משחקת בי

אדוארד

New member
משחקת בי

משחקת בי

למה את משחקת בי?, למה את חושבת שאני מבין אותך. איזה כאב ראש זה עושה לי, לנסות להבין מה את רוצה אני יושב פה, ואני משתגע מעצמי. אני מבולבל כל כך, וזה לא אשמתי... את שולחת לי סימנים ואז את מחזירה אותם חזרה כמו מכתב בלי כתובת. אני לא אוהב אותך, אני לא מכיר אותך, אבל אני רוצה אותך. אני רוצה אותך איתי. אז אני לא אדבר איתך, אני אשב לי ואשתוק. אני לא רגיש מספיק?, אני לא מצחיק אותך?, את לא מרוצה. יש לי ענן כזה מעל הראש, ואני לא מצליח לישון בגללו למה את לא מבינה מה את עושה לי?, למה את משחקת בי.. אפילו אם את לא מתכוונת לזה.. למה את ..ובמה שאני חושב?

Dovsha

New member
ישמע ציני ומתנשא לגמרי

אבל זה בא מהמקום הכי אמיתי בתוכי - מאחת ששיחקה הרבה המלצתי לך - תתרחק, תתרחק כמה שיותר רחוק וכמה שיותר מהר. לוקח המון זמן לאנשים כמוה וכמוני להבין את הרע שאנחנו מסגלות לגרום, ובינתיים בדרך להבנה הזו אנחנו רק נהנות מהמשחק. אדוארד, לפי דעתי - לטובתך האישית - עבור הלאה.

רותי ב.

New member
תארת בצורה כל כך חדה

וברורה את הרגשת אי-הוודאות והבהירות שאתה מצוי בה - מצד אחד שולחת סימנים ואחר כך מחזירה אותם חזרה כמו מכתב בלי כתובת והמחשבות שמטרידות את שנתך. לא מכירה מצבים כאלה, וקראתי את מה שדובשה כתבה לך - יכול להיות שהיא צודקת, אולי צריך להמשיך הלאה, למרות הכאב, למקום שיש בו פחות ספקות ושאלות, לדברים ברורים יותר, לתקשורת ברורה יותר. שיהיה בהצלחה.

למעלה