משחקי מילים

משחקי מילים

(לא רק ל-נשים) !!! מילים = םילימ לפעמים אפשר לחשוב הפוך , אם קוראים מילה מודגשת ראשונה במשפט בסדר הפוך , מתקבלת מילה מודגשת שניה אפשר להגיד ש-איש זה שיא ולכן אישה זה השיא אפשר ש-בוקר ישר ולא הפוך אחרת יש לך יום רקוב ואפשר ש-ערב יהיה ישר לא הפוך אחרת תרגיש ברע ואפשר להבין את המאמינים ש-חמש זה בעצם שמח וש-דג זה בעצם גד אפשר לראות שכל מה ש-בוטל זה לטוב אפשר שתרדוף בצע ואז ידבק בך עצב ואפשר שישאר לך טעם טוב אם תסתפק ולו רק ב-מעט אם יש בך דחף לא מובן סימן שיש בך פחד אפשר שתיהיה שפן ירא ואפשר שתיהיה לך נפש ארי אפשר להבין שאחד ל אלף הוא פלא אפשר שאתה כלום ואפשר שאתה מולך או שאתה מר ו-חמוץ או שאתה רם ו-צומח אפשר בחיים ללכת מ דחי אל דחי ואפשר ללכת יחד אם אתה אוהב ב רגש שגר זאת אל תיהיה שונא תיהיה אנוש תחשבו על זה

3VIVI

New member
שיחקת אותה ,מתושלח,,,חלש-ותם,,סתם.

אוהב 'מעט ב-'טעם מר ה'קרח הרג 'חרק ה'קיצוץ בתקציב לא הזיז ל-'צוציק בלילה 'חלם על 'מלח תם 'ו-נישלם עולמו של ה'מלשין דמו 'קרוש והוא עדיין 'שורק ויוי-יויו

שירוש תכנסי ותוסיפי

למקור של איתי סמואל... זו הברקה שלה ושם יש עוד כמה חמודים כאלה. מוצלחים.

gaia20

New member
אהבתי../images/Emo140.gif

../images/Emo150.gifמקור איתי: ויש המשך "שיא הרשת

להלן הלינק: http://www.drc.co.il/modules/forum/index.php?board=11;action=display;threadid=53 אתם מוזמנים לשם ... זה ממש נחמד (אגב זה המקור והוא נכתב ע"י בחורה מקסימה בשם איתי סמואל שגם לדעתי אחת מהאנשים שעוזרים לארגון בבנית האתר החדש)

טגורי

New member
מתושלח לא נכנסתי ללינק ההוא אבל

מה שכתבת מקורי מדליק - אהבתי. גאיה

גאיה התכוונת מה שאיתי כתבה מקורי

ומתושלח זכויות יוצרים ? משהו כזה. אבל אתה יודע מה ? נוכל אתה או אני לכתוב לאיתי בפורום שלה שהלופוסיונרים אהבו את מה שכתבה.. היא תשמח. ואני יודעת מניסיוני האישי שמאחורי האיש הקשיש-צעיר הלא הוא ידידי מתושלח עומד אדם מה זה נחמד --- שבמיוחד בימים האחרונים ממש מעודד אותי. תגיד בתור איזה מתושלח אחד שבטח יש לו קשרים מיוחדים עם ההוא למעלה - סה"כ אתם מכירים המון שנים ...
אין לך שיטה לקצר את הקיץ?

לאורר

לקצר את הקיץ - אין לי שיטה ! לאורר את כל החלקים שסובלים בגוף - יש ויש ! - חוף הים יש לו את הייחודיות שלו - ושם ישנם הרבה כאלו שסובלים מאנרגיית החום !!!!!!!!!!!

איך כותבים ב-וורוד-אדום ?

זאביתאולא - את הרי יודעת שה-לופוס זו מחלה של נשים בעיקר - תודה על כל המילים הטובות - הייתי צריך לכתוב את זה בוורוד-אדום כעדות לתהליכים פיזיולוגיים בגוף (בדרך כלל התהליכים האלו בולטים יותר אצל נשים !) זה עתה חזרתי מהליכה של כ-2 שעות על חוף הים = כל רגע = לנסות !!!

lupland

New member
You'r not alone

איזה קטע דוד. ואני הלכתי בחוף פולג בשעה 18:00 עד 19:00 כמעט עד מלון כרמל.אתה היית בבית ינאי? אם כך היה עלי ללכת עוד "כמה" ק"מ בלבד.... איזה תענוג דוד הא?

לופלנד - נידלקתי (על השם כמובן !)

זאביתאולא הדליקה אותי ! ואני חשבתי שאתה עסוק ב-סוכר ושוקולד ?!

lupland

New member
סוכר-המון בקפה.שוקולד...כמעט ולא

היי דוד. לא.לא הייתי עסוק ב-סוכר ושוקולד אלה בדברים אחרים.מקווה שבסוף השבוע נמצא את המוזה ונכתוב אותם כאן. עד אז....המשך שבוע נעים לכולנו אסף

למעלה