משחקי פוקר חינמייםפ באינטרנט ובארץ

nizuq

New member
משחקי פוקר חינמייםפ באינטרנט ובארץ

שלום, שיחקתי פוקר מול אנשים אמיתיים אתמול בפעם הראשונה בחיים שלי (עם כמה חברים) והיה פשוט מדהים! רציתי לדעת שני דברים: 1. האם יש מקומות בארץ שמשחקים בהם פוקר בחינם (קבוצה של אנשים) או על סכומי הימור ממש(אבל ממש) קטנים (שאפשר להגיע עם עשרה שקלים למשחק)? 2. האם יש לכם המלצות על משחקי פוקר חינמיים באינטרנט? שיחקתי עד עכשיו בשתי תוכנות- אחת ממש עלובה והשנייה נחמדה. מישהו מכיר תוכנה איכותית, נוחה וכיפית? תודה.

thewierdo

New member
poker stars

באינרנט. בארץ המשחק הוא דיי אנדרגרואנד.... מארגנים עם חברים בעיקר כי אתה לא רוצה להכנס למשחק עם מישהו שהוא כריש. תזכור שמעבר לקלפים ולז'טונים פוקר זה משחק של אנשים ואופי, תזהר עם מי שאתה משחק איתו.

כן ברור..

1. האם יש מקומות בארץ שמשחקים בהם פוקר בחינם (קבוצה של אנשים) או על סכומי הימור ממש(אבל ממש) קטנים (שאפשר להגיע עם עשרה שקלים למשחק)? כן ברור יש ליד אילת קזינו חינמי כזה , אם אתה נמשל מנצח שם אתה זוכה ב20 ש"ח זה כלום, טוב זה בדרום לא ליד אילת ממש, אבל רחוק. 2. האם יש לכם המלצות על משחקי פוקר חינמיים באינטרנט? שיחקתי עד עכשיו בשתי תוכנות- אחת ממש עלובה והשנייה נחמדה. מישהו מכיר תוכנה איכותית, נוחה וכיפית? כן ברור יש כול כך הרבה שאני לא יודע מאיפה להתחיל

nizuq

New member
תודה אחי

1. תודה! אני בספק אם אני אגיע לשם בקרוב אבל בכל זאת תודה. 2. מצאתי קודם תוכנה טובה- פוקר טילט אני חושב או משהו כזה...

nizuq

New member
תודה

אני יודע שזה משחק בעייתי, עד עכשיו שיחקתי רק עם חברים אבל רציתי לגוון בקטנה.

פלונית5

New member
שלום לכולם

הנני חדשה פה. בקשר למשחק פוקר באינטרנט כנס ל...WWW.GAMESCRID.COM יש שם המון ישראלים וזה על כסף מדומה אני מכירה המון חברה שיושבים שם שעות בין היתר יש שם גם ששבש און ליין. בתקווה שתהנה מהאתר.

למעלה