משחקי מכות אאוט?

משחקי מכות אאוט?

עד כמה יש מקום להרשות לילדים לשחק במשחקי מכות? זה בסדר שהם יושבים אחד על השני?

כן

זה תחום שאני מבין בו די הרבה. בעקבות משחקים אלימים (gta הוא הדוגמא המקובלת להם) שבהם אתה הורג שוטרים וסבתות חסרות ישע נעשו עשרות מחקרים רציניים ע"י אוניברסיטאות מכובדות ואף אחד מהמחקרים האלה לא הצליח להוכיח שום דבר וחצי דבר על כך שהמשחקים האלה מגבירים אלימות בקרב קטינים ומבוגרים. או במילים אחרות: הוכיחו שאם אתה רוצח סבתות במחשב אתה לא תעשה את זה במציאות. מקווה שזה עונה לך על השאלות

Jen74

New member
השאלה האם הכוונה למשחקי מכות בין חברים או...

משחקים בין אחים? אני לא נוטה להתערב יותר מדי כשהבנות שלי משחקות, רבות או מתווכחות ורק דואגת שהמצב לא יגלוש לאלימות ושאף אחת לא תיפגע. עם החברות שלהן הן לא מגיעות לסיטואציות אלימות, לא במשחק ולא מתוך כוונה לפגוע. מה הכוונה למשחקי מכות? שהם מחקים את קרבות ההאבקות שהם רואים בטלוויזיה? משחקים שוטרים וגנבים? לדעתי צריך להסביר לילדים שיש מכות שזה לא משחק כמו בעיטות, אגרופים ודברים דומים שעלולים להיות מסוכנים. מאוד משנה מה בדיוק כלול באותו משחק מכות.

אופס חשבתי שאת מדברת על משחקי מחשב../images/Emo3.gif

אני לא יודע בנוגע להרבה דברים אבל אם זה שני ילדים שמשחקים במכות לא לתת להם,תמיד אחד ייתן חזק מדי בלי כוונה ואז הם לא מדברים שבוע ואז משלימים ומשחקים שוב והכל חוזר.

בין אחים כמובן

אצלך זה בנות וזה בטח שונה מבנים, אצלי אין לי מושג את מי הם מחקים, הם רבים מכות לראות מי יותר חזק ובמהלך הקרבות הם יושבים אחד על השני.

Jen74

New member
אני מכירה את זה מהאחים שלי

בין אחי הגדול לאחי הקטן יש 13 שנים ובכל זאת, כשאחי הקטן היה בערך בן 6 הוא היה הולך מעין משחקי מכות כאלה עם האח הגדול והם היו יושבים אחד על השני, כן... גם הגדול, שהיה כבר בן 19 על הקטן... גם אצלי הבנות רבות לא מעט וזה כולל מכות וקרה לא פעם שהן ישבו אחת על השנייה אבל אצלן זה לא בגדר משחק אלא מתוך ריב.
אני משתדלת לא להתערב כל עוד אני לא צופה סכנה למי מהן.

19 מול 6 לא פייר:)

לי יש רק בנים (בינתיים) אבל אני ואחיותי כמעט לא היינו הולכות מכות פיזית, וכשזה קרה זה הסתכם בסטירות, אצל בנים זה יותר פיזי, בכל אופן תודה על ההרגעה..

למעלה