אני אעשה לכם קצת סדר
הרוב כבר הוסבר אבל רק כדי שלכולם יהיה ברור: ירידה זה ההגדרה למינמום באיי אין לשולחן. אין חובה לעשות רי פיל למינימום כשיורדים מתחתיו, אבל אפשר להוסיף כמה שרוצים מתי שרוצים (כמובן לא במהלך יד). יש אנשים שמשלמים פריפלופ עם המון ידיים מוזרות , אבל כן הגזמתם עם ה - J6,, במעט מאוד מקומות יש שחקנים כאלה היום וגם אם יש זה לא יותר מאחד. שוב - את הבליינד עצמו שחקנים ישלמו עם כל דבר כולל 27 , 48, J2 וכו' לפעמים, אבל רייזים זה כבר משהו אחר. כן ישלמו לכם עם ידיים בינוניות כמו AT , KJ וכו' רייזים גדולים.שחקנים כן יעשו 4 בט עם פוקט 77 וכל מיני מהלכים כאלה אבל זה כבר לא לא לגיטימי. בסה"כ כמו בכל שולחן יש שחקנים טובים יותר וטובים פחות, אבל היום קשה למצוא שולחן מלא בדגים באף פארטיה. מקסימום שניים בשולחן. לגבי מי שציין את תעשיית הפוקר ,הלא חוקית" - תחום הפוקר כולו לא חוקי בארץ, וגם משחק באינטרנט , כמו שציינת שאתה משחק, הוא לא חוקי בהגדרה ויכול להוביל לעונש על פי החוק במקרה שתתפס. אמנם לא אוכפים את זה בצורה מסיבית , אבל זה עדיין לא הופך את זה לשונה ממשחק בפארטיה. בכל מקרה כל הכבוד על ההישגים בטורנירים, בהצלחה בהפלגה, וכשתשוב אני ממליץ לך ללמוד ניהול בנקרול. ציינת שזו בעיה אצלך וזה פחות או יותר הדבר הכי חשוב שצריך ללמוד למי שרוצה לשחק על בסיס קבוע בסכומים סבירים ומעלה. ולבחור שפירסם, אין פה הרבה שחקנים שמשחקים לייב והקהל שלך נמצא בפורום השני, אני מניח שאתה מכיר אותו. כאן זה בעיקר שחקני אינטרנט, שחקני פייסבוק וילדי בונוסים... ואיגור ואני (-: