משחק אייקונים..

משחק אייקונים..

פעם ראשונה שאני עושה פה ת'משחק הזה..מקווה שזה לא יהיה קשה 1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

GoLd ChAiN

New member
מנסה כמה

2. זמן אהבה - אהוד בנאי ודוד ד'אור 3. סיפור אהבה - מיקה קרני? 4. פרח - גידי גוב / אלי לוזון 7. בית הבובות - בית הבובות? 10. מיליון או דולר??? (של אייל גולן)

עורוס

New member
תפוזטיפש ../images/Emo46.gif../images/Emo97.gif

בכל מקרה... 6. היהודים- סוף הסיפור (?)

אופס..שוב טעיתי

אין להם שיר שקוראים לו סוף הסיפור :| יש כל הסיפור [מה לעשות רק התעוררתי] אז זה לא נכון ..

gever0908

New member
תשובות שנראה לי

אין לי כוח לבדוק מי פתח מה למרות שכבר בדקתי אבל אני פשוט מטעמי נוחות אומר כל מה שאני חושב: 1) פאנקנשטיין - cat and dog 2) ראיתי שפתרו את זה שזה אהוד בנאי ודוד דאור - זמן אהבה 3) איה כורם - שיר אהבה פשוט ? 4) שיר בשם פרח... היחיד שעולה לי עכשיו שיר של אבי מסיקה בשם הזה 5) אביב גפן - את הכלב ואני 6) לא יודע 7) ראיתי שענו שזה בית הבובות - בית הבובות 8) ראיתי שפתרו שזה מטרופולין - מלאכים 9) לא יודע 10) לא יודע

נווו ה-../images/Emo128.gif הוא לויקוש16..../images/Emo46.gif

אז ככה..הכל נכון חוץ מ-1,3 ו4 זה אכן פרח אבל זה של יהודה פוליקר.. מה שצריך עוד לפתור זה-1,3,6,9,10 רמזים: 1.תתייחסו לחיות עצמם..איזה חיות הם? 3.אין לי ממש רמז..=| 6.תתיחסו לאייקון הראשון ..מישו אמר פה משהו שמאוד קרוב לתשובה הנכונה.. 9.תתייחסו לזה שיש הרבה פרצופים שונים 10. בשם אין את המילה כסף..

gever0908

New member
עוד כמה ניחושים

1) יש שיר שנקרא "חיות מחמד" שכחתי של מי זה!! 3) אין לי מושג 6) אין לי מושג אבל בטח שיר שקוראים לו "סוף הסיפור" 9) יש לי 2 ניחושים לזה - א. מלא פעמים כבר אמרתי את זה ואף פעם זה לא היה נכון אבל ננסה שוב "אלפי אנשים - אביב גפן"? ב. עברי לידר - יותר מדי הרבה ? 10) לו היתי רוטצ'ילד? חחח

gever0908

New member
אמממ....

10 יש מצב שיש שיר שקוראים לו "איש עשיר"? 9 ניחוש פרוע- עברי לידר - האנשים החדשים

למעלה