משחקי NTSC על מכשיר PAL

nanpa

New member
משחקי NTSC על מכשיר PAL

שלום אני בעל פלייסטיישן 2 מסוג אירופאי, הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי לאפשר הפעלת משחקים מסוג אמריקאי על המכשיר(אני לא מתכוון לחכות עד מאי לפיינל פאנטזי 10!!!!!!), הייתי מעדיף שאנשים שמכשירם עבר את ה"טיפול" והם ממליצים עליו יגיבו, לפני כמה זמן היה נושא דומה ושם הגיבו רק סוחרים שהמליצו על הסחורה שלהם. אני מחפש הסבה פשוטה וזולה(לא בהכרח..) שלא עושה בעיות ומאפשרת להפעיל גם משחקי פלייסטיישן וגם פלייסטיישן 2 אמריקאים על מכשיר ארופאי. תודה

*גלעד*

New member
נכון שזו פשוט מכה?

אלא אם כן אתה מוכן לשחק בצריבה של FFX, אין אפשרות זולה ידועה כרגע להפעיל משחקים מקוריים מסוג NTSC. כמוך גם אני מיואש מהעובדה שצריך לחכות עוד יותר מחצי שנה למשחק הזה, אבל מה כבר אפשר לעשות? בפברואר יוצא Metal Gear Solid 2, זה יחזיק אותי... כמובן שתמיד תוכל להתפשר על צריבה של המשחק...

nanpa0

New member
../images/Emo122.gif

אוף.. אני לא מבין גדול בפלייסטיישן, אבל נכנסתי לאתר של מוד צ´יפ (www.modchip.ca) וראיתי שהם מוכרים מין דיסק שאמור לפתוח את המכשיר לכל שיטות השידור זה שווה משהו? כי אני מעדיף שלא יפרקו לי את המכשיר בשביל משהו שאולי יצליח להפעיל את המשחק ואולי לא. ולגבי צריבה - זה בטח יוריד מהאיכות של המשחק ובטח ידלג על הFMV המדהימים ואני לא בטוח שאני רוצה את זה.. אני כבר שוקל לנסות למכור את הפס2 שלי ולקנות אמריקאי מהאינטרנט אני נואש, כבר לא אכפת לי כמה זה יעלה - אני רוצה פפ10 ועכשיו!!

*גלעד*

New member
אין לך מושג...

לגבי הצ´יפ הזה שמרכיבים לך במכשיר, שמתי אחד בעצמי, אבל אין לי אותו מספיק זמן כדי לדעת אם יש סיכוי שזה ידפוק לי את המכשיר או לא. בכל מקרה, כרגע, למיטב ידיעתי, אין צ´יפ כזה שיכול לאפשר לך לשחק משחקים מקוריים בשיטה אמריקאית. הדבר הכי טוב הוא לשחק צריבות, ואני יכול להבטיח לך שיורידו FMV, ואל תאמין לאף אחד שאומר לך אחרת. בהתחלה כשקניתי את ה PS2 שלי, חשבתי שהמשחקים הצרובים הם מלאים, אבל גיליתי שאני תמים - חותכים מהם את כל מה ששווה במשחק. אני יודע את זה כי לאחרונה אני נכנס לכל האתרים הנחשבים בנושא הזה ומקבל את כל המידע הטכני שאני צריך, כולל הוראות ומסמכים כיצד לעשות זאת בעצמי. כמובן שיש משחקים שזה לא עקרוני כל כך אם יש סרטים או אין, כמו מרוצי מכוניות למיניהם... אבל FF10.. גם אני וגם אתה יודעים שאין סיכוי שתרצה את המשחק הזה בפחות מאיכות של המשחק המקורי.. יש אפשרות לשחק צריבות שנצרבו ע"י צורב DVD, שהוא יקר להפליא כידוע לך, ועם זה אין לי כל כך נסיון. אלא צריבות של המשחק כולו בשלימותו, וניתן להריץ אותן גם כן באמצעות הצ´יפים הקיימים. מבחינתי, אני לא מתכנן לנסות להשיג גירסת DVD צרובה של FF10, כי זה מבחינתי משחק שצריך לקנות מקורי. ההמתנה משגעת... אז התחלתי לשחק FF6 שוב :) אגב, אם אתה מאלה שעדיין אפילו לא שיחקו את FF6, זה חובה.

למעלה