משחקי תפקידים

Speed_M

New member
משחקי תפקידים

שלום לכולם... אני לא יודע אם זה המקום לכתוב על משחקי תפקידים אבל זה פנטזיה אז אני משער שכן... שמעו, אאני גר בקדימה, זה ליד נתניה, מי מכם שמתעסק בנושא של משחק התפקידים... מאיפה אפשר להוריד את האוגדן של מו``ד המהדורה השלישית??? ויותר טוב, מישהו יודע אם יש חנות בסביבתי שמוכרת את הדברים הללו??? שמעתי דיי מזמן על חנות בתלמונד אבל אני מה זה לא בטוח... אז אני אשמח לאישור על זה ועל פרטים של מיקון החנות... ובמעמד זה אני רוצה להודיע לכולם... שחקו RDND זה יותר כיף מכל מה שאיי פעם חלמתם עליו... זה ממש קל להכין חרב או כל נשק אחר. פשוט שחקו זה כיף. אה כן, כמעט שחכתי... אני אשמח גם לדעת על אנשים שגרים בסביבתי ורוצים לפתוח קבוצה של לא משנה איזה משחק או לעשות סישן חד פעמי של פרי פורם או כל דבר... כל דבר יתקבל בשמחה... ביי.

דרגורן

New member
טוב אני לא יודע מה דעת הייזל אבל,

יש לי מספר תשובות: 1. אני לא מכיר חנויות שמוכרות את המהדורה השלישית אבל אני מכיר את היבואן של הרבה מאד סיפרי חוקים של משחקים כולל ADND המהדורה השלישית, STAR TREK הדור הבא, VAMPIRE THE MASACER, SHADOWRUN, ועוד רבים וטובים!!!! שמו דרור ואם אתה רוצה את מספר הסלולרי שלו אתה יכול לשלוח לי מייל, אלא אם הייזל תאשר לי באופן חד פעמי לפרסם מספר טלפון.... 2. RDND לא עד כדי כך כיף בגלל הרעיון שעומד מאחוריו - אם אני קוסם ואני ``מטיל`` קסם, כל לוחם יכול להתעלם ממנו ואז כל הכיף הולך... כאשר יהיה אפשר לשחק במציאות מדומה אז RDND יהיה הרבה יותר טוב....

הייזל

New member
אין לי בעיה עם משחקי תפקידים רק

תזכרו כמה דברים: 1. למשחקי תפקידים יש פורומים משלהם ושמעתי שזה של וואלה מאד מוצלח. 2. נסו לכתוב עם כמה שפחות שגיאות כתיב. זה צורם לי בעיניים. אה וכן לא מפרסמים פרטים איישים בפורום אלא אם כן אתם רוצים שכל מטורף מצוי (ויש כאלה) ישתמשו בהם.

למעלה