משחקי יום ראשון,לשרשר להודעה הזאת!!

Reshefgarcia

New member
משחקי יום ראשון,לשרשר להודעה הזאת!!

בלבד... כל הודעה שנוגעת למשחקים שמשודרים היום בלילה פילדלפיה-מיניסוטה אינדיאנאפוליס-ניו אינגלנד חייבת להיות מוצמדת לשרשור הזה... כל הודעה חייבת להכיל את סימן הספוילר,או שיופיע בה בכותרת "ספוילר" ובו שם המשחק... הודעות שלא יוצמדו לשירשור זה,ולא יכילו את סימן הספוילר,ימחקו מיידית,ללא התרעה... אנחנו בפלייאוף אנשים...אבקש לזכור שלא כולם רואים את כל המשחקים מיד והודעות נטולות סימנים יכולות,והורסות חאנשים את ההנאה... אנא... עיקבו אחרי כללי הפורום... ותהנו!!!!

ofribecker

New member
רשף, ברשותך

אני אשרשר את ההתיחסות שלי לעמידה ב"מפתחות" עם ספוילרים מתאימים בשרשור שכבר פתחתי לכך קודם.

videoman

New member
השידור נתקע כל הזמן!

אני (מנסה) לראות פילי-מיני ואי אפשר. התמונה קופאת כל הזמן. מישהו רואה טוב?????

Yo-man

New member
קולטס-פטריוטס (עוד לא התחיל המשחק)

וכבר "אופס". התחיל לרדת שלג בפוקסבורו... למה הבטן שלי מתכווצת ואני מתחיל להרגיש שמה שקרה בשנה שעברה עומד לקרות שוב ? אוי. שיהיה לפחות משחק טוב, ולא משהו מגעיל עם טעויות שיפוט (ע"ע הפאמבל/incomplete של ברייד מהשנה שעברה)

וואי וואי, אני רואה את התמונות

מהאצטדיון ולא מאמין. איזה מזל יש לפטס שבאה להם הסופה הזאת עכשיו. לדעתי לפייטון יהיה קשה אבל נחזיק לו אצבעות. דרך אגב, לגבי הטעות שיפוט נראה לי שהתכוונת למשחק של לפני שלוש שנים מול הכסופים. הזמן רץ מהר כשנהנים. יאללה, בועטים.

Amir BA

New member
../images/Emo58.gif פטריוטס- קולטס

משחק לא טוב של מנינג ואינדי עד עכשיו אבל רק 6-3 לניו אינגלנד....מקווה שפייטון התעשת על עצמו וההתקפה תתחיל לתפקד כמו שצריך. קרדיט גדול מאוד להגנה של הפטריוטס שמצליחים כל שנה לעשות את מה ששאר הליגה לא מתקרבת לעשות...לעצור את ההתקפה של אינדי (לפחות בינתיים)

Amir BA

New member
../images/Emo58.gif המשך

אני מוריד את הכובע בפני ביל בלצ'ק וקבוצתו. חשבתי שזו תהיה השנה של פייטון וחבריו אחרי עונה נפלאה, היה נדמה שאין אף קבוצה שתוכל לעצור אותם. עד שהגיעו לג'ילט סטדיום. בלצ'ק עשה זאת שוב השבית לחלוטין את מנינג והרסיברים שלו 20-3, 3 נקודות לקבוצה שהיה לה ממוצע של 32 במהלך העונה. לא יאומן כי יסופר.

הוליסטי

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את המשחק. אני די חדש בענינים השנה. איך ה MVP בקושי מתפקד ? אז מה, "למכבי אין הגנה ?" ציפיתי למשחק עם התקפות מרהיבות. קיבלנו משחק עם הגנות מצוינות. לפי מה שראיתי, הטובה על המגרש ניצחה. ודרך אגב, למה כולם אומרים שלאינדי הייתה עונה נפלאה ובסוף הם הגיעו לWC ? איך היה המאזן שלהם בסוף העונה ? לפיטסבורג ולפטריוטס הייתה עונה יותר נפלאה, לא ? האם הראש או הבטן דיברו כשכולם הימרו על אינדי ?

הוליסטי

New member
נ.ב.

יופי של פורום

JakeTheSnake16

New member
תשובות להוליסטי

לאינדי דווקא כן הייתה עונה מצויינת, הם סיימו עם מאזן של 12-4 ועם אליפות הבית שלהם, המאזן בקלות היה יכול להיות 13-3 אם הם היו עולים למשחק האחרון בהרכב הראשון שלהם, אבל זה כבר היה משחק חסר חשיבות מבחינתם. הם הגיעו לוואיילדקארד לא בתור וואיילדקארד אלא בתור האלופת בית שסיימה במקום השלישי. הקבוצה הטובה על המגרש אכן ניצחה, לפחות בתנאים שהיו. אני מאמין שאם המשחק היה באינדי, או לפחות המזג אויר היה יותר סימפטי אולי היינו רואים משחק יותר שקול. למעשה אני חושב שהסיכוי היחיד של אינדי לשנה הבאה זה אם הם ישיגו מאזן יותר טוב מניו אינגלנד לקראת הפלייאוף בשביל לארח את המשחק הזה (ומשום מה אין לי ספק שיהיה עוד משחק כזה בפלייאוף הבא) אתה שואל אם הבטן או הראש דיברו כשהימרנו על הקולטס? למען האמת, אני ציפיתי למשחק מאוד שקול (כמו זה שראינו בשבוע הראשון של העונה שנגמר 27-24 לפאטס) והאמנתי באמת שעם היכולת של אינדי בשבועות האחרונים, לעומת היכולת של הפאטס, שאינדי יכולים לנצח את המשחק הזה. נשאר לי תקווה אחת ביל קאוור, האוטובוס ורותליסברגררברר... Go Steelers. no back 2 back 4 Pats!

הוליסטי

New member
../images/Emo51.gif

תודה על ההארה וההערות. כמו שכתבתי, נכנסתי לעניינים בעיקר לקראת סוף העונה ובאמת לא זכרתי מאזנים. האמת שגם אני ציפיתי למשחק יותר שקול ממה שכן יצא לי לראות ולדעת. מזג האויר בהחלט היה משמעותי (זוגתי ראתה חלק וטענה שהחבר'ה שם פסיכים על כל הראש... רצים להם שם בשלג עם קצר. הם יצטננו
)

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif אבל היה משחק שקול

לפחות עד אמצע הרבע השלישי, כשהתוצאה עדין היתה 3:6 לפאטס. עד אז 2 ההתקפות לא עשו הרבה, וההגנות שיחקו ממש חזק. רק ה-TD האבסורדי של בריידי (שנחלץ מסאק, זרק מהצד ומצא שחקן ששניה לפני כן עמד כששני מגנים מכסים אותו) ואיבודי הכדור הגרוטסקיים של אינדי (לקחת כדור מהידיים של השחקן ?!?! בפליי-אוף ???) הכריעו את המשחק. נשבר הלב על ההפסד של אינדיאנפוליס, אבל אני מסיר את הכובע בפני ניו-אינגלנד שעושים את זה פעם אחרי פעם.
+
=
עכשיו נראה מה מחכה לנו ביום ראשון

הוליסטי

New member
נכון ../images/Emo58.gif

זה בהחלט היה משחק של הגנות. תמיד אהבתי לראות את ההתקפות המרהיבות, אבל היה כיף לראות משחק עם הגנות טובות. האם הפאטס בדרך לסופרבול ?

b i g t o m

New member
../images/Emo58.gif המשחק של אתמול

האמת התאכזבתי מהמשחק ציפיתי משתי תותחיות כאלה למשחק יותר מהיר ועם יותר נקודות אבל באמת ההגנה של שתי הקבוצות הייתה יוצאת מהכלל רק חבל שמאנינג במקום להוכיח את עצמו כMVP לטעמי די פישל והוכיח שהוא לא מסוגל להסתגל למצבי מזג אוויר שונים . כל הכבוד לפטס ורואים שמגיע להם וגם מתחילת העונה ראו את זה.

למעלה