משחקי מחשב המבוססים על קומיקס

משחקי מחשב המבוססים על קומיקס

עולם הקולנוע והקומיקס הם לא היחידים שמחליפים בינהם כותרים. משחקי הוידאו גם נמצאים שם כצלע שלישית (רביעית אם מחשיבים ספרים ואין סיבה שלא). מהם משחקי הקומיקס האהובים עליכם? ומהם הקומיקסים המבוססים על משחקים שאתם הכי אוהבים? במשחקים אני חייב לציין את ספיידר-מן הראשון של הפלייסטיישן והמשחקים של מרוול נגד קפקום. בטח יש עוד, אבל לצערי משחקי קומיקס, כמו משחקי סרטים, סובלים בדרך כלל מבינוניות שמקורה בעצלנות מצד היוצרים שחושבים שמספיק לשים על הקופסא "סופרמן" כדי שאנשים יקנו. יש גם הרבה משחקים שהפכו לקומיקס, אבל לא ממש יצא לי לקרוא. טומב ריידר הכי מפורסם, אבל גם יש קומיקסים של רזידנט איוול וכל מיני משחקים של קפקום כמו סטריט פייטר וארצ'י קומיקס כמובן מוציאים קומיקס של סוניק. ביפן יש המון קומיקס לעוד יותר משחקים כמו קינג אוף פייטרס וכל מיני משחקים שאף פעם לא שמעתם עליהם.

Cartman

New member
אם מדברים על סטריט פייטר...

תיזהרו מהקומיקס הזה! קניתי את החוברת השנייה והיא פשוט מחורבנת, ואפילו הציורים לא כאלה מדהימים כמו שציפיתי מאודון. והמשחקים של קאפקום עם הדמויות של מארבל הם בהחלט אהובים עליי במיוחד, למרות שאני עדיין מנסה להבין מאיפה הקריצו את האיש קיפוד הזה והדיונון באחד המשחקים...

אכן...

אני יודע בדיוק על איזו דמויות אתה מדבר. לא מכיר אותם מהקומיקס ובאמת אין לי מושג למה קאפקום החליטו להשתמש בהם דווקא ולא בדמויות ידועות יותר. דרדוויל, למשל או אלקטרה. אפילו בלאק קאט וסקארלט וויטץ יותר טוב. לא יודע מה נכנס להם לראש או מה הם עישנו באותו יום...

Scum Bunny

New member
יותר מעניין מזה...

...הם משחקים עם השפעות עקיפות יותר של קומיקס. למשל, משחקים בהשראת המראה והסגנון של הקומיקס- מקס פיין למשל, עם קטעי המעבר בסגנון קומיקס שלו (או Quorentine, שעשה את זה שנים לפני כן). או המשחק האירופאי החדש VIII, משחק פעולה מגוף ראשון שנראה כאילו הוא מתרחש בתוך קומיקס- עם אפקטים קוליים במקומות המתאימים (באנג! וכאלה) וגרפיקת סל-שיידינג כדי שהכל ייקרה מצוייר. ויש כמובן משחקים שנכתבו על ידי אומני קומיקס. למשל Hosile Waters של וורן אליס, ללא ספק אחד ממשחקי המחשב הטובים ביותר אי פעם (שאף אחד לא שמע עליהם). ואם כבר, 2000AD נרכשה על ידי סטודיו קטן למשחקי מחשב, והם עומדים להוציא בקרוב משחק פעולה די מבטיח של ג'אדג' דרד.

VIEWTIFUL JOE

וויוטיפול ג'ו זה משחק מגניב לגיימקיוב ויש לי אותו והוא נורא מושפע מקומיקס ואחד המשחקים הכי יפים שאי פעם יצא לי לשחק. המשחק החדש של ג'אדג' דרד יצא פה וקיבל ביקורות פושרות שמקורן בעיקר בימבה של באגים...

למעלה