משחק אונס...

משחק אונס...

מחבואים אנחנו משחקים לפתע הוא כורך את ידו סביבי וידו הופכת למגפה היא מתפשטת בכל גופי וכנראה שהוא לא מבין עיברית כיאמרתי לו ``לא!`` אני בורחת ממנו וזה לא עוזר במקום להתרחק הוא מתקרב ובראשי לא עובר פרט למחשבה אחת ``מהי בריחה?`` עיני בהלם דומעות מפחד שומעת רק את חול השעון שלא זז ועובר אט אט ריח של זיעה במחבוא בו שיחקנו הוא נוגע בי ואני מתמלאת בחילה וירוסים מתפשטים עליי משמעות גדולה לפרט קטן ``מראהו...מה איתו?`` שיר זה נכתב מדמיוני וקריאת כתבות בעיניין אונס אך רציתי להוסיף בית אחד..אך אני בהתלבטות אולי אתם תוכלו לעזור לי... אני מנסה להבריחו ואת צרכיי אני חושפת כלפיו הבחילה רק עולה אנוכי מרגישה לכלוך בגופי אך... (וכאן בא הבית האחרון) משמעות גדולה לפרט קטן ``מראהו...מה איתו?``

תגובה...

שירך קשה וחזק מבחינת המציאות שהוא חושף אני ממש גאה לשמוע שמכתבות עיתון יצרת את השיר הנפלא הזה לשאלתך - אני חושבת כי הבית שרצית להכניס מיותר אך דעתי היא גם שתחכי לשמוע דעת קהל נוספת - לא למהר לבצע החלטות ! שיר תמיד צריך זמן... ענבל

בתגובה ל...תגובה

קודם כל ..היי ענבל מה איתך..? אוקי ברגע שאקבל דעות נוספות אחליט בקשר לבית ההוא האמת שישנם שני אנשים בעולם היודעים עליי ושירי יותר נכון 3 בל השלישי לא נחשב בכל אופן שתיהם מהם אמר להסיר אותו בדחיופות וזה לבינתיים מה שאני מקבלת אבל לא יודעת למה...אני לא יכולה להיפרד ממנו כי זה חלק חשוב במקרה...ובתור אחת שלא עברה את זה אני לא יכולה להוריד חלק ממנה כי משום שאיני יודעת את ההרגשה עליה הנערה עברה...אגב השיר הזה מכתבה ואת הילדה הזו אני מכירה לכן השיר..קצת חזק

זו הבעיה..

כשאשר אני הולכת בעקבות ליבי זה מה שקורה..למרות שלאחרונה הכל מסתדר אני מקווה שזה ימשיך ככה....אולי הגלגל התהפך אני מקווה שאת צודקת כמו שכולם תמיד אומרים לי אך... הציאות היא לא שירים ובמציאות כמעט ואין מקום לדמיון בכל אופן...תודה.. מחצבלת ללא מטען

מחצבלת יקרה :)

אהבתי את שמך החדש....חחחחח מחצבלת... אמרת כי שירים הם אינם מציאות ובכן יקירתי צדקת, אך שכחת עובדה חשובה מאוד השירים נובעים הם מן המציאות לא קשור כרגע העיניין אם הכתיבה היא אישית אינדווידואלית או מהתבוננות בסביבה ונק` נוספת למחשבה היא שבמציאות יש הרבה מקום לדימיון - אחרת איך תסבירי את התגשמות החלומות ??? איך תסבירי מאווים ??? :) ענבל

מנו

New member
יקירתי.....לילית

לפי דעתי, החסרת חשיבות ולא קובעת, הבית הראשון הוא שיר גמור וכל המוסיף גורע, יש שם כבר הכל והוא אף מצויין לפי דעתי. באהבה לילית

לילית....אני חולקת עלייך מעט.

היי לילית... קודם תודה שהתיחחסת לשירי שנית יכול להיות שהשיר נראה לך כך סופי אבל אם שמת לב...הבית האחרון הייתי בטוחה שהוא צריך להתבסף אבל לכן שאלתי אותך ומה זאת אומרת הבית הראשון לבד...אז מה ישאר מהשיר איך יבינו אותו??

למעלה