שירזו, אנשים שמנים לא הכי בריאים
כמו בכול דבר רצוי למצוא את שביל הזהב.

הדייטאנית שלי כועסת כשאני עולה 100 גר בשבועיים
ושמחה שאני יורדת חצי קילו בשבועיים
זה קשהההה. אבל שווה.

SupermanZW

Well-known member
רזה ועצוב וודאי לא רצוי
כך גם שמן ושמח לא רצוי
לרוב השמנים לא שמחים אלא אוכלים כי אין להם אמונה שירזו, אנשים שמנים לא הכי בריאים
כמו בכול דבר רצוי למצוא את שביל הזהב.

הדייטאנית שלי כועסת כשאני עולה 100 גר בשבועיים
ושמחה שאני יורדת חצי קילו בשבועיים
זה קשהההה. אבל שווה.
כלל לא בטוח. האם חיים ארוכים נטולי סיפוק עדיפים על חיים קצרים יותר אך מספקים יותר? אני חושב שלא.
אף אחד עדיין לא יצא מהחיים בחיים.

SupermanZW

Well-known member
לא מטאבוליזם ולא נעליים, פעילות יתר של הפה!!!
האם אינך מכיר אנשים שאוכלים פחות ממך ולמרות זאת הם שמנים? האם אינך מכיר אנשים שאוכלים יותר ממך ולמרות זאת גם הם רזים? יש דבר כזה מטאבוליזם וקצבו משתנה מאוד מאדם לאדם, בין אם תכיר בכך בין אם לא.

משתפרת1

Well-known member
האם אינך מכיר אנשים שאוכלים פחות ממך ולמרות זאת הם שמנים? האם אינך מכיר אנשים שאוכלים יותר ממך ולמרות זאת גם הם רזים? יש דבר כזה מטאבוליזם וקצבו משתנה מאוד מאדם לאדם, בין אם תכיר בכך בין אם לא.
כל מה שטוב הוא לא חוקי, או לא מוסרי, או משמין

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
כל מה שטוב הוא לא חוקי, או לא מוסרי, או משמין
משתפרת, תרשי לי לתקנותך.
יש דבר אחד שהוא טוב, אפילו טוב מאד
והוא חוקי, לגבי המוסר, יש החושבים ככה ויש החושבים כיכי..
אבל כל הרופאים הדיאטיקנים והמסטיקנים תמימי דעים ואומרים שהוא דווקא שורף המון קלוריות.
במה מדובר?
את הרי ילדה גדולה, אין צורך לפרט, נכון? :-):

מקסים 45

Well-known member
משתפרת, תרשי לי לתקנותך.
יש דבר אחד שהוא טוב, אפילו טוב מאד
והוא חוקי, לגבי המוסר, יש החושבים ככה ויש החושבים כיכי..
אבל כל הרופאים הדיאטיקנים והמסטיקנים תמימי דעים ואומרים שהוא דווקא שורף המון קלוריות.
במה מדובר?
את הרי ילדה גדולה, אין צורך לפרט, נכון? :-):
ולעבנו הולך אחרי הלא מוסרי חחח

משתפרת1

Well-known member
ולעבנו הולך אחרי הלא מוסרי חחח
תשמע, כשעמדתי להשתחרר מבית החולים אחרי שנולדה בתי הרופא תדרך אותי ואמר: "שישה שבועות- לא לעשות מעשים מלוכלכים עם בעלך". עניתי לו שאנחנו קוראים לזה "מצוות ומעשים טובים" והוא כמעט נפל.
אז לענין המוסרי זה כנראה נתון לתפיסת העולם של אותו אדם...

אבי בן 1231

Well-known member
רוב אלה ששמנים שאני מכיר מספרים את הסיפור שיש להם נטיה להשמנה אך .................... כאשר אני רואה את כמויות המזון שהם בולסים אני מבין שכנראה זה מה שמכונה מטאבוליזם.
אנחנו למשל לפני הקורונה יצאנו הרבה לרקוד, במקום תמיד היה אוכל בכמויות באמת גדולות ויכולת לקחת כפי רצונך, אני הייתי ניגש לוקח לעצמי צלחת קטנה שם ממש מעט וגם זה לא תמיד, לפעמים הייתי מסתפק רק בקפה אך הייתי רואה איך השמנים לוקחים 2 צלחות מפוצצות באוכל, גומרים ועושים סיבוב שני ולפעמים יותר.
וכמובן יושבים כל הערב לא רוקדים ולא זזים.

מקסים 45

Well-known member

המרכיבים פשוטים.
זה טעים ברמות

למעלה