משחקקקקק חדש!!!!

ט ל i i ש

New member
משחקקקקק חדש!!!!

אוקיי אם פתאום היו מודיעים לכ שיש לכם רק עוד 5 ימים למות מה10 הדברים האחרונים שהיייתם עושים?!

Drorrrrrr

New member
אונס, גונב, רוצח, מבקש ../images/Emo60.gif

סליחה מכל מי שפגעתי בו לפני, ומתאבד.

crazy4tc

New member
אונס?!?!?!?!../images/Emo4.gif

דרור, יש דרכים אחרות להיפטר מבתולייך אתה יודע...
אני הייתי.... אממממממ... נפרדת מכל האנשים שאני אוהבת עושה את כל הדברים שרציתי לעשות ולא הספקתי, כמו... ללכת להופעה של דה קולינג!!!!!!!
לפגוש את אלכס
לגרום לירידת המורדים משידור
מוצאת לי איזה מישהו חמוד לבלות איתו
וזהו!!!!!!!!!!!! נראה לי שזה יספיק לי... אההה וכמעט שכחתי, מוצאת מרפא למה שזה לא יהיה שאמור להרוג אותי עוד 5 ימים!!!!

Charmed 4ever.

New member
10 דברים?! ../images/Emo54.gif

הייתי אומרת לאהוב ליבי *חסוי למען ולא יהיו בעיות מיותרות עם זה* שאני אוהבת אותו, נפגשת איתו ומנשקת אותו, ושוהה איתו יום שלם אני מניחה.
הייתי מראה לכולם את הכשרון שלי, בכל דבר שהוא זתומרת והופכת לשחקנית, גם אם זה ליום אחד, זה החלום שלי ואני אעשה הרבה מאוד כדי להגשים אותו.
הייתי מתקשרת ונפגשת עם כל מי שאני יכולה ומכירה כדי להגיד להם שאני אוהבת אותם ומצטערת על כל מה שאי פעם עשיתי.
הייתי אוספת את כל הדברים היקרים לי ביחד, עם חלקם הייתי מבקשת להקבר ואת השאר הייתי מורישה למישהו שאני יודעת שישמור אותם לעד.
הייתי מציירת ציור אחרון עם הרבה רגש, עצבות והשראה.
הייתי כותבת שיר אחרון עם הרבה רגש והשראה ומבקשת שידאגו לכך שילחינו אותו.
הייתי נוסעת ליום אחד עם ההורים שלי לטיול למקום בטבע ועושה מסלול קליל וכיפי.
הייתי אוכלת את הדבר הכי טעים בעולם (אני לא יודעת מה, אבל הכי טעים בעולם).
הייתי מחבקת את המשפחה שלי ואומרת להם שאני הכי אוהבת אותם בעולם.
הייתי הולכת לישון כדי לא להרגיש את עצמי מתה. ואז כמובן שהייתי מגלה שאני בכלל לא עומדת למות ויהיו לי אחרי החמישה ימים האלה את חמשת הימים הכי נפלאים בעולם. יום אחד עם אהוב ליבי, יום אחד עם המשפחה בטיול, יום אחד מגשימה את החלום שלי, יום אחד לדבר עם כל מי שאני מכירה ויום אחרון של כתיבה, ציור, אכילה ושינה!
אני אפילו לא רוצה לחשוב על המוות בשביל זה היה הסיום האופטימי שלי.

Charmed 4ever.

New member
וכמובן שבתוך הסעיף של ../images/Emo54.gif

ההפיכה לשחקנית נכלל גם לפגוש שחקנים לרוב, האלילה שלי, הולי מארי קומבס ממכושפות, אלכס גם יהיה שם איפשהו, ג'רי אוקונל הפשוש ועוד כל מיני מושאי הערצה שלי.

גל GS

New member
אולי גם אני הייתי אונסת../images/Emo110.gif

את אלכס כמובן!!!!

adi u

New member
לזה את קוראת משחק..לא נורא נשתף פעו

לה...
אומרת לט'(שם בדוי...) שאני אוהבת אותו...
מנשקת את ט'
מתנקשת בחייו של סבלימינאל...במחשבה שניה..שימשיך לחיות..שלא נצטרך לסבול אותו למטה כמה שנים לפחות...
כותבת צואה לכל הרכוש שלי...
נפרדת מכולם
כולאת בצינוק אפל את הבן אדם שאני הכי שונאת בעולם...
לאכול בלי הבחנה...
מנסה להגשים את החלום של ט'
מנסה להגשים את החלום שלי..ברגע שאני אדע מה הוא
ואחרון חביב...מגלה את הפרצוף האמיתי של מ'(שם בדוי נוסף)...

ט ל i i ש

New member
אוקי הגיע הזמן שאני..

@הורגת את הידיד שלי(לאוש ודרור יודעים על מה מדובר..) @הורגת את ס' @הורגת את ג' @גוזרת לאלכס את השיער... @אומרת שלום לכל חבריבאייסיקיו @נפרדת מהמשפחה שלי @צחקת על המנהלת השמנה שלי @מבזבזת את כל הכסף שאין לי @מתאבדת אנשים טכנית זהו היום הכי גרוע בחיי!

למעלה