משחקקקXDזה או זה?? שלג או גשם??
F FallOutGirl New member 29/3/08 #3 ../images/Emo80.gifמקצועית! עכשיו אני צריכה לשכנע את כללללללללללל המשפחה שיקנו לי אחת ביחד. דודים דודות סבתא והורים - מצלמה. או שאני אשכנע את ההורים קעקוע וזהו. סוכריות מאסט חדשות - קולה או תות?
../images/Emo80.gifמקצועית! עכשיו אני צריכה לשכנע את כללללללללללל המשפחה שיקנו לי אחת ביחד. דודים דודות סבתא והורים - מצלמה. או שאני אשכנע את ההורים קעקוע וזהו. סוכריות מאסט חדשות - קולה או תות?
F fobnikit New member 29/3/08 #4 ../images/Emo99.gifתות../images/Emo15.gif כי כבר המכרתי לפני שהתחילו עם הקולה הוט או ייס? {הוטטטטטטטט זה שולטטטטD:}
../images/Emo99.gifתות../images/Emo15.gif כי כבר המכרתי לפני שהתחילו עם הקולה הוט או ייס? {הוטטטטטטטט זה שולטטטטD:}
E Emergency Exit New member 29/3/08 #5 יסססססססססססס.../images/Emo41.gif מה היתי עושה בלי הערוצים 12, 13, 14. האנטומיה של גריי, דה או-סי, כלהתוכניות המאגניבות פאניק אט דה דיסקו - אלבום ראשון או שני?
יסססססססססססס.../images/Emo41.gif מה היתי עושה בלי הערוצים 12, 13, 14. האנטומיה של גריי, דה או-סי, כלהתוכניות המאגניבות פאניק אט דה דיסקו - אלבום ראשון או שני?
M My Beautiful Lie New member 29/3/08 #6 ראשון, בגלל שעוד לא שמעתי את כל השני אנימה או מנגה? (אני אישית לא מעדיפה את שניהם )
X xXx Lilo xXx New member 30/3/08 #8 היפה והחיה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif זה רק כי השימלה שלה יפה (הצהובה) אמממ קיפוד ודובה או יצאת טונה? (למי שרואה א"נ)
היפה והחיה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif זה רק כי השימלה שלה יפה (הצהובה) אמממ קיפוד ודובה או יצאת טונה? (למי שרואה א"נ)
נ נסטי XD New member 30/3/08 #9 בארור שקיפוד ודובה, זה כזה טו-אוב! חחחחח הרגע ראיתי מערכון שלהם [זה עם מרינה מקסימשו ועוד משו] ים או בריכה?
בארור שקיפוד ודובה, זה כזה טו-אוב! חחחחח הרגע ראיתי מערכון שלהם [זה עם מרינה מקסימשו ועוד משו] ים או בריכה?
X xXx Lilo xXx New member 30/3/08 #10 לא זה ולא זה?!../images/Emo29.gif ואם ממש ממש ממש חייב לבחור אז אני חושבת בריכה. יותר נקי XD ססטפ אפ 1 או 2?
לא זה ולא זה?!../images/Emo29.gif ואם ממש ממש ממש חייב לבחור אז אני חושבת בריכה. יותר נקי XD ססטפ אפ 1 או 2?
F fobnikit New member 30/3/08 #11 111111111111111111111 ../images/Emo15.gif כי השני זה סתם חיקוי הפוך מטומטם מיזרי ביזנס או קראשקראשקראש? {אני אישית אוהבת את שניהם ולא מסוגלת להחליט }
111111111111111111111 ../images/Emo15.gif כי השני זה סתם חיקוי הפוך מטומטם מיזרי ביזנס או קראשקראשקראש? {אני אישית אוהבת את שניהם ולא מסוגלת להחליט }
נ נסטי XD New member 30/3/08 #12 זה קשה לי.....ממש ../images/Emo11.gif אבל אם אני ממש חייבת לבחור...אז..קראש ביזנס..XD שיער חלק או מתולתל?
זה קשה לי.....ממש ../images/Emo11.gif אבל אם אני ממש חייבת לבחור...אז..קראש ביזנס..XD שיער חלק או מתולתל?
H HagarStar New member 30/3/08 #13 חלקחלק../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif קולה רגילה או זירו?
P pati15 New member 30/3/08 #14 קולה רגילההה!!!XD אמממ:-? ספרייט או פאנטה [-אני אישית אוהבת פאנטה יותר אבל גם ספרייט הולך XD -]
X xXx Lilo xXx New member 30/3/08 #16 סרט. לא בנאדם של ספרים XD../images/Emo29.gif פייסבוק או מייספייס? (ישלי את שניה ) [זה הכול בגלל הלחץ החברתי][אני מושפעת חברתית XD]
סרט. לא בנאדם של ספרים XD../images/Emo29.gif פייסבוק או מייספייס? (ישלי את שניה ) [זה הכול בגלל הלחץ החברתי][אני מושפעת חברתית XD]
E Emergency Exit New member 31/3/08 #17 ספייס.../images/Emo41.gif פייסבוק מלא בשיטים ומלאאאאאא פרסומות. יותר מדיי. זה נחמד אבל לא בשבילי.
נ נסטי XD New member 31/3/08 #19 מנגו ל מרות שבננה מתחרז עם השם שלי.. ~אין קשר. תתעלמו.~ ביקיני או בגד ים שלם?
P pati15 New member 31/3/08 #20 ביקניייי:] :-? היפ הופ או פופ?? (אני יותר אוהבת פופ,היפ הופ רק ברוסית טוב גם פופ ברווסית ורוק ומטאל רק באנגלית אם יש ברוסית אז גם טוב )
ביקניייי:] :-? היפ הופ או פופ?? (אני יותר אוהבת פופ,היפ הופ רק ברוסית טוב גם פופ ברווסית ורוק ומטאל רק באנגלית אם יש ברוסית אז גם טוב )