משחקי תפקידים! הייתי ונהניתי../images/Emo42.gif
הייתי אתמול בכנס הפניקס של משחקי תפקידים ודומיהם... היה כינסון בקושי, ושאלו אותי למה אני מתחילה דווקא שם ולא באחד הכנסים הגדולים. טוב, צריך להתחיל מתישהו, לא?
קודם כל, ממש ממש נהניתי! הוספתי קישור להסבר קצר על מה הם משחקי תפקידים, בטח יש כמה יותר מקיפים היכנשהו ברשת. בגדול יש מנחה שמציג את העולם שנמצאים בו ואת המצב של הדמויות כרגע. כל אחד משחק דמות אחרת שהוא בחר או שנתנו לו. עדי לקבוע אם הצלחת במשהו אז או שהמנחה מחליט, או שמטילים קוביה (מי מהילדים האבודים יכנס ראשון לאוהל של האינדיאנים כשהם מתחילים לריב? מטילים קוביה. האם ה"מקגיור" של החבורה הצליח להכין חרב מחבל ודבק 4 שניות? מטילים קוביה) ויש גם שיטות עם שלל חישובים והטלת קוביה. הייתי בשני משחקים שונים, אחד היה משחק די הזוי עם קלפי טארות, כל אחת מהדמויות היה פעם קלף והיה צריך לגלות איזה קלף הוא היה
. המשחק השני היה על ארץ לעולם לא. כל הדמויות היו ילדים אבודים. בבוקר פיטר פן נעלם ואנחנו יצאנו לחפש אותו. היה משחק ממש מצחיק וכייפי.
הייתי אתמול בכנס הפניקס של משחקי תפקידים ודומיהם... היה כינסון בקושי, ושאלו אותי למה אני מתחילה דווקא שם ולא באחד הכנסים הגדולים. טוב, צריך להתחיל מתישהו, לא?