משחקי מגאסון, מישהו מכיר:

AxBattler

New member
משחקי מגאסון, מישהו מכיר:

(מתוך אימייל שקיבלתי) 1. אין לי שמץ איך קוראים למשחק אבל הייתה בו מכונית אדומה קטנה שראו אותה מלמעלה. היו ארבעה שלבים, נדמה לי, שחזרו על עצמם עם כתמי שמן על הכביש לפעמים ומכונית צבעונית שצריך להכנס בה - מכונית בונוס. זה כל מה שאני יודע עליו. יש סיכוי? 2.נזכרתי בעוד משחק טוב. חלליות שדומה בעיקרון שלו ל-space invaders אבל בגרפיקה יותר טובה, והחייזרים לא היו עומדים בשורות אלא מסתובבים על כל המסך. תיאור די מעורפל אבל זה היה מזמן:)

XplowBoy

New member
כרגיל אני זה שיודע!

יש לי אותו בקלטת של מגאסון אני יחפש ויגיד לך את השם שלו, זה אחלה משחק

XplowBoy

New member
תשמע שם המשחק הוא

Desert Storm אחלה משחק! אני הגעתי בוא לשלבים מזה קשים! עם תשים אותו גם אני יוריד אני ישחק בו קצת

XplowBoy

New member
בקשר למשחק השני

יש לי גם את הקלטת שלו אבל היא נשברה לי אז נשאר רק הכרטיס ואין לי מגאסון כדי לבדוק מה השם שלו

XplowBoy

New member
יש מצאתי את הכיסוי!

קוראים למשחק Galaga אחלה משחק! מזה אהבתי אותו

XplowBoy

New member
עכשיו יש לי שאלה על משחק

תראו זה תמונה שהורדתי מהאתר המגאסון של המנהל, היה לי למגאסון שתי גירסות של המשחק הזה, אחד שאני משחק את הארנב הזה ואחד שאני משחק את סופר מריו... והוא לא היה היחיד היו לי בערך עוד 5 משחקים שסופר מריו מחליף את השחקן הראשי ואני מחפש אתר להוריד את הגירסה של המשחק הזה שמריו משחק או אתר שיש בוא עוד כמה גירסות מוזרות כאלה של מריו מישהו מכיר?

AxBattler

New member
אתה מדבר על האקים

יש המון האקים של משחקים. אתר לדוגמה עם האקים כאלה: http://www.i-mockery.com/romhacks/ בקשר למשחק DESERT STORM, אני לא חושב שיצא משחק בשם הזה לNES (מגאסון). אתה בטוח שזה השם של המשחק?

XplowBoy

New member
תראה צילום של הקלטת

זה הקלטת במיליון אחוז! המסוק הזה זה אחד הדברים שנתקלים בוא(שלא תחשוב שאני מתלבלבל במשחק) זה זה על בטוח

yoo

New member
אהם! אני רוצה לצאת חוצץ נגד...

ההשמצה של הרומים של הנינטנדו 8 ביט! ולא של החיקוי הישראלי/הונגקונגי הדפוק הזה!

yoo

New member
באותו נושא...

אני בדרך כלל מאוד מעריך את הידע שלך באטלר, אבל פשוט הגזמת שפתחת אתר עם רומים של נינטנדו ואתה משמיץ את החברה האדירה הזו וטוען שהם ל"מגהסון"...

eyalgr

New member
אתר להדיוטים,

לך תסביר להידוטים מה זה מגסון. הרעיון הוא למשוך אנשים לנושא האימולציה ורק אז לתת להם בקטנה.

AxBattler

New member
בדיוק

בניגוד ל VGפריק שהוא אתר הארדקור וקצת (מאד) קשה לעיכול לגולש הממוצע, מגאסון! הוא אתר שפונה למכנה המשותף הנמוך ביותר ומטרתו היא אחת: רייטינג. בינתיים התוצאות משביעות רצון.

yoo

New member
אוקי....

שמתי לב שגם אתה מסביר שהמגהסון הוא עדיין חיקוי... אפרופו, שמעו סיפור משעשע על מגה סאן סנטר הגנב המשוגע חסר החוש הכלכלי מקניון הזנב בראשל"צ... אחרי שהוא סילק אותי מהחנות שלו בגלל שלטענתו לכלכלתי לו את השטיח (חחחח אדיוט, גם לא קונים ממנו משהו רציני וגם כשמשהו בא הוא מעיף אותו) ראיתי אותו מוכר למשהו מכשיר מפגר שנקרא magason 2 ונראה בדיוק כמו הפלייסטישן 2 בעיצוב חיצוני, רק שזה מגה סון לכל דבר!!!! חחחחחחחחחחחחחחח

AxBattler

New member
ROAD FIGHTER???

יש לך אולי את הרום? כי אני לא מצליח למצוא אותו...

AxBattler

New member
אולי תצרף אותו כקובץ להודעה?

רק תשנה את הסיומת ל doc תודה.

למעלה