משחק-אולסטארס קאסט

KurtAngleWho

New member
משחק-אולסטארס קאסט../images/Emo70.gif

מכיוון שיכול להיות שבשנה הקרובה אולסטארס 2 יגיע למסכינו,אנחנו הולכים לבנות את הקאסט האולטימטיבי! קודם כל,מכיוון שנושא זה ייתכן ויכיל עובדות על עונות שאנשים אחרים לא ראו,יש לשים לב על מה אתם מסתכלים ! הנה מה שנעשה: אני עכשיו ימלא את הטופס למטה והאדם הראשון שישרשר לפה יצתרך לתת לי את שם האדם שהכי מתאים לפי הטופס,אחרי שהוא נתן את השם,הוא יצתרך למלא את הטופס בעצמו והבנדאם שאחריו יתן שם וכך הלאה: מספר עונה:(רק מעונות 9-14) בחר אחד:האדם הכי נחמד/האדם שהכי שנאת/הכי טוב אסטרטגית/הכי טוב פיזית/האדם שלא ניצל את מלוא הפוטנציאל שלו. חוקים: 1.עם מישהו כתב עונה או תכונה מסוימת,אסור להגיד אותה שוב בפעמיים הבאות!. לדוגמא: עם בחרתי ב"האדם הכי נחמד",אסור לשני הבאים שאחרי לרשום את זה,רק לשלישי שאחריי מותר,אותו דבר עם עונות. 2.כל עונה וכל תכונה חייבת להיבחר לפחות פעם אחת,כי עם לא חלק מהשמות לא ייחשבו וחבל. 3.אסור לבחור מנצחים! אחרי שיהיו לנו 18 או 20 אולסטארים,נעשה או הדחות,או כל דבר אחר שיעלה בראשכם. אז,בואו נבחר את קאסט האולסטארים של תפוז!!! אני יתחיל! מספר עונה:13 האדם שהכי שנאת בהצלחה!

נשמע רעיון ממש נחמד, אבל..

לחלקנו יש הוט, כמוני אז לא ראיתי את עונות ההמשך. (במקרה ראיתי בקנדה את 12 וחלק מ 13). לכן קשה יהיה לענות לטופס שלך. (אולי אפשר להגביל את המשחק עד עונה 11?)

NamelessGirl

New member
חחח אז מה הקטע?

זה יהיה ל3 עונות? ואגב רוב אנשי הוט גם את עונה 11 לא ראו..

KurtAngleWho

New member
אני חושב:

שכל אחד יענה לפי העונות שהוא מכיר,מקסימום יהייה לנו יותר אולסטארים מעונות 9-11.

KurtAngleWho

New member
אפשר להתחיל...

עונה:13 האדם שהכי שנאתם מקסימום תחכו עד שתראו עונה שאתם מכירים.

Fairywitch

New member
אחלה רעיון../images/Emo45.gif אז...

הכי שנאתי בעונה 13 את ג'ונתן. לא ממש שנאתי אבל הוא הכי עיצבן אותי והיה ה"בד-גאי" של העונה. הבא בתור ממש קל: עונה 10 - הטיפוס הכי "צבעוני" (אתם יודעים, יוצא דופן, מוזר וכו').

אוקי, פה אני יכולה להכנס

כמובןןןןן: אנג'י, אין יותר צבעוני ממנה
. עונה 9 , הכי חזק פיזית.

Confide In Adam

New member
הטיפוס הכי צבעוני מעונה 10: אנג'י כמובן!

עונה 13: האדם הכי טוב פיזית

Confide In Adam

New member
אוף, כתבת לפניי.... אני אעשה חדש

עונה 9 , הכי חזק פיזית - מממ... לא היה מישהו שהתבלט בשבילי מהבחינה הזאת.. אני אלך על ג'ון קיי עונה 11 - הבחורה הכי קשוחה

Fairywitch

New member
סטפני../images/Emo99.gif

וגם הבא קלי קלות: עונה 13 - המתחרה הכי ספורטיבי/ת / הכי טוב/ה באתגרים.

KurtAngleWho

New member
ממשיכים מכאן...

מצטער NamelessGirl ,היא כתבה קודם. עונה 13 - המתחרה הכי ספורטיבי/ת / הכי טוב/ה באתגרים.

KurtAngleWho

New member
אני גם יענה פה לפעמים:

עונה 12: האדם הכי טוב אסטרטגית זאת תיהייה סירי כמובן
עונה 14 האדם הכי נחמד

KurtAngleWho

New member
למה משעמם?,זה אולסטארס!

אבל עם לציין אדם שאהבתי לא לראות,זאת קורטני! עונה 10:האדם שלא ניצל את מלוא הפוטנציאל שלו.

יש לי תשובה, אבל צריכה עזרה

יש את הבחור שלא נבחר בפרק הראשון ושלחו אותו ואת המעצבנת ששרה הביתה, אז אותו. עונה 14 , הבן אדם הכי נחש.

KurtAngleWho

New member
אני לא בטוח שיש מישהו שיודע איך קוראים לו...

שלא נדבר שהוא היה רק חצי פרק,אז אנחנו לא יודעים עם יש לו פוטנציאל.

למעלה