משחקי קש וטורנירים

kobe1976

New member
משחקי קש וטורנירים

כל יום משחקים קש בליינדים 5-5 ירידה 500 ממקסימום רייק 100 ש"ח. בונוס 150 ש"ח לשחקנים חדשים. המקום נמצא במרכז ראשון. הכל איכותי ומיקצועי. פינוקים כיד המלך. בימי חמישי טורניר פריזאאוט 350. פרטים נוספים ושמירת מקום. 0524513192

gil712

New member
מישהו יכול להסביר לי את השפה הזאת?

בליינדים 5-5? כלומר הביג בליינד והסמול בליינד הם 5? מה ההיגיון בזה?... ירידה 500 ממקסימום רייק 100? פריזאאוט 350? כמה העמלה וכמה הולך לפרסים?

yamenx

New member
מה לא מובן?

ירידה מ 500 ומעלה מקסימום רייק 100 ש"ח שזה 5% מהקופה רייק בטורנירים זה 20% כך ש 280 לפרסים ו 70 לבית 5-5 נהוג בכמה מקומות... לדעתי ההגיון בזה שהרוב משלימים ל 5

gil712

New member
אה, עכשיו הבנתי

אם הרווחתי מעל 500 אז באה דיילת ויורדת לי? כשמישהו אומר לך שהוא לא מבין מושגים, או שתשתוק, או שתענה לעניין. אל תרשום "מה לא מובן" כמו חכמולוג. מה זה לעזאזל ירידה מ-500 ומעלה? הרוב משלימים ל-5? בהנחה שברוב הידיים יש העלאה, אז הסמול בליינד בדר"כ מתקפל ופה הוא יפסיד 5 במקום 2/3.

b.o.b

New member
חחח, בהחלט ניסיון מקורי

בכל מקרה, הכוונה ב"ירידה" היא לסכום הכניסה של המשחק. הם מעוניינים לקבוע סכום מסויים גם לאקשן, גם שיהיה שווה לכולם(לא רוצים שורט סטאקס). לגבי הבליינדים, המטרה היא אחרת, ליצור מההתחלה הרבה יותר כסף בקופה. מה שאומר יותר אקשן, קופות גדולות יותר מה שאומר הרבה יותר רייק וכך כמובן המקום מרוויח יותר. מה שאמרת הוא נכון, אם יש העלאה, הבליינדים ייגנו יותר או לחילופין ינסו יותר לגנוב את הקופות על ההתחלה. למרות שאני לא מדבר מניסיון אישי, ממה ששמעתי ב"פרטיות" אנשים נותנים רייז התחלתי של X6 - X30 וחצי מהשולחן משווה פריפלופ עם J6 אוף וכו'( אני מקווה שאני מגזים ).

gil712

New member
תודה, תגובה לעניין!

לגבי הירידה, אני מניח שהכוונה היא לא רק כשמתישבים לשחק אלא לפני כל יד (אם הפסדתי וירדתי מתחת ל-500 אז אני חייב להשלים ל-500 כדי להשתתף ביד הבאה). רייז התחלתי של X6 - X30 וחצי מהשולחן משווה פריפלופ עם J6 אוף? איפה נרשמים?

b.o.b

New member
שאלה טובה

מבחינה טכנית נראה לי מאוד מסרבל, אני מניח שלא מחייבים ברוב המקומות לקנות ישר אחרי שירדת קצת מ500. לא מכיר פארטיות, משחק עם חברים שאצלנו הדברים שפויים יותר. צריך להיות עם כיס מאוד עמוק בכל מהמקומות האלה, כי J6o מול AKs לא עוזר לך הרבה אם לא פגעת בפלופ. אתה משחק גם באינטרנט? בסופו של דבר אני אוהב את האינטרנט מאשר לייב, זמין יותר והרבה יותר אקשן, אני מאוד אוהב לגוון בלייב ולשחק עם חברים, אבל בשורה התחתונה אני מוצא יותר יתרונות לאינטרנט.

gil712

New member
צחקתי לגבי "איפה נרשמים?" ../images/Emo13.gif

אני מתרחק ממקומות כאלה, סתם עניינו אותי המושגים האלה. אני משחק בעיקר באינטרנט. יצא לי להיות בטורניר חובבנים (emop אם שמעת עליו) ביולי האחרון בברצלונה, אחרי שהרווחתי לא מעט כסף בויקטור צ'נדלר. זו היתה הפעם הראשונה שלי בלייב (חוץ מכמה משחקונים מצ'וקמקים במילואים, אבל זה לא ממש נחשב), וחוץ מזה שהתרגשתי, גם היה לי חוסר מזל (K-K לפני הפלופ מול 9-9, כמובן שהיה 9 בפלופ, אח"כ A-T עם פלופ T-X-Y, אול אין מול K-Q, כמובן שהגיע Q בטרן), אבל למחרת שיחקתי בשולחנות קש, שיחקתי עם 200 יורו והרווחתי 3000 יורו (מזל של מתחילים?...). למחרת הלך לי בדיוק הפוך, ואחרי 800- יורו הבנתי שאני לא ארוויח באותו יום אז הלכתי
. מחר (יום חמישי) אני אהיה בהפלגה עם הטורניר של הפוקר לישראלים, נקווה שילך לי טוב. הבעיה (שלי לפחות) עם האינטרנט זה שזה קצת מונוטוני והרבה פעמים קשה לי לשמור על ריכוז.

b.o.b

New member
מכובד מאוד

הטורניר לברצלונה היה דרך סטלייט באינטרנט או שפשוט ברווחים קנית כרטיס? שיהיה הרבה בהצלחה בסופשבוע, יש לי כמה חברים שגם יהיו שם. אני מבין מאיפה ההרגשה של המונוטוניות, כי בתחילת טורניר אתה תשחק המון פעמים בהילוך של autopilot , מצד שני מניסיון אני רואה שכשאני משחק ככה בהתחלה ממש ABC פוקר ולא מנסה להמציא את הגלגל בכל יד מחדש, אני מגיע עמוק בטורניר ואז שם כבר אפשר לשחק אחרת בהתאם לנתונים על השחקנים, תדמית בשולחן וכו'. יש פעמים שאני מנסה להוסיף משהו נוסף למשחק שלי וזה מחרבש לי כמה ימים\שבועות בגלל זה, אבל אני מאמין שזה שווה בטווח הארוך.

gil712

New member
הגעתי למקומות גבוהים בטורנירים הגדולים

הגעתי 3-4 פעמים למקומות 3-7 בטורנירים של ה-50,000 יורו ומעלה והרווחתי באותו חודש קרוב ל-4000 יורו. מזה שילמתי 1100 יורו על הטורניר. אח"כ היתה לי תקופה של 2-3 חודשים שהיתה פשוט נוראית, וגם ניהלתי את הכסף שלי בצורה מחפירה (זה העקב אכילס שלי) והפסדתי כמעט הכל. היום אני בונה את הכל מחדש.

kobe1976

New member
פשש איזו בורות

ירידה 500 זה המינימום בפריטה הראשונה וזה על מנת לשמור על איכות המשחק שלא כל פלופ אנשים ידחפו אול אין עם שורט סטאק. זה הולדם ולא בלק ג'ק. מיותר לציין שלא צריך להשלים ל500 אם יורדים מתחת, לא יודע איפה שמעתם את השטות הזאת. באמת שלאור התגובות בפוסט הזה אנחנו לא בונים על שחקנים מכאן. אבל אשמח לנדב לכם קצת אינפורמציה על מנת שתוכלו להדביק את הפער מקהילת הפוקר בארץ. אלה מושגים הכי בסיסים שקימים, אין לי מושג איך אתם משחקים פוקר.

gil712

New member
אני שמח בבורותי בכל הקשור לתעשיית הפוקר הלא..

..חוקית בארץ. "באמת שלאור התגובות בפוסט הזה אנחנו לא בונים על שחקנים מכאן" - מצויין, אתה מוזמן להפסיק לפרסם פה. "אבל אשמח לנדב לכם קצת אינפורמציה על מנת שתוכלו להדביק את הפער מקהילת הפוקר בארץ. אלה מושגים הכי בסיסים שקימים, אין לי מושג איך אתם משחקים פוקר." - תודה, אבל ממה שהתרשמתי מקהילת הפוקר בארץ, רובם כמוך, פלצנים מלאי אגו שחושבים שהם המציאו את המשחק. אבל אם גם אצלך השחקנים משווים הימור של x30BB עם J-6 כנראה שיש לי מה ללמוד מכם...

NoEgo

New member
אני אעשה לכם קצת סדר

הרוב כבר הוסבר אבל רק כדי שלכולם יהיה ברור: ירידה זה ההגדרה למינמום באיי אין לשולחן. אין חובה לעשות רי פיל למינימום כשיורדים מתחתיו, אבל אפשר להוסיף כמה שרוצים מתי שרוצים (כמובן לא במהלך יד). יש אנשים שמשלמים פריפלופ עם המון ידיים מוזרות , אבל כן הגזמתם עם ה - J6,, במעט מאוד מקומות יש שחקנים כאלה היום וגם אם יש זה לא יותר מאחד. שוב - את הבליינד עצמו שחקנים ישלמו עם כל דבר כולל 27 , 48, J2 וכו' לפעמים, אבל רייזים זה כבר משהו אחר. כן ישלמו לכם עם ידיים בינוניות כמו AT , KJ וכו' רייזים גדולים.שחקנים כן יעשו 4 בט עם פוקט 77 וכל מיני מהלכים כאלה אבל זה כבר לא לא לגיטימי. בסה"כ כמו בכל שולחן יש שחקנים טובים יותר וטובים פחות, אבל היום קשה למצוא שולחן מלא בדגים באף פארטיה. מקסימום שניים בשולחן. לגבי מי שציין את תעשיית הפוקר ,הלא חוקית" - תחום הפוקר כולו לא חוקי בארץ, וגם משחק באינטרנט , כמו שציינת שאתה משחק, הוא לא חוקי בהגדרה ויכול להוביל לעונש על פי החוק במקרה שתתפס. אמנם לא אוכפים את זה בצורה מסיבית , אבל זה עדיין לא הופך את זה לשונה ממשחק בפארטיה. בכל מקרה כל הכבוד על ההישגים בטורנירים, בהצלחה בהפלגה, וכשתשוב אני ממליץ לך ללמוד ניהול בנקרול. ציינת שזו בעיה אצלך וזה פחות או יותר הדבר הכי חשוב שצריך ללמוד למי שרוצה לשחק על בסיס קבוע בסכומים סבירים ומעלה. ולבחור שפירסם, אין פה הרבה שחקנים שמשחקים לייב והקהל שלך נמצא בפורום השני, אני מניח שאתה מכיר אותו. כאן זה בעיקר שחקני אינטרנט, שחקני פייסבוק וילדי בונוסים... ואיגור ואני (-:

Kgt1

New member
לאיזו קטגוריה אני נכנס? כי אני ממש אוהב

בונוסים...

למעלה