משחקי שבוע 11
....

Reshefgarcia

New member
משחקי שבוע 11 ../images/Emo50.gif....

עוד שבוע ב NFL שבאופן אישי,אני מקווה שיספק משחקים מרתקים ומצוינים כמו אלו שהיו השבוע... 1) אטלנטה מתארחת בניו יורק (ג'ייאנטס) מייקל ויק,האיש והרגליים יחפש להחזיר לעצמו את תואר "האיש עם הסקראמבל הכי קטלני" שנשדד ממנו השבוע ע"י דונובן "14 שניות" מקנאב,הוא יאלץ לעשות את זה מול ההגנה ההולכת ומשתפרת של הענקים,ולפי הודעת המאמן...הסטארט הראשון של המאנינג הצעיר...איליי... האם ישתווה לאחיו ואביו? רק הזמן יראה,חובת ההוכחה תהיה עליו החל מיום ראשון... 2) ניו יורק (ג'טס) בקליבלנד תרימו גבות...תרימו... אבל משחק חוץ,בלי פנינגטון מול קבוצה שעושה צרות לקבוצות טובות ממנה,והגבילה את הפנומן החדש של הליגה "ביג" בן ל 120 יארד באויר בשבוע שעבר...יכול להיות מעניין...במיוחד אם גארסיה יפסיק לזרוק חטיפות במרחק 2 יארד מהאנדזון... 3)טנסי בג'קסונוויל נכון,טנסי לא הקבוצה שהיו בשנים האחרונות,ונכון הם במאזן שלילי העונה,במקום האחרון בבית...אבל ההגנה של ג'ף פישר עדיין מתפקדת ומחניקה כצמיד...וג'קסונוויל חייבים ניצחון כדי להשאר צמודים לאינדיאנפוליס המובילה את הבית... 4) ניו אינגלנד בקנזס סיטי... במשחק שלי נראה יכול להיות יותר מעניין ממה שנוטים לחשוב... נכון,קנזס במאזן שלילי,אבל הם שמים נקודות בכמויות על הלוח כמעט כל שבוע,ובשבועות האחרונים נראה כאילו ניו אינגלנד מתקשה קצת בהגנה (להוציא המחזור האחרון,אבל באפאלו זה לא חוכמה העונה)...האם באנקר או שמא תהיה כאן הפתעה ??? שיקולים רציניים נתנו לבחירת המשחק של גרין ביי מול יוסטון...בעיקר בעקבות היכולת של יוסטון להציק לקבוצות עדיפות ולעשות להן את המוות...אבל אז הסתכלנו אחורה וראינו שההגנה של יוסטון חטפה 80 נקודות בשני המחזורים האחרונים...ומול גרין ביי שנמצאת בכושר בחודש האחרון,נראה לנו שכדאי לא לבחור את המשחק הזה... תהנו כולכם... ובהצלחה...

Reshefgarcia

New member
שינוי בחירה...

במשחק הראשון,אני משנה את בחירתי לאטלנטה,כך שהניחושים שלי כעת הם... 1)אטלנטה 2)ג'טס 3)ג'קסונוויל 4)פטריוטס

LuCkY SoB

New member
שלי

1. ג'איינטס. נמאס לי ממייקל ויק והפאלקונס שלו. אני הולך עם הענקים הפעם. 2. בראונס. הג'טס נראים רע בלי פנינגטון, ובחוץ נגד קליבלנד הם יפסידו. 3. ג'קסונוויל. טנסי פשוט גרועים. הייתם צריכים להכניס פה את גרין ביי-יוסטון. משחק הרבה יותר מעניין. 4. צ'יפס. קנזס משחקים בראש החץ, במאנדיי נייט, עם פריסט הולמס שיחזור מפציעה. לא נראה לי שהם יפסידו את זה, למרות ההגנה המסריחה שלהם.

Yo-man

New member
תודה, רשף. הינה מה שאני חושב

1. אטלנטה. אני לא חושב שמאנינג יצליח להשתלט על ההתקפה מול קבוצה כמו אטלנטה, וגם אם כן - ההגנה של ניו-יורק בלי סטרייהם לא תצליח להכניע את מייקל "יו, תראו כמה שאני מהיר" ויק. 2. קליבלנד. תרימו גבה, אבל בלי המנהיג שלהם ניו-יורק היא קבוצה שמאוד קל לה להתקפל. וכמו שרשף איזכר - ההגנה של הכלבים לא רעה השנה ולגרסיה יש יופי של מה להוכיח השבוע (לפני שהוא מסיים את הקריירה שלו). אני הולך על ה-under dogs. 3. ג'קסונוויל. טנסי נראים כאילו הם חזרו לבטן של אמא שלהם בלי מק'ניר. כאילו אין להם קבוצה... נראה מה יהיה איתם השבוע, ולא אכפת לי לאבד פה נקודה אם הם יחליטו להפתיע. רק שלא נראה לי... 4. קנזס סיטי. אני מוצא שלא משנה מול מי ניו-אינגלנד שמחקים, אני מהמר נגדם... זה לא משהו מכוון, אני באמת מאמין שיש איך לנצח אותם, למרות שהם חזקים מתמיד. הענין עם הבריידי באנץ' הוא שהם לא שמים המון נקודות בדרך כלל, אלא רק מספיק כדי לנצח (כשזה לא מול קבוצות כמו באפלו). קשה לי לראות אותם מגיעים ל-35 השבוע, וקל לי לדמיין את KC עושים את זה. נראה איך ילך. שיהיה בכיף

Yo-man

New member
הערה לגבי השידורים

ב-METV משדרים את ג'טס-קליבלנד ב-20:00, וב-23:15 את אטלנטה-ג'איינטס. וכמובן שמשחק יום שני בין ניו-אינגלנד וקנזס סיטי משודר, מה שאומר שחסר רק שבפוקס ישדרו את המשחק של טנסי-ג'קסונוויל, וכל המשחקים שבחרנו ישודרו

dbroncos

New member
ההימור שלי

אני לא מרים גבה אחת, אני מרים הרבה גבות. בעיקר, כי הייתי בטוח שפילי השבוע נגד הג'ינטס. אופס. 1. אטלנטה. מנינג ג'וניור יתחיל מול הגנה תוקפת, ולהגנה שלו תהיה בעיה לרדוף אחרי ויק. 2. קליבלנד. קבוצה אחת עושה את המקסימום שהיא יכולה ויש לה קווטרבק אמיתי, והקבוצה השנייה לא מממשת את הפוטנציאל שלה, ואין לה קווטרבק בכלל. 3. טנסי. אייר מקנייר חוזר, וג'רארד יצטרך לעבוד קצת השבוע מול הגנה סבירה. 4. הפאטס. נכון שזה במנדיי נייט, בחוץ, אבל קנזס בלי הכומר והעונה arrowhead האיום הוא ממש לא מבצרה. מה עוד שהם נגד קבוצה שרגילה לקור,

joseywales

New member
שלי.

1 :ג'יאנטס ,מת לראות את מאנינג החדש ב NFL (שונא את Vick ואת מה שעשה לגרין ביי בפלייאוף לפני שנתיים ) 2 :קליבלנד (חולשה ל גרסייה ולאן שהגיע כגלל Owens ) 3 :טנסי, המאזן גרוע אך אייר מק'נייר פשוט תותח ! 4 :ניו אינגלנד, הם פשוט טובים !!! 5 : גרין ביי (לא יכולתי להתאפק,זו הקבוצה שלי)

JakeTheSnake16

New member
אוקיי

1. אטלנטה 2. ג'טס 3. ג'קסונויל 4. ניו אינגלנד בחרתי בשלוש קבוצות חוץ השבוע.מעניין.

Jerzet

New member
להלן הבחירות

1) אטלנטה תעשה קציצות מהמנינג הצעיר. אטלנטה. 2) קליבלנד. הם לקחו את פילי עד הסוף לפני שבועיים בבית. הג'טס הרבה פחות מאיימים. 3) ג'קסונוויל. הם מוצאים דרך לנצח. וטנסי אחרי הפסד קשה לקבוצה שלי!!! Go Bears! 4) ניו אינגלנד. אני כבר לא מופתע משום דבר שהם עושים. בריידי ימצא דרך לנצח. למרות שקנזס סיטי היא גם יכולה לנצח פה.

Blood

New member
שלי

1. פאלקונס בגדול 2. בראונס 3. טייטאנס 4. הפטריוטס גומרים את המשחק ברבע השני, בדרך לניצחון ב-17 הפרש (שבוע שעבר הימרתי על 28 הפרש לפילי, וצדקתי...)

roniway1

New member
הבחירה שלי :

1. ניו יורק ג'ייאנטס 2. ניו יורק ג'טס 3. ג'קסונוויל 4. ניו אינגלנד

וואי וואי וואי, העסק מתחמם!!!!

1. ענקים. אני אוהד שלהם ולא יכול אחרת. 2. ג'טס. אני מהמר עליהם סתם כדי שלא ייצא לי ארבעה הימורי בית. לדעתי הם יפסידו אבל בכל זאת. (טיפשי, לא?) 3.ג'קס. טנסי פשוט חלשים. 4. KC.

למעלה